Hit enter after type your search item

Εκτός αέρα Mega η Ελένη Μενεγάκη – Η επίσημη ανακοίνωση Το αντίο της Ελένης Μενεγάκη
«Σήμερα είναι η τελευταία μας μέρα. Σας αποχαιρετάμε! Θα ξεκουραστούμε κι εμείς! Θα λείψουμε για λίγες μέρες… να ξεκουραστεί το μυαλό μας, να δούμε τους δικούς μας ανθρώπους και να επιστρέψουμε με φόρα με διάθεση όπως ξεκινήσαμε», είπε χαρακτηριστικά η ξανθιά παρουσιάστρια.

Ελένη Μενεγάκη: ΓΥΜΝΗ! ΕΒΓΑΛΕ και το κάτω μέρος του bikini!!! (φωτογραφίες και βίντεο χωρίς ρετούς)

Η παρουσιάστρια θα κάνει ένα ολιγοήμερο διάλειμμα και θα επιστρέψει δυναμικά (δείτε εδώ το πότε) πάλι στα καθήκοντά της.

Στραβά μπαίνει ο χρόνος για την Ελένη Μενεγάκη
Μπορεί η Ελένη Μενεγάκη να το χάρηκε με την ψυχή της τα Χριστούγεννα που έμεινε σπίτι με την οικογένειά της κι έκανε ένα μίνι παρτάκι (δείτε εδώ λεπτομέρειες) αλλά ο νέος χρόνος δεν θα την βρει στα καλύτερά της όπως φαίνεται!

Ελένη Μενεγάκη αε! Πόσα λεφτά έχει βγάλει μέσα σε μια 12ετία;

Σύμφωνα με πληροφορίες του περιοδικού Yes, έφτασε ένα χαρτί στα Μελίσσια, στο σπίτι της παρουσιάστριας, από την ελληνική αστυνομία που είχε επάνω το όνομα του Άγγελου Λάτσιου, το οποίο την ανησύχησε αρκετά.

Όπως είναι γνωστό ο Άγγελος δεν μένει τα τελευταία χρόνια στο σπίτι της Ελένης αλλά στην βίλα του πατέρα του, Γιάννη, (δείτε εδώ φωτογραφίες). Η Ελένη, λοιπόν, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες σε άλλη περίπτωση δεν θα άνοιγε τον φάκελο γιατί αφορούσε τον γιο της αλλά επειδή είδε ότι είναι από τις αρχές δεν μπορούσε να κάνει υπομονή. Παραξενεύτηκε αρκετά.

Σύμφωνα με το περιοδικό Yes, λοιπόν, ο Άγγελος Λάτσιος παρέλαβε το χαρτί κατάταξής του στον στρατό! Πήγαν κατευθείαν στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής με την μητέρα του για να ενημερωθούν περαιτέρω.

Ελένη Μενεγάκη: ΤΕΛΕΙΩΣΕ το ΠΑΡΑΜΥΘΙ! Γι αυτό ΧΩΡΙΖΕΙ με τον Μάκη Παντζόπουλο!

Ο Άγγελος έχει πάρει αναβολή λόγω σπουδών η οποία εν τέλη δεν μπορεί να κοπεί οπότε για τώρα… θα κοιμούνται ήρεμοι.

Όταν με το καλό πάρει το πτυχίο των σπουδών του θα μπει να υπηρετήσει κανονικά την θητεία του

Slide Up
x
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin
  • Pinterest
This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :