Hit enter after type your search item

Ελένη Καρακάση! ”Απο 100 κιλά έγινα 49 κιλά και με έβλεπα στον καθρέφτη χοντρή” Η γνωστή ηθοποιός μίλησε χθές στον Αρναούτογλου και ανάμεσα σε άλλα… αναφέρθηκε σε μια από τις δύσκολες περιόδους της ζωής τη.

Τη μάχη με τα κιλά της, καθώς όπως ανέφερε, όταν τελείωσε το Λύκειο ζύγιζε 100 κιλά και σε όλη της τη ζωή ήταν ένα παχύσαρκο παιδί.

Στην κάμερα της εκπομπής « Ελένη » παραχώρησε σήμερα (19/11) συνέντευξη η Ελένη Καρακάση. Αποκάλυψε πως από την παχυσαρκία έφτασε στα όρια της νευρικής ανορεξίας, ενώ ως παιδί δεχόταν άσχημα, προσβλητικά σχόλια για την εξωτερική της εμφάνιση και το σωματικό της βάρος.

Για τις διακυμάνσεις του βάρους της, οι οποίες την ταλαιπωρούσαν από μικρή, η αγαπημένη ηθοποιός εξομολογήθηκε,
«Ήμουν 100 κιλά. Πήγα στα 70. Από τα 70 μέσα σε λίγα χρόνια πήγα στα 80 κάτι. Κι από εκεί ξεκίνησα μία μεγάλη δίαιτα που έχασα τον έλεγχο, γιατί έβλεπα ότι έχανα, έχανα, έχανα και πια ήθελα να δω πως είναι να φοράς το μικρότερο νούμερο στο τζιν.

Ελένη Καρακάση ΣΥΖΥΓΟΣ και ΓΝΩΡΙΜΙΑ ’’Αχ τι κρίμα να μην είσαι 10 χρόνια μεγαλύτερος’’

Τόσο χαζός ο λόγος. Έφτασα, χωρίς να το καταλάβω, μέσα σε έξι μήνες στα 51 κιλά. Μετά με ένα ατύχημα που είχα στην παράσταση, που χτύπησα το πόδι μου και δεν μπορούσα να παίξω τρεις μέρες, από τη στεναχώρια έφτασα στα 49. Πέρασα τη φάση που βλέπεις τον εαυτό σου στον καθρέφτη και δεν έχεις καταλάβει ότι έχεις γίνει πετσί και κόκκαλο».

Έπειτα, η καλλιτέχνης εξομολογήθηκε ότι αισθάνεται τυχερή, παρά το bullying που έχει υποστεί, γιατί έχει λάβει πολλή αγαπή από τα οικογένειά της πρόσωπα. Ακόμη, ανέφερε τη συμβουλή της μητέρας της, την οποία δεν ξεχνά ποτέ. «Το “ντουλάπα” και το “χοντρή” ήταν καθημερινή συζήτηση, όταν ήμουν μικρή.Μέσα στην τάξη το πώς αντιμετώπιζαν τα παιδιά την διαφορετικότητα ήταν τρομακτικό.

Ελένη Καρακάση βιογραφικό! Η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά

Ήμουν και είμαι τυχερή, γιατί μεγάλωσα σε μία οικογένεια που με αγαπούσαν και με εκτιμούσαν όπως ήμουν. Δεν προσπάθησαν ποτέ να με αλλάξουν. Η μαμά μου πάντα μου έλεγε: “Μη δίνεις σημασία. Εσύ, όταν θα το καταλάβεις, θα το κάνεις. Για εσένα πρέπει να το κάνεις. Ό,τι είναι να κάνεις, να το κάνεις για εσένα”».

Αφορμή για να χάσει βάρος ήταν μία συζήτηση που είχε με την ηθοποιό και συγγραφέα Κάρμεν Ρουγγέρη, η οποία την προέτρεψε να χάσει βάρος ώστε να βρίσκει πιο εύκολα ρόλους. Τότε η Ελένη Καρακάση ήταν 17 ετών.

Επιπροσθέτως, υπογράμμισε πως δεν έχει μείνει χωρίς δουλειά, επειδή δεν διστάζει να δηλώνει την παρουσία της. «Στις “Άγριες Μέλισσες” εγώ πήρα τηλέφωνο τον Γιάννη Καραγιάννη και του είπα ότι θέλω να είμαι σε αυτή τη δουλειά» τόνισε.

Όσον αφορά την προσωπική της ζωή, σημείωσε ότι με τον άνδρα της ήταν αρχικά φίλοι. Αφού γνωρίστηκαν, ήρθε ο έρωτας. «Με τον άνδρα μου γνωριστήκαμε σε δουλειά. Γίναμε φίλοι και μας προέκυψε και ο έρωτας. Είχα κολλήματα εκείνη την εποχή και πίστευα ότι οι άνδρες πρέπει να είναι μεγαλύτεροι» υποστήριξε.

Μια μάχη στην οποία τη βοήθησε πολύ η Κάρμεν Ρουγγέρη.

Κάποια στιγμή ξεκίνησα μια μεγάλη δίαιτα που εκεί όμως έχασα τον έλεγχο γιατί άρχισε να μου αρέσει ότι χάνω συνεχώς κιλά. Έβλεπα τον εαυτό μου στον καθρέφτη, είχα γίνει πετσί και κόκκαλο, ήμουν 49 κιλά! Δεν έφτασα στο επίπεδο της ανορεξίας γιατί δεν μου κόπηκε ποτέ η όρεξη, ηθελημένα δεν έτρωγα, αλλά έβλεπα τον εαυτό μου όπως ήμουν παλιά. Μετά πέρασα μια μεγάλη κρίση με τις ορμόνες μου, δεν είχα περίοδο, έπεφταν τα μαλλιά μου, χαπακώθηκα για κοντά δυο χρόνια και άρχισα πάλι να παίρνω ανέφερε αρχικά, εξηγώντας παράλληλα πως το ότι δεν είχε δουλειά την έκανε να ξεσπάει στο φαγητό.

This div height required for enabling the sticky sidebar