Headlines

Ελένη Μενεγάκη έγκυος ξανά! Η στιγμή που μπαίνει στο μαιευτήριο!

Ελένη Μενεγάκη έγκυος ξανά! Η στιγμή που μπαίνει στο μαιευτήριο! Σπάει κοντέρ, σπάει ρεκόρ τινάζει την μπάνκα στον

αέρα, φέρνοντας την μεγαλύτερη έκπληξη που έχουμε δει από Ελληνίδα παρουσιάστρια!

Σε λίγο περισσότερα για την εγκυμοσύνη της χρονιάς!…

Διαβάστε ακόμα

Τη δική της αποκάλυψη για τα κιλά που πήρε κατά τη διάρκεια της τέταρτης εγκυμοσύνης αλλά και όσα έχασε μετά τον τοκετό έκανε σήμερα μέσα από την εκπομπή της η Ελένη Μενεγάκη με αφορμή μια συνέντευξη της Άννυς και της Κλέλιας Πανταζή.

«Αναρωτιόμουν την περίοδο που ήμουν έγκυος και άκουγα άλλες γυναίκες να λένε ότι πήραν 5 ή 7 ή 8 κιλά, πως το κάνουν. Έλεγα, “δεν τρώνε τίποτα ή τρώνε και δεν παίρνουν ή τρώνε συγκεκριμένα πράγματα;”

Εγώ είδα στην τελευταία μου γέννα, που δεν ήταν φυσιολογικός τοκετός όπως οι τρεις πρώτες, μου είπαν πόσο είναι το μωρό και την επόμενη μέρα που ζυγίστηκα ήμουν ακριβώς στα ίδια κιλά. Το μωρό μου ήταν σχεδόν τρία κιλά και ‘φύγαν τρία κιλά, σκεφτόμουν που είναι τα υπόλοιπα, μείνανε μέσα μου; Πρώτη φορά έφυγαν τόσα λίγα κιλά» είπε η Ελένη Μενεγάκη.

Η Ελένη Μενεγάκη έγκυος ΞΑΝΑ! ΑΛΛΟΠΡΟΣΑΛΕΣ αντιδράσεις του ΤΥΠΟΥ με την 8η εγκυμοσύνη της βασίλισας. ΜΟναδική προσωπικότητα που κυριαρχεί με το ιστορικό τηλεοπτικό ρεκόρ των 30 ετών! Η Ελένη Μενεγάκη έρχεται μαάχιμη και υπέρλαμπρη να ταράξει πάλι με την ίδια ένταση της μέρες μας!

Παρά το ότι όλα τα…προγνωστικά είναι τροχοπέδη για τέτοιου είδους αποφάσεις, η αγαπημένη βασίλισαα των τηλεοπτικών μας χρόνων, ξέρει πάνω απ όλα να ζει την ζωή της, χωρίς κανείς να την επηρρεάζει!

Μάκης Δελαπόρτας! Θα γράψει τη βιογραφία της Ελένης Μενεγάκη;
Ελένη Μενεγάκη έγκυος ξανά! Η στιγμή που μπαίνει στο μαιευτήριο! 7

Είναι μεγάλη η είδηση – φήμη πως σε πρωτόγνωρη για τα Ελληνικά δεδομένα ηλικία, εγκυμονεί ξανά..

Σε ότι αφορά στον αριθμό “8” που είδατε στον τίτλο, αυτός οφείλευται στις κατά καιρούς αποκαλύψεις της ίδιας της Ελένης Μενεγάκη και μάλιστα στην εκπομπή της. Δεν είναι μία η φορά που μίλησε για τις εγκυμοσύνες της αλλά και τις αποβολές της.

Έτσι ανεβάζει τον αριθμό των κυήσεων που η ίδια ξαναλέμε αποκάλυψε με διάφορες αφορμές.

Στην πραγματικότητα, φαίνεται, πως εκμεταλέυεται – για να μην πούμε προγραμματίζει – τις καλεσμένες της, με βάση το θέμα που θέλει για τους δικούς της λόγους να συζητηθεί, άρα και τα μηνύματα που θέλει να περάσει!

Ελένη Μενεγάκη ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ Ηλικία, κιλά, ύψος, γάμοι, παιδια και Καριέρα
Ελένη Μενεγάκη έγκυος ξανά! Η στιγμή που μπαίνει στο μαιευτήριο! 8

Η Ελένη Μενεγάκη φαίνεται πάντα να κάνει χρήση του μικροφώνου της για να τραβήξει το χαλί σε κείνους ή εκείνες που δεν συμπαθεί, για τις περιπτώσεις που θέλει ν’ αμυνθεί ή να επιτεθεί!

Το αν αυτό είναι λογικό, σωστό ή όχι και κατά πόσο, το κρίνετε εσείς που την παρακολουθείτε…

Διαβάστε ακόμα:

ΕΓΚΥΟΣ η Ελένη Μενεγάκη: Η 5η, η 6η και η 7η ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ! Με τον δικό της μοναδικό τρόπο η Ελένη μενεγάλκη προχώρησε σε νέες αποκαλύψεις..και έχει ενδιαφέρον να δείτε με ποιο τρόπο το έκανε!…

Την πρώτη της συνέντευξη, μετά από εφτά χρόνια, παραχώρησε η Ελένη Μενεγάκη στην Ελεονώρα Μελέτη. Η Ελένη απάντησε για όλους και για όλα, για την αποχώρησή της από τον Alpha, την τηλεοπτική της επιστροφή στο Mega, την πορεία της στην τηλεόραση και άλλα.

Ελένη Μενεγάκη βιογραφικό Η ηλικία, το ύψος, τα κιλά, οι πλαστικές, οι 3 γάμοι και τα 4 παιδιά
Ελένη Μενεγάκη έγκυος ξανά! Η στιγμή που μπαίνει στο μαιευτήριο! 9


ΕΓΚΥΟΣ η Ελένη Μενεγάκη: Η 5η, η 6η και η 7η ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ!
Η Ελένη Μενεγάκη έγκυος! ΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΣΗΜΑΔΙΑ της που ΜΑΡΤΥΡΟΥΝ την εγκυμοσύνη στο δεύτερο παιδί του Παντζόπουλου.


“Νιώθω πολύ όμορφα εδώ στο Mega. 21 Μαϊου αποφάσισα να μοιραστώ πως είναι η τελευταία σεζόν στον Alpha. Δεν είχα βάλει στο μυαλό μου αν ξαναδουλέψω και πότε αν θα είναι γρήγορα ή αργά. Ήξερα σίγουρα ότι την επόμενη σεζόν θα ήμουν σπίτι μου. Την ημέρα που αποχαιρέτησα τον κόσμο στην τελευταία μου εκπομπή, 1η Ιουλίου, είχα όλη την συγκίνηση του “γεια σας”, αλλά δεν αισθάνθηκα ότι αυτή θα είναι η τελευταία μου λέξη με τους ανθρώπους που με παρακολουθούσαν όλα αυτά τα χρόνια.


Ελένη Μενεγάκη Έγκυος στο πέμπτο; Να τους ζήσει ΈΓΚΥΟΣ στο δεύτερο παιδί του Παντζόπουλου η Ελένη Μενεγάκη
Ελένη Μενεγάκη: Αποφάσισα στα 44 να μείνω έγκυος – Είχα μεγάλη αγωνία αν θα μπορέσω
Λόγω του κορονοϊού δεν βγήκα από το σπίτι μου. Λες να γύρισα στην τηλεόραση για 1, 3, 5 ταξίδια; Όχι. Στα θέματα της δουλειάς είμαι πολύ αργή στις αποφάσεις μου. Τα επεξεργάζομαι πολύ, όλα τα σενάρια. Ένιωσα ότι έχω πολύ πράγμα να βγάλω εδώ και μου έλειψε όχι τόσο ο φακός όσο η επαφή με τους ανθρώπους. Κατά τον Δεκέμβρη άρχισα να σκέφτομαι πώς νιώθω, πως είμαι, τι θέλω, θέλω, μήπως θέλω, κι αν θέλω, τι θέλω; Μου έχει γίνει πρόταση να κάνω κι άλλα πράγματα στην τηλεόραση, αλλά θέλω να κάνω αυτό. Δεν μου αρέσουν οι ταμπέλες, είναι ένα βαρύ φορτίο γι’ αυτόν που του το φοράνε.

Ελένη Μενεγάκη έγκυος: ”Tον πρώτο καιρό κάθε εγκυμοσύνης είμαι χάλια!”
Ίσως όταν φύγω για τα καλά, γιατί τώρα έφυγα για λίγο, να βλέπω και πιο εύκολα να χαρακτηρίζω κάποια πράγματα. Ακόμα και όταν ήμουν εκτός τηλεόρασης, εγώ ένιωθα ότι ήμουν μέσα. Όταν ξεκινούσα την τηλεόραση ούτε πίστεψα ποτέ ότι θα κάνω αυτή τη διαδρομή στην τηλεόραση. Ο Πρωινός Καφές ήταν κάτι πολύ βαρύ και πολύ δύσκολο για ένα κορίτσι σαν εμένα. Όταν ξεκινούσα σκεφτόμουν απλά ότι πρέπει να δουλέψω, πρέπει να είμαι αυτόνομη, θέλω να πατάω στα πόδια μου γερά. Δεν έχω έρθει αντιμέτωπη στη δουλειά με συμπεριφορές που θα μπορούσα να καταγγείλω. Ανακάλυψα μόνη μου ότι μου ταιριάζει να μην απαντάω σε αυτά που γράφονται για μένα”.

Ελένη Μενεγάκη βιογραφικό Η ηλικία, το ύψος, τα κιλά, οι πλαστικές, οι 3 γάμοι και τα 4 παιδιά
Ελένη Μενεγάκη έγκυος ξανά! Η στιγμή που μπαίνει στο μαιευτήριο! 10

Η εγκυμοσύνη στα 44
“Αποφάσισα στα 44 μου να μείνω έγκυος και δόξα τον Θεό που τα κατάφερα γιατί είχα πάρα πολύ μεγάλη αγωνία αν θα μπορώ. Ήταν κάτι όμως το οποίο το θέλαμε πολύ. Μάλλον εγώ το ήθελα περισσότερο από τον σύντροφο μου μέχρι να γίνει.


ΕΓΚΥΟΣ η Ελένη Μενεγάκη: Η 5η, η 6η και η 7η ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ! 1
Δεν είναι αστείο! ΕΓΚΥΟΣ πάλι η Μενεγάκη! Άνω – κάτω τα δημοσιογράφικά γραφεία! Πότε φέρνει στον κόσμο το…δεύτερο παιδί του Μάκη Παντζόπουλου
Δεν με έβαλε ποτέ να σκεφτώ τι θα σκεφτούν οι άλλοι. Αν αρχίσω να σκέφτομαι στα χρόνια που με ξέρετε και με βλέπετε μέσα από την τηλεόραση, σε αποφάσεις δικές μου πόσοι μπήκαν να σχολιάσουν και γιατί το έκαναν… Ο τρόπος που γίνεται, όμως, με έχει στεναχωρήσει τις στιγμές που συνέβαινε, με έχει προβληματίσει ότι “άραγε άλλα θέματα δεν υπάρχουν να ασχοληθεί κανείς παρά μόνο η δική μου προσωπική ή επαγγελματική ζωή” και έχω σκεφτεί σε άλλες φάσεις πως το ίδιο επαναλαμβάνεται από άλλες γυναίκες αλλά είναι πιο κουλ τα πράγματα”.

Ελένη Μενεγάκη βιογραφικό Τα όνειρα που έγιναν πραγματικότητα
Ελένη Μενεγάκη έγκυος ξανά! Η στιγμή που μπαίνει στο μαιευτήριο! 11

Διαβάστε ακόμα:

Κόλαση η σόου μπιζ, “κολαστήριο” τα δημοσιογραφικά γραφεία με τις…έγκυρες πηγές που θέλουν σε τέτοια ηλικία ξανά έκυο την Ελένη Μενεγάκη. Σε μια ηλικία που ο γιος της ‘Αγγελος Λάτσιος, είναι έτοιμος να…κάνει οικογένεια!

Βαλέρια Λάτσιου Το ιδανικό ύψος, τα κιλά, η ηλικία της κόρης της Ελένης Μενεγάκη
Βαλέρια Λάτσιου Το ιδανικό ύψος, τα κιλά, η ηλικία της κόρης της Ελένης Μενεγάκη
Όχι επειδή το λέμε εμείς, αλλά με όσα εκείνος προβλάει από την προσωπική του ζωή με την Γαία Μερκούρη στα σόσιαλ! ΑΝΑΣΤΑΤΟΣ Ο ΚΥΚΛΟΣ ΤΩΝ ΔΙΑΣΗΜΩΝ ΑΠΟ ΤΑ ΝΕΑ. ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΑΝΑΜΕΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΤΗΛΕΟΠΙΤΚΟ ΚΕΦΑΛΙΟ ΠΟΥ ΑΚΟΥΕΙ ΣΤΟ …ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ!

Ελένη Μενεγάκη! ΑΤΥΧΗΜΑ στην Άνδρο
Η ΕΛΕΝΗ ΜΕΝΕΓΑΚΗ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΜΑΣ ΕΚΠΛΗΣΕΙ – ΠΑΡΑ ΤΟ ΟΤΙ ΔΗΛΩΣΕ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΤΗΡΕΙ – ΠΩΣ Θ’ ΑΠΕΧΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ. ΟΜΩΣ ΕΛΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΜΕΤΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ…ΝΕΑΣ ΤΗΣ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ!

Ελένη Μενεγάκη ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ Ηλικία, κιλά, ύψος, γάμοι, παιδια και Καριέρα (1)
Ελένη Μενεγάκη έγκυος ξανά! Η στιγμή που μπαίνει στο μαιευτήριο! 12


ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΛΛΑ Η ΕΛΕΝΗ ΕΙΝΑΙ ΦΤΙΑΓΜΕΝΗ ΓΙ ΑΥΤΑ!! ΤΩΡΑ ΠΟΥ Η ΖΩΗ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑΞΕΙ, ΟΙ ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ ΤΟ ΙΔΙΟ, ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΕΠΙΣΗΣ. ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΟΙ ΑΝΤΙΛΗΨΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΩΣΤΕΣ, ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΕΣ. Η ΗΛΙΚΙΑ ΑΦΗΝΕΙ ΑΛΛΑ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑ ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ ΠΡΟΣ ΧΑΡΑ ΜΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙ.

Ελένη Μενεγάκη σπίτι ”Με στεναχωρούν”


Ρεκόρ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ! Η Ελένη Μενεγάκη έγκυος για ΠΕΜΠΤΗ φορά στα 52 της! Τώρα, η σπουδαία μάνα τεσσάρων παιδιών κάνει πάλι ακόμα μεγαλύτερη την ούτως ή άλλως μεγάλη έκπληξη που είχε πριν χρόνια!
Ελένη Μενεγάκη έτσι αγοράζει αθλητικά παπούτσια για τις κόρες της! 1
Ελένη Μενεγάκη έτσι αγοράζει αθλητικά παπούτσια για τις κόρες της! 1
αυτές τις περιπτώσεις, το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι μιλήσουμε για φήμες, γιατί μόνο τέτοιες είναι ότι δεν επιβεβαιώνεται από την ίδια.

Ελένη Μενεγάκη: Έγκυος στο πέμπτο ανέβασε την πρώτη φωτογραφία της με φουσκωμένη κοιλιά…ΚΑΙ ΓΙΑΓΙΑ σε ΛΙΓΟ!
Ελένη Μενεγάκη: Έγκυος στο πέμπτο ανέβασε την πρώτη φωτογραφία της με φουσκωμένη κοιλιά…ΚΑΙ ΓΙΑΓΙΑ σε ΛΙΓΟ!
Πάντως, αυτό δεν φαίνεται καθόλου περίεργο μετά την πρώτη έκπληξη βέβαια που τρως όταν το διαβάζεις. Σε δεύτερο χρόνο, βλέπεις σε τι φάση βρίσκεται η Ελένη. Παίρνει δύναμη μέσα από τα παιδιά. Λατρεύει να ξαναζεί από την αρχή τα πάντα. Όπως χθες. Όταν συνόδευσε στην πρώτη μέρα στο σχολείο, την μικρή της κόρη Μαρίνα.

Advertisements

Η Ελένη Μενεγάκη ο πλανητάρχης και το …ιδιαίτερο μακιγιάζ
Τώρα λοιπόν, μπορείς να καταλάβεις και πόσο θα ωφελήσει η αποχή από την τηλεόραση αυτό τον χειμώνα. Το πόσο βοήθησαν οι μακράς διαρκείας διακοπές αυτό το καλοκαίρι. Το πόσο βοήθησε και η όσο ποτέ άλλοτε παραμονή της στα Άχλα.

Slide Up
x