Headlines

Ελένη Μενεγάκη: Απίστευτα ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ στα πόδια της! Νέο ρεκόρ!

Ελένη Μενεγάκη: Απίστευτα ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ στα πόδια της! Νέο ρεκόρ! Νέο ρεκόρ εισπράξεων αναμένεται να κάνει η Ελένη Μενεγάκη εκτός από τα δεκάδες εκατομμύρια που έβγαλε τα τελευταία 25 χρόνια! Ειδικά η περίοδος στον Alpha,αυτά τα 15 χρόνια ήταν τα χρόνια που δεν εκτίναξαν τον τραπεζικό της λογαριασμό απλά. Σκεφτείτε ότι έβγαζε μόνο σαν αμοιβή – εκτός των δοαφημιστικών εσόδων και εκτός των εξωπραγματικών ποσών για κάθε ανάρητησ που διαφήμιζε κάποιο προιόν στο instagram.

Σύμφωνα πάντα με ΄σα έχουν γραφτεί στο διαδύκτιο και όχι με όσα εμείς έχουμε διαπιστώσει, η κάθε ανάρτηση της απέφερε από 5 μέχρι 20 χιλιάδες ευρώ. Μόνο να μετρήσει κάποιος των αριθμό των αναρτήσεων και την τακτικότητα τους, θα καταλάβει ότι μπορεί άνετα να υπερβαίνουν την ούτως ή άλλως απίστευτη αμοιβή της από τον Alpha.

Εξ άλλου, αυτή η ιστορία με το ισνταγκτραμ κρατάει πάνω από δέκα χρόνια. Οπότε, υπολογίστε…

Τώρα λοιπόν που είναι στο mega εδώ και καιρό με πολύ μικρότερη αμοιβή, ίσως η επιστροφής της να μην έχει να κάνει μόνο με την ανάγκη της να βρίσκεται στην δημοσιότητα, αλλά με το αν δεν σε βλέπουν σε ξεχνάνε.

Ελένη Μενεγάκη περιουσία
Ελένη Μενεγάκη: Απίστευτα ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ στα πόδια της! Νέο ρεκόρ! 2

Θα συνέβει και με τους διαφημιζόμενους υποθέτουμε. Που μην βλέποντας την πια μπροστά τους, δεν έβρισκαν και τον λόγοι να της δίνουν τόσο μεγάλα ποσά, μην σας πω, ότι πολλοί δεν θα ενδιαφερόντουσαν κιόλας…

Μια νέα όμως συμφωνία, έρχεται ν’ αποδείξει ότι όταν βρέχει χρήματα, απλά, συνεχίζει ασταμάτητα!…

Η συνέχεια σε πολύ λίγο!…

Slide Up
x