Hit enter after type your search item

Ελένη Μενεγάκη! Η αγωγή των 270.000 ευρώ στην Έλενα-Μακρή Λυμπέρη Η Ελένη Μενεγάκη, σύμφωνα με την εφημερίδα «Παραπολιτικά», κατέθεσε αγωγή στις 04 Μαρτίου του 2015, με την οποία στρέφεται κατά της Έλενας Μακρή – Λυμπέρη και του Άρη Καβατζίκη, διευθυντή του περιοδικού Hello, ζητώντας ως ικανοποίηση της ηθικής βλάβης που υπέστησαν τα παιδιά της 30.000 ευρώ για κάθε ένα.

Πέρα από αυτά τα χρήματα, ζητά επίσης 90.000 ευρώ, τόσο από την Έλενα Μακρή – Λυμπέρη, όσο και από τον Άρη Καβατζίκη. Η εγκυμονούσα Ελένη Μενεγάκη, υποστήριξε πως το πάρτι έγινε σε ξενοδοχείο και το περιοδικό παραβίασε το χώρο, τράβηξε και δημοσίευσε φωτογραφίες των παιδιών της, κάτι που η ίδια φυσικά δεν επιθυμούσε. Και γι’ αυτό το ποσό αυτό ζητάει να καταβληθεί στα παιδιά της.

Ελένη Μενεγάκη! Αυτό είναι το αγαπημένο εστιατόριο της κόρης της Βαλέριας

Το Μέλλον Με Πλαστικά GreenpeaceΕλένη Μενεγάκη! Η αγωγή των 270.000 ευρώ στην Έλενα-Μακρή Λυμπέρη

Σήμερα η Έλενα Μακρή – Λυμπέρη, μέσω του Elena’s Diary, δημοσίευσε το εξώφυλλο του ένθετου Secret της εφημερίδας και το παρακάτω κείμενο – απάντηση στην παρουσιάστρια.

Είναι περίεργο και τραγελαφικό για έναν άνθρωπο στα backstages των εντύπων να βλέπει τον εαυτό του σε εξώφυλλο με πηχυαίους τίτλους, λες και έχει συλληφθεί «ο δράκος του Καβουριού».

Είναι ακόμα πιο τραγελαφικό, αν σκεφτεί κανείς πως τα ελληνικά δικαστήρια δεν έχουν χρόνο να εκδικάσουν πάρα πολύ σοβαρές υποθέσεις και έτσι απελευθερώνονται εγκληματίες!
Τα τηλέφωνά μου χτυπούν και διάφοροι γνωστοί με καλούν στις εκπομπές τους και άλλοι τόσοι από blogs. Και το πιο λυπηρό ξέρετε ποιο είναι; Πως όλα γίνονται για “μια Ελένη”, που λέει και το τραγούδι, ενώ εδώ στην κυριολεξία “ένθεν και ένθεν” παίζεται η τύχη της χώρας μας κάθε μέρα.

Δε θέλει πολύ ο άνθρωπος να το καβαλήσει το καλάμι! Γι’ αυτό βλέπεις διάφορους να σκαρφίζονται ευκαιρίες και με το παραμικρό να δίνουν συνεντεύξεις, να γίνονται τα πρόσωπα της εβδομάδας και κατόπιν να επαναδιαπραγματεύονται με σκοπό να ξαναπαρουσιαστούν στην επικαιρότητα, όπου ξαφνικά βρίσκονται μονίμως και σε πάνελ (σε αυτή τη γνωστή κατάρα, όπου ο καθένας λέει με περισπούδαστο ύφος, τουλάχιστον conciliere στον “Νονό”, ό,τι του φανεί και ό,τι τον συμφέρει…).

ΕΛΕΝΗ ΜΕΝΕΓΑΚΗ ”ΔΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΕΙΧΝΕΙΣ ΤΗ ΜΟΥΡΗ ΜΟΥ, ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ”

Λέτε να στήσω και εγώ, που έχω και τον τρόπο, ένα παπαρατσικό στον εαυτό μου για να καθιερωθώ στην τηλεόραση, τώρα που όλοι τρέχουν να σωθούν από κάπου; Αστειεύομαι, φυσικά!

Διότι, όπως λέγεται, “όταν ανακατεύεσαι με τα πίτουρα σε τρώνε οι κότες”. Σωστό! Αλάνθαστο και διαχρονικό!
Τώρα, όμως, αφού έγινε θέμα “σκάνδαλο στη μικρή μας Λιμνούπολη” με τίτλους τρομακτικούς και κοντεύω να γίνω ριάλιτι, θα γράψω κάτι με το ταπεινό, φτωχό μου μυαλό.
Θεμιτό να αντιδράσει όποιος θίγεται, αν και πιστεύω πως μεταξύ συνεργατών επί χρόνια τα πάντα λύνονται με ένα απλό τηλεφώνημα!

Αν θίγεται κατάφωρα, εγκληματικά, ανεπανόρθωτα ή όπως αλλιώς το ορίζει αυτός από μία πασιφανώς “πλήρως προστατευόμενη φωτογραφία”, μπορεί να απευθύνεται στη Δικαιοσύνη και να ζητά χρήματα για τον ίδιο, για την οικογένειά του, ακόμα και για την εκλογική του περιφέρεια, αφού νομίζει πως έτσι μένει ικανοποιημένος .

Μενεγάκη Παντζόπουλος: ΔΙΑΖΥΓΙΟ στις 27 του ΜΗΝΑ!!!

Μεταξύ μας, κι εμένα, αν μου έκαναν έκπληξη με μια δωροεπιταγή 270.000 ευρώ (γιατί ΤΟΣΑ διεκδικεί η κα Ελένη), χωρίς να έχω κουνήσει το δαχτυλάκι μου, επειδή ο γιος μου ο Άρης έσβησε την τούρτα του και έγινε 10 ετών στις 25 Νοεμβρίου, θα ήμουν τρελή από χαρά!

Περίεργο, θα μου πείτε, αλλά εγώ νιώθω ΔΙΚΑΙΩΜΕΝΗ!
Άφωνη, μεν, από το πώς τα φέρνει η ζωή, σοφότερη, δε, διότι γνωρίζω πως ό,τι ανεβαίνει κατεβαίνει, και αντιστρόφως. “Τα πάντα ρει”, ως γνωστόν. Ωστόσο, για άλλη μια φορά, είμαι δικαιωμένη από αυτό που βιώνω τα τελευταία δύσκολα τέσσερα χρόνια της ζωής μου! Ποιο;
ΟΥΔΕΙΣ πιο αχάριστος του ευεργετηθέντος!

Γέλασα πολύ σήμερα με την ανάρτηση αυτή! Το χιούμορ βάζει κάποιες φορές τα θέματα στις σωστές για την χρονική στιγμή διαστάσεις.Ελένη Μενεγάκη! Η αγωγή των 270.000 ευρώ στην Έλενα-Μακρή Λυμπέρη

Slide Up
x
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin
  • Pinterest
This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :