Ελένη Μενεγάκη η ΣΚΛΗΡΗ ΑΛΗΘΕΙΑ! Πως είναι το σώμα της μετά από 6 εγκυμοσύνες!

Ελένη Μενεγάκη η ΣΚΛΗΡΗ ΑΛΗΘΕΙΑ! Πως είναι το σώμα της μετά από 6 εγκυμοσύνες! Ακ και όλοι σας θα την έχετε ακούσει, θα την έχετε δει να μιλά πάμπολλες φορές και για τις εγκυμοσύνες της και για τις αποβολές της, δεν πειράζει να σας τις θυμίσουμε μία ακόμα φορά, όπως και το πόσο εξαιρετική είναι η εικόνα της μετά από τόσξη ταλαιπωρεία που φυσικά περνά το σώμα μιας γυναίκας που εγκυμονεί! Σήμερα και όχι μόνο σήμερα, θα έχτε την ευκαιρεία να δείτε επιτέλους από πρώτο χέρι την αλήθεια κατάματα. Μια αλήθεια που είναι τόσο ευδιάριτη για όσους παρατηρούν αλλά και τόσ…κρυμένη για όσους δεν ασχολούνται με τηνν σόου μπιζ! Οι λατρεμένες και εκπληκτικά γοητευτικές ξεσηκωτικές τηλεπερσόνες, ποζάρουν στο φακό εξ’ επαφής συνήθως αφού συμφωνούσαν με τις …συστάσεις του παπαράτσο να μην είναι και πολύ μακριά για να φαίνονται επαρκώς χορταστικές στο μάτι οι φωτογραφίες και να πουλήσουν τα εξώφυλλα!

Φαίη Σκορδά μαγιό
Φαίη Σκορδά μαγιό

[videopress qGRubIuh]

Φαίη Σκορδά
Φαίη Σκορδά
Φαίη Σκορδά μαγιό
Φαίη Σκορδά μαγιό

Έτσι, σήμερα σα;ς αποκαλύπτουμε κάτι που όχι απλά δεν θα έπρεπε να είναι μυστικό…αλλά θα πρεπε εκείνοι που γνωρίζουν πως λειτουργεί η σόου μπιζ, να το αντιλαμβάνονται από χιλιόμετρα.

Πολλές φορές οι φωτογράφοι έχονατς κατά νου ότι η Ελένη Μενεγάκη και η Φαίη Σκορδά τους κάνουν χάρη που ποζάρουν για το φακό τους και όχι πως και κείνοι τους ήταν εξαιρετικά χρήσιμοι (αλλιώς, ποιος σου λέει καλημέρα, αν δεν θέλει κάτι από σένα;) τραβούσαν από τόσο μεγάλη απόσταση ώστε να είναι αληθοφανές το…παπαράτσι. Δηλαδή ότι δεν γνώριζαν τίποτα και ότι επρόκειτο για…θύματα του αδηφάγου φωτογραφικού φακού.

[videopress lDaOgvoo]

Δεν είμαστε στο μαυλό των διασήμων, είναι όμως συνεργάτες μας, είμασταν στον ίδιο χώρο με διαφοερετικές ειδικότητες ας πούμε, όπότε, μόνο έτσι μπορούμε να ερμηνεύσουμε αυτή την…τάση να κάνουν πως δεν γνωρίζουν πολλές φορές.

Πιστεύουμε το ότι αν δείχνεις πως θέλεις και γνωρίζεις να σε φωτογραφίζουν – πόσο μάλλον με μαγιό – τους έκανε να νοιώθουν “πεινασμένοι” για δημοσιότητα. Πως έχουν ανάγκη την προβολή.

Ένας όμως τόσο ισχυρός σε δημοσιότητα, την έχει τόσο δεδομένη, τόσο στο τσεπάκι του την προβολή του, που …υποτίθεται, έχει μπουχτίσει και θέλει μερικε΄ς στιγμές χωρίς αυτή για να…ηρεμήσει.

Όμως αν προσπαθείσετε να μπείτε λίγο στην θέση τους, σκεφτείτε ότι αν ξαπλώνατε κάτω από τον ήλιο, αντί ν’ αδειάσετε το μυαλό σας από σκέψεις, εκείνο θα γυρνούσε γύρω από την απόλαυση ν’ ασχολούνται μαζί σας. Ποιος το βαριέται αυτό αν δεν έχει κάτι να κρύψει;

Αφού με αυτό τρέφεται η ματαιοδοξία μας, αλλά και το πόσο “μετράμε” στην στο χώρο που κινούμαστε!

[videopress lDaOgvoo]

Παρακάτω θα δείτε πόζες απίστευτες και από την Φαίη Σκορδά και από την Ελένη Μενεςγάκη στο φακό μας!Θα τρίβεις

 

Κάθε φωτογραφία τραβήχτηκε από τον φακό μας, σε κάθε φωτογραφία γνώριζε πως κάνεμ κλικ. Ήταν η ΜΕΤΑ Λάτσιου εποχή, η εποχή του μεγάλου ενδιαφέροντος. Η…αγωνία όσως ασχολούνταν με την σόου μπιζ, δηλαδή των δημοσιογράφων κυρίως, για το ποια θα είναι η εξέλιξη της σχέσης Μενεγάκη Παντζόπουλου!

Παπαράτσι! Η Ελένη Μενεγάκη σε 100 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ που έγραψαν ΙΣΤΟΡΙΑ! Με μαγιό και χωρίς ρετούς!
Παπαράτσι! Η Ελένη Μενεγάκη σε 100 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ που έγραψαν ΙΣΤΟΡΙΑ! Με μαγιό και χωρίς ρετούς!

Θα μείνουμε στην στάση του σώματος και των δύο. Νομίζουμε πως δείχνουν το πως νοιώθουν και το πόσο σημαντικό θέμα κάνουν αυτό που σύμφωνα με τη δική μας λογική θα έπρεπε ή να τους είναι αδιάφορο ή κυρίως, να τους διασκεδάζει..

PAPARAZZI Ελένη Μενεγάκη Μάκης Παντζόπουλος: ΕΦΕΥΓΕ και τον ΚΡΑΤΟΥΣΕ! ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ μπροστά στο φακό!!!
PAPARAZZI Ελένη Μενεγάκη Μάκης Παντζόπουλος: ΕΦΕΥΓΕ και τον ΚΡΑΤΟΥΣΕ! ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ μπροστά στο φακό!!!

Το οξύμωρο που βλέπουμε είναι σίγουρα το ότι πάντα υπάρχει ση αναμονή, για…το αδύνατο μην πούμε για το αφύσικο! Αν είμασταν διάσημοι, ή ακόμα καλύτερα αν κάναμε ζευγάρι με την διασημότερη Ελληνίδα, θα είχαμε την προσμονή να σβήσει η διασημότητα της και τα παρελκόμενα της…για τα οποία όλοι “προσεύχονται” ειδικά όταν έχουν μόνο τα χρήματα χωρίς την δόξα;

Κουτσελίνη για Μενεγάκη! ”Της κόστισε πάρα πολύ που…”

Μα, τι τραβάνει και αυτοί οι διάσημοι! Τι τραβάνε μου λες; Που εκεί που λιάζονται και αγναντεύουν την δίχως έστω ένα δα κυμματάκι θάλασσα, σκάει μύτη ο ακατανόμαστος παπαράτσο και τους ζαλίζει τον έρωτα.  Το πρόβλημα βέβαια πιστεύουμε πως πάντα υπήρχε στην μεταξύ τους συννενόηση.

Παπαράτσι! Η Ελένη Μενεγάκη σε 100 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ που έγραψαν ΙΣΤΟΡΙΑ! Με μαγιό και χωρίς ρετούς!
Παπαράτσι! Η Ελένη Μενεγάκη σε 100 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ που έγραψαν ΙΣΤΟΡΙΑ! Με μαγιό και χωρίς ρετούς!

Ελένη Μενεγάκη για Ζέτα Μενεγάκη! «Δίκιο είχε η μάνα μου και την έβγαλα τρελή!»

Εκείνη δεν μπορούσε χωρίς πέντε παπαράτσι γύρω της, εκείνος έκανε πως δεν ήθελε – ενώ όταν χρειάστηκε πόζαρε με σθένος σε αγορές επίπλω και όπου αλλού – Τελικά και οι δύο ήθελαν προφανώς πάρα πάρα πολύ, αλλά κάπου έχαναν την…μετάφραση!!!

Ελένη Μενεγάκη μαγιό
Ελένη Μενεγάκη μαγιό

Ελένη Μενεγάκη: Ο Μάκης Παντζόπουλος πηγαίνει με την….ΟΠΙΣΘΕΝ για να μην τον φωτογραφήσει ο paparazzi! Ο παπαράτσο μόλις έχει φτάσει την προγραμματισμένμη και…ναμενόμενη ώρα στην παραλία στα Άχλα. Η Ελένη Μενεγάκη το ξέρει φυσικά, ο Μάκης κάνει πως δεν το αντέχει.

Ξεκινά έαν αμίμητο σόου τραβάτε με και ας κλαίω ή αλλιώς το δράμμα μιας βασίλισσας και του πρίγκηπα της στον κόσμο των εξωφύλλων!

Έκανε τη ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ η Ελένη Μενεγάκη! Είπε τα πάντα για την ΣΚΛΗΡΗ ΑΣΘΕΝΕΙΑ!

Ελένη Μενεγάκη
Slide Up
x