Hit enter after type your search item

Ελένη Μενεγάκη ΣΠΙΤΙ ΑΝΔΡΟ! Εισβολέας ΜΠΗΚΕ ενω ηταν ΜΟΝΗ με τα παιδιά μέσα Η Ελένη Μενεγάκη επέστρεψε στην εκπομπή της και με αφορμή μία συζήτηση για κάμπινγκ και απρόσκλητους επισκέπτες,

Ελένη Μενεγάκη: ΠΟΣΑ ΛΕΦΤΑ ΠΛΗΡΩΝΑΝ τα περιοδικά για ΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ της με μαγιό!

διηγήθηκε ένα απίστευτο συμβάν με έναν μεθυσμένο που μπήκε στο σπίτι της στην Άνδρο.

«Ήρθε ένας στο σπίτι μας που είχε πιει παραπάνω το βράδυ, μπήκε μέσα στο σπίτι μας, γιατί δεν τα κλειδώνουμε το βράδυ…

Ελένη Μενεγάκη: ΣΟΚ με τα ΛΕΦΤΑ που ΚΟΣΤΙΖΑΝ οι ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ της!

Άνοιξε την πόρτα, μπήκε μέσα, ήταν λίγο ζαλισμένος και μας ρωτά «εδώ γίνεται το πάρτι;» και εμείς του είπαμε «ποιο πάρτι;» τον κοιτάζαμε σαν ούφο… ακόμα το συζητάμε με τα παιδιά μου, μας είχε κάνει εντύπωση, λέγαμε πόσες μπύρες ήπιε… λέγαμε δικός μας είναι αυτός…»!

Δείτε το Υπέροχο Σπίτι της Ελένης Μενεγάκη στα Άχλα της Άνδρου

Όσο εμείς λιώνουμε με αργούς και βασανιστικούς ρυθμούς στην Αθήνα (τα Σαββατοκύριακα) η Ελένη Μενεγάκη παίρνει το πρωινό της στη βεράντα του εξοχικού της στην Άχλα, μαζεύει ντομάτες για την μεσημεριανή σαλάτα και χαλαρώνει στην αυλή.

Το σπίτι φυσικά ανήκει στο συγκρότημα »Όναρ» το οποίο ετοίμασε με πολλή αγάπη η παρουσιάστρια παρέα με τον Μάκη Παντζόπουλο. Όπως θα δεις και εσύ ο χώρος έχει πολύ γήινο χαρακτήρα με κυρίαρχα στοιχεία την πέτρα και το ξύλο.

Ελένη Μενεγάκη ΣΠΙΤΙ ΑΝΔΡΟ! Εισβολέας ΜΠΗΚΕ ενω ηταν ΜΟΝΗ με τα παιδιά μέσς

Το ζευγάρι δεν έχει επέμβει ιδιαίτερα στο φυσικό τοπίο μάλιστα έχουν δημιουργήσει αγρόκτημα βιολογικής καλλιέργειας. Το ξενοδοχείο μπορεί να είναι κλειστό το χειμώνα αλλά υπάρχουν τζάκια σε πολλούς χώρους και το λευκό χρώμα κυριαρχεί κυρίως στην κρεβατοκάμαρα και το σαλόνι.Ελένη Μενεγάκη ΣΠΙΤΙ ΑΝΔΡΟ! Εισβολέας ΜΠΗΚΕ ενω ηταν ΜΟΝΗ με τα παιδιά μέσς Ελένη Μενεγάκη ΣΠΙΤΙ ΑΝΔΡΟ! Εισβολέας ΜΠΗΚΕ ενω ηταν ΜΟΝΗ με τα παιδιά μέσς Ελένη Μενεγάκη ΣΠΙΤΙ ΑΝΔΡΟ! Εισβολέας ΜΠΗΚΕ ενω ηταν ΜΟΝΗ με τα παιδιά μέσς Ελένη Μενεγάκη ΣΠΙΤΙ ΑΝΔΡΟ! Εισβολέας ΜΠΗΚΕ ενω ηταν ΜΟΝΗ με τα παιδιά μέσς Ελένη Μενεγάκη ΣΠΙΤΙ ΑΝΔΡΟ! Εισβολέας ΜΠΗΚΕ ενω ηταν ΜΟΝΗ με τα παιδιά μέσς Ελένη Μενεγάκη ΣΠΙΤΙ ΑΝΔΡΟ! Εισβολέας ΜΠΗΚΕ ενω ηταν ΜΟΝΗ με τα παιδιά μέσς

Η Khloé Kardashian Μεταμόρφωσε την Έπαυλή της σε Εξωτικό Καταφύγιο!

Slide Up
x
This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views :