Ελένη Ράντου ”βρέθηκε χτυπημένη στο κεφάλι επί της οδού Πλάτωνος”

Ελένη Ράντου ”βρέθηκε χτυπημένη στο κεφάλι επί της οδού Πλάτωνος” Πιο συγκεκριμένα, η φίλη της γνωστής ηθοποιού είχε ένα τροχαίο ατύχημα σε κεντρικό δρόμο της Αθήνας, χωρίς να γνωρίζουν όμως περισσότερες λεπτομέρειες, ενώ αυτή τη στιγμή να νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση.

ΘΡΗΝΟΣ για την Ελένη Ράντου και τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου

Η Ελένη Ράντου λοιπόν, το βράδυ του Σαββάτου 19/3, έκανε έκκληση μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Facebook, μιας και η ίδια αναζητά να μάθει το τι ακριβώς συνέβη και κατέληξε η φίλη της να είναι χτυπημένη στο έδαφος στην οδό Πλάτωνος και Φιλαρέτου. Πολύ πιο συγκεκριμένη, η ίδια, με σχετική της δημοσίευση έγραψε χαρακτηριστικά:

Θετική στον κορωνοϊό η Ελένη Ράντου

«Παράκληση. Την Πέμπτη 17/3 μια φίλη μας βρέθηκε χτυπημένη στο κεφάλι επί της οδού Πλάτωνος και Φιλαρέτου γωνία στην Καλλιθέα. Ώρα συμβάντος 12- 1 το μεσημέρι. Αυτή την στιγμή βρίσκεται στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση.

Έξαλλη η Ελένη Ράντου – Η οργισμένη ανάρτησή της

Επειδή δεν γνωρίζουμε πως έγινε, παρακαλούμε όποιος είδε κάτι ή αν υπάρχει κάποια κάμερα στο σημείο εκείνο, που κατέγραψε το γεγονός, να ειδοποιήσει. Παρακαλώ κοινοποιήστε!», έγραψε η Ελένη Ράντου.276091777 520723832748802 640202718789445738 n rantou eleni

Slide Up
x