Hit enter after type your search item

Ευγενία Δημητροπούλου: Το ΠΑΙΔΙ από την ΑΦΡΙΚΗ που υιοθέτησε! «Εγώ αυτή τη στιγμή μιλάω με όλον τον κόσμο που κατεβαίνει κάτω για να υιοθετήσει ένα παιδί ή θα κατεβούν και το θεωρώ κάπως μία συνέχεια. Γίνεται μια αλυσίδα. Υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορεί να πάνε στραβά σε ένα τέτοιο ταξίδι. Ήμασταν πάρα πολύ τυχεροί, ήμασταν πολύ οργανωμένοι και ταυτόχρονα ήταν σαν ένα χέρι να σου έδινε μια λύση».

Η Ευγενία Δημητροπούλου μας δείχνει το παιδικό δωμάτιο της κόρης της, Εύας

Το Σάββατο 5 Μαρτίου, στις 12:50 στο Dot, στον ΣΚΑΪ, η Ευγενία Δημητροπούλου, στην πρώτη της συνέντευξη μετά την υιοθεσία της κόρης της από τη Σιέρρα Λεόνε. Η αγαπημένη ηθοποιός μιλά για την απόφαση αλλά και τις δυσκολίες που συνάντησαν με τον σύζυγό της στην προσπάθειά τους να αποκτήσουν το πρώτο τους παιδί μέσω υιοθεσίας από την Αφρική.

Ευγενία Δημητροπούλου: Το ΠΑΙΔΙ από την ΑΦΡΙΚΗ που υιοθέτησε!
Ευγενία Δημητροπούλου: Το ΠΑΙΔΙ από την ΑΦΡΙΚΗ που υιοθέτησε!

Θυμάται τη στιγμή που έμαθαν ότι τα κατάφεραν και η μισή της καρδιά χτυπούσε πια στην άλλη άκρη της γης, ενώ συγκινείται όταν σκέφτεται την πρώτη φορά που την κράτησε στην αγκαλιά της.

«Ο σκοπός μας ήταν να αλλάξουμε το ρου της ιστορίας ενός παιδιού, όπου και αν γεννήθηκε, όποιο χρώμα και να έχει, όπως και να είναι τα μαλλιά του. Ομολογώ ότι ζήτησα το τηλέφωνο επικοινωνίας της προηγούμενης μαμάς, είναι η Μάρθα και ο Θανάσης που έχουν πάρει ήδη δύο παιδάκια, είναι οι μοναδικοί Έλληνες που ήταν πριν από μας.

Όχι απλώς επικοινωνήσαμε, είναι και η νονά της εννοείται», λέει η Ευγενία Δημητροπούλου και συνεχίζει:«Έρχεται δικηγόρος και σου λέει ότι βρέθηκε ένα παιδί. Την είδαμε, εγώ έλεγα «έγινα μάνα» μόνη μου, πού να το πω;

Ευγενία Δημητροπούλου βιογραφικό! Η ηλικία, οι σπουδές, η καταγωγή, το ύψος, τα κιλά και η υιοθετημένη κόρη της

Χωρίς καμία κοιλιά. Εκείνη τη στιγμή ένιωσα ότι η μισή μου καρδιά κόπηκε και πήγε σε ένα πλάσμα που δεν έχω αγκαλιάσει, δεν έχω δει από κοντά, δεν έχω μυρίσει και εκεί χτυπάει η καρδιά σου σε αυτό το πλάσμα», καταλήγει η Ευγενία Δημητροπούλου.

Η Ευγενία Δημητροπούλου για την υιοθεσία της κόρης της: “Ένιωσα ότι η μισή μου καρδιά κόπηκε”

Διαβάστε ακόμα:

Ευγενία Δημητροπούλου βιογραφικό σήμερα! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά

Η Ευγενία Δημητροπούλου (γενν. Λαμία, 9 Απριλίου 1984) είναι Ελληνίδα ηθοποιός.

Βιογραφία

Η Ευγενία Δημητροπούλου κατάγεται από το Λιβαδάκι Αρκαδίας[1] και πέρασε τα παιδικά της χρόνια στον Πύργο Ηλείας.[2]

Είναι κόρη φιλολόγων και έχει ένα μεγαλύτερο αδελφό το Θοδωρή και μία μικρότερη αδελφή την Αμαλία. Αποφοίτησε από σχολείο στη Λαμία και μιλά αγγλικά, γαλλικά και ισπανικά.

 

Παράλληλα, παρακολουθούσε μαθήματα ακορντεόν και παραδοσιακών χορών. Έχει φοιτήσει στη Νομική Σχολή Αθηνών, την οποία άφησε γιατί ξεκίνησε να φοιτά στην Ανωτέρα Σχολή Δραματικής Τέχνης Νέου Ελληνικού Θεάτρου του Γιώργου Αρμένη.[3] Ολοκλήρωσε τις σπουδές της στη Νομική το 2013.

Επιπλέον, έχει παρακολουθήσει σεμινάρια στο Θέατρο των Αλλαγών και έχει μεταφράσει το θεατρικό έργο του Φεδερίκο Γκαρθία Λόρκα, Οι Φασουλήδες με το ρόπαλο. Επίσης, έχει συμμετάσχει σε μικρό ρόλο στη ξένη παραγωγή Τα δύο πρόσωπα του Ιανουαρίου.

Προσωπική ζωή

Τον Ιούνιο του 2021, παντρεύτηκε τον νευροχειρουργό Στέλιο Βλατάκη[4]. Στις 4 Δεκεμβρίου 2021, ανακοίνωσε μέσω Instagram ότι απέκτησαν το πρώτο τους παιδί, μια κόρη, υιοθετώντας ένα κορίτσι από την Σιέρα Λεόνε.[5]

“Έρχεται δικηγόρος και σου λέει ότι βρέθηκε ένα παιδί. Την είδαμε, εγώ έλεγα “έγινα μάνα” μόνη μου, πού να το πω; Χωρίς καμία κοιλιά”, εξομολογείται η Ευγενία Δημητροπούλου.

Κευρανοί και οργή από την Ευγενία Δημητρόπουλου! Έτσι θα διακαιωθούν τα θύματα κακοποίησης!

Το Σάββατο 5 Μαρτίου, στις 12:50 στο Dot, στον ΣΚΑΪ, η Ευγενία Δημητροπούλου, στην πρώτη της συνέντευξη μετά την υιοθεσία της κόρης της από τη Σιέρρα Λεόνε. Η αγαπημένη ηθοποιός μιλά για την απόφαση αλλά και τις δυσκολίες που συνάντησαν με τον σύζυγό της στην προσπάθειά τους να αποκτήσουν το πρώτο τους παιδί μέσω υιοθεσίας από την Αφρική. Θυμάται τη στιγμή που έμαθαν ότι τα κατάφεραν και η μισή της καρδιά χτυπούσε πια στην άλλη άκρη της γης, ενώ συγκινείται όταν σκέφτεται την πρώτη φορά που την κράτησε στην αγκαλιά της.

«Ο σκοπός μας ήταν να αλλάξουμε το ρου της ιστορίας ενός παιδιού, όπου και αν γεννήθηκε, όποιο χρώμα και να έχει, όπως και να είναι τα μαλλιά του. Ομολογώ ότι ζήτησα το τηλέφωνο επικοινωνίας της προηγούμενης μαμάς, είναι η Μάρθα και ο Θανάσης που έχουν πάρει ήδη δύο παιδάκια, είναι οι μοναδικοί Έλληνες που ήταν πριν από μας. Όχι απλώς επικοινωνήσαμε, είναι και η νονά της εννοείται», λέει η Ευγενία Δημητροπούλου και συνεχίζει:

«Εγώ αυτή τη στιγμή μιλάω με όλον τον κόσμο που κατεβαίνει κάτω για να υιοθετήσει ένα παιδί ή θα κατεβούν και το θεωρώ κάπως μία συνέχεια. Γίνεται μια αλυσίδα. Υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορεί να πάνε στραβά σε ένα τέτοιο ταξίδι. Ήμασταν πάρα πολύ τυχεροί, ήμασταν πολύ οργανωμένοι και ταυτόχρονα ήταν σαν ένα χέρι να σου έδινε μια λύση».Ευγενία Δημητροπούλου βιογραφικό σήμερα! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά

«Έρχεται δικηγόρος και σου λέει ότι βρέθηκε ένα παιδί. Την είδαμε, εγώ έλεγα «έγινα μάνα» μόνη μου, πού να το πω; Χωρίς καμία κοιλιά. Εκείνη τη στιγμή ένιωσα ότι η μισή μου καρδιά κόπηκε και πήγε σε ένα πλάσμα που δεν έχω αγκαλιάσει, δεν έχω δει από κοντά, δεν έχω μυρίσει και εκεί χτυπάει η καρδιά σου σε αυτό το πλάσμα», καταλήγει η Ευγενία Δημητροπούλου

Slide Up
x
, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views :