Hit enter after type your search item
freegossip.gr Lifestyle News

Όλα τα νέα για τους διάσημους

Ευγενία Σαμαρά! Πιο ΕΓΚΥΟΣ απο ΠΟΤΕ Η Ευγενία Σαμαρά είναι ζευγάρι με τον Γιάννη Ποιμενίδη και πρόσφατα δήλωσε πως ο γάμος δεν είναι στα άμεσα σχέδιά της.

Ευγενία Σαμαρά
Ευγενία Σαμαρά

Η ηθοποιός πόσταρε φωτογραφία με φουσκωμένη κοιλίτσα και μας έβαλε σε σκέψεις.

Ευγενία Σαμαρά: Η ηλικία, o σύντροφός της και το υπέροχο στιλ της!

Είναι έγκυος;

Όχι η Ευγενία Σαμαρά δεν είναι έγκυος… αλλά η τηλεοπτική Νόρα της δραματικής σειράς του Alpha «Έρωτας Μετά» είναι! Μετά τις διακοπές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς και αφού οι πρωταγωνιστές ξεκουράστηκαν, τα γυρίσματα του σήριαλ ξεκίνησαν σήμερα.

Γιάννης Ποιμενίδης σχέση: Λατρεύει την Ευγενία Σαμαρά, 7 χρόνια τώρα

Η αγαπημένη ηθοποιός, η οποία ενσαρκώνει την ενθουσιώδη για την αστυνομική έρευνα «Νόρα Αθανασιάδη» σύζυγο του αστυνομικού (Μιχάλης Λεβεντογιάννης) δημοσίευσε την πρώτη της φωτογραφία στα social media με φουσκωμένη κοιλιά.

Ευγενία Σαμαρά για Στάθη Παναγιωτόπουλο: «Σοκαρίστηκα, δεν μπορούσα να το πιστέψω!»

Ευγενία Σαμαρά! Πιο ΕΓΚΥΟΣ απο ΠΟΤΕ
Ευγενία Σαμαρά! Πιο ΕΓΚΥΟΣ απο ΠΟΤΕ

Η Ευγενία Σαμαρά ενθουσιασμένη για τον ρόλο της και την εγκυμοσύνη του χαρακτήρα της, έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της ανάρτησης στο Instagram: «9 Ιανουαρίου 2020. Τα Χριστούγεννα πέρασαν. Έχω θλίψη και κάτι κιλά!»

Ευγενία Σαμαρά – Γιάννης Ποιμενίδης: Η selfie μπροστά από το χριστουγεννιάτικο δέντρο τους

Ανώτερη Δραματική Σχολή “Βασίλης Διαμαντόπουλος”(2010)

H Ευγενία Σαμαρά (Θεσσαλονίκη, 30 Αυγούστου 1987) είναι Ελληνίδα ηθοποιός.

Πρώτα Χρόνια
Γεννήθηκε το 1987 στη Θεσσαλονίκη όπου και μεγάλωσε. Το 2005, τελειώνοντας το σχολείο, πέρασε στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και συγκεκριμένα στο τμήμα Γεωπονίας, Δασολογίας και Φυσικού Περιβάλλοντος. Λίγο μετά αποφάσισε να ασχοληθεί με την υποκριτική ξεκινώντας παράλληλα σπουδές στη Δραματική Σχολή του Βασίλη Διαμαντόπουλου. Ακόμη έχει πτυχίο από την Δραματική Σχολή Ανδρέας Βουτσινάς.

Δύσκολες ώρες για την Ευγενία Σαμαρά – Έφυγε από τη ζωή ο πατέρας της

Το 2008, πέρασε από δοκιμαστικό για την σατιρική εκπομπή Ράδιο Αρβύλα που έψαχνε δύο γυναίκες συμπαρουσιάστριες. Τελικά επιλέχθηκε για μία από τις δύο θέσεις. Εκεί, παρουσίαζε βίντεο που στέλναν οι τηλεθεατές και άλλοτε συμμετείχε στο σατιρικό μέρος της εκπομπής. Αποχώρησε από την εκπομπή το 2013.

Βιογραφικό
Τηλεοπτικές σειρές
Τη σεζόν 2014-2015 συμμετείχε στη δραματική σειρά του ΑΝΤ1, Εκδρομή, της οποίας τα γυρίσματα ξεκίνησαν το 2013 στη Νάουσα. Την αμέσως επόμενη σεζόν είχε πρωταγωνιστικό ρόλο στην καθημερινή δραματική σειρά 9 Μήνες.

Δύσκολες ώρες για την Ευγενία Σαμαρά – Πέθανε ο πατέρας της

Τα γυρίσματα της σειράς πραγματοποιούνταν εξ ολοκλήρου στην Κύπρο ενώ ολοκληρώθηκε το 2017 μετά από δύο κύκλους επεισοδίων. Ακολούθησε η καθημερινή κωμική σειρά Παρθένα Ζωή τη σεζόν 2017-2018 που αποτέλεσε την μεταφορά στα ελληνικά δεδομένα της σειράς Jane the Virgin.

Τη σεζόν 2018-2019 πρωταγωνίστησε στην κωμική σειρά του ΣΚΑΪ, Όσο Έχω Εσένα ενώ τη σεζόν 2019-2020 έπαιξε στη δραματική σειρά του ALPHA, Έρωτας Μετά.

Το 2021, συμμετείχε σε ένα επεισόδιο της σειράς Μην αρχίζεις τη μουρμούρα ενώ τη σεζόν 2021-2022, συμμετέχει στη σειρά του ALPHA, Σασμός.

Προσωπική ζωή
Από το 2015 είναι ζευγάρι με τον επίσης ηθοποιό Γιάννη Ποιμενίδη.

x
This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views :