Ηλίας Μπόγδανος: Εξοδος, μετά την περιπέτεια με τον κορονοϊό

Ηλίας Μπόγδανος: Εξοδος, μετά την περιπέτεια με τον κορονοϊό Ιδιαίτερα άτυχος στάθηκε ο Ηλίας Μπόγδανος, αφού λίγα εικοσιτετράωρα μετά το φινάλε του τελικού του Survivor, βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό.

Ο γνωστός τραγουδιστής βίωσε δύσκολες στιγμές και μάλιστα, τα συμπτώματα ήταν τέτοια που χρειάστηκε να νοσηλευτεί για λίγες ημέρες στο νοσοκομείο. Η περιπέτεια με τον απειλητικό ιό είχε αίσιο τέλος και έτσι ο Ηλίας Μπόγδανος επέστρεψε στο σπίτι του.

ΗΛΊΑΣ ΜΠΌΓΔΑΝΟΣ: ΒΡΊΣΚΕΤΑΙ ΠΛΈΟΝ ΣΤΟ ΣΠΊΤΙ ΤΟΥ ΜΕΤΆ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΈΤΕΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΡΟΝΟΪΌ

Έχοντας σταθεί και πάλι στα πόδια του, ο ταλαντούχος ερμηνευτής προσπαθεί να προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα που επικρατούν στη ζωή του, μετά το τέλος του reality επιβίωσης. Ένα από τα πράγματα που ο ίδιος λαχταρά περισσότερο είναι να βρεθεί στη σκηνή και να μοιραστεί τα τραγούδια του με το κοινό.

Ηλίας Μπόγδανος: Με νέα του ανάρτηση ενημερώνει για την πορεία της υγείας του

Προς το παρόν, ο Ηλίας Μπόγδανος αποφάσισε να κάνει την πρώτη βόλτα του, έπειτα από το πέρας της καραντίνας και να απολαύσει τον ηλιόλουστο καλοκαιρινό καιρό της πρωτεύουσας.

Δημοσιεύοντας μια φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Ηλίας Μπόγδανος ενημέρωσε τους διαδικτυακούς φίλους του για την καλή κατάσταση της υγείας του. “Ελευθερία”, σημείωσε χαρακτηριστικά ο καλλιτέχνης.

Ηλίας Μπόγδανος: Το νέο μήνυμα για τη «μάχη» του με τον κορωνοϊό

Ηλίας Μπόγδανος: Εξοδος, μετά την περιπέτεια με τον κορονοϊό

Slide Up
x