Hit enter after type your search item
freegossip.gr Lifestyle News

Όλα τα νέα για τους διάσημους

Ηλιάνα Παπαγεωργίου! Η manager της, Έλενα Χριστοπούλου, μίλησε για τα επικριτικά σχόλια Διάφορα σχόλια έχουν ακουστεί τις τελευταίες ημέρες για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, η οποία κάνει τις διακοπές της στις Ηνωμένες Πολιτείες και μοιράζεται τα σχετικά στιγμιότυπα στον λογαριασμό της στο Instagram.

Η manager της, Έλενα Χριστοπούλου, μίλησε στο «Χαμογέλα και Πάλι!» και απάντησε σχετικά ενώ παράλληλα αναφέρθηκε στο εάν θα επιστρέψει το νεαρό μοντέλο στο GNTM.

Ηλιάνα Παπαγεωργίου Instagram, φωτογραφίες και το Μπεβερλι Χιλς

«Πιστεύεις ότι όσοι είναι στην Αθήνα και ανεβάζουν από εδώ, έχουν βοηθήσει κάπου στον πόλεμο;», τόνισε για τα επικριτικά σχόλια που δέχεται η νεαρή.

Ηλιάνα Παπαγεωργίου Instagram, φωτογραφίες και το Μπεβερλι Χιλς

Όσο για το επαγγελαμτικό της μέλλον, δήλωσε: «Δεν έχω κάνει καν ραντεβού για όλα όσα ακούγονται (για το GNTM. Η Ηλιάνα έχει συμβόλαιο με το κανάλι της και προηγείται το κανάλι της».

«Το Style me up έκλεισε τον κύκλο του και προχωράμε. Κάτι θα γίνει… αλλά δεν ξέρω ακόμα! Δεν είμαι σίγουρη για το εάν θα ήθελα να την ξαναδώ στο GNTM», συμπλήρωσε.Ηλιάνα Παπαγεωργίου! Η manager της, Έλενα Χριστοπούλου, μίλησε για τα επικριτικά σχόλια

x
This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views :