Hit enter after type your search item

Η βίλα της Κωσταντίνα Σπυροπούλου φωτογραφίες! Η βίλα της Κωσταντίνα Σπυροπούλου φωτογραφιες! Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media και μοιράζεται πολλές από τις προσωπικές της στιγμές αλλά και τον προσωπικό της χώρο, το σπίτι της, με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Ο Κοντομηνάς ΚΗΔΕΥΕΤΑΙ και κείνη ΚΑΝΕΙ ΠΑΡΤΥ!!!

Η ίδια – ειδικά στην καραντίνα- δημοσίευε πολλές φωτογραφίες από το εσωτερικό της εντυπωσιακής μεζονέτας Η βίλα της Κωσταντίνα Σπυροπούλου φωτογραφιες!

Όπως βλέπουμε από τις αναρτήσεις της γνωστής παρουσιάστριας, τα χρώματα που συναντάμε στο σπίτι της είναι κυρίως το λευκό και το γκρι, ενώ εντύπωση προκαλούν τα μεγάλα πορτραίτα της ίδιας που βρίσκονται στο σαλόνι της.

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Τα ΜΑΥΡΑ, ΤΑ ΚΛΑΜΑΤΑ, η…ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ στην κηδεία του Δημήτρη Κοντομηνά

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου αποτελεί ένα από τα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα της ελληνικής showbiz.

Τον τελευταίο χρόνο η παρουσιάστρια είναι ζευγάρι με τον αγαπημένο της Βασίλη Σταθοκωστόπουλο και όπως μαρτυρούν οι κοινές φωτογραφίες τους οι δυο τους είναι πολύ ερωτευμένοι.Η βίλα της Κωσταντίνα Σπυροπούλου φωτογραφιες!

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media και μοιράζεται στιγμές από την καθημερινότητά της με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Ο ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ της ΓΥΜΝΟΣ! Απίστευτες φωτογραφίες και βίντεο!

βίλα κωνσταντίνας σπυροπούλου βούλα
Δείτε επίσης: FlashBack: Μενεγάκη – Παντζόπουλος – Κοντομηνάς – Σπυροπούλου: Διακοπές με το σκάφος!

Μάλιστα, κατά τη διάρκεια της καραντίνας η παρουσιάστρια δημοσίευε πολλές φωτογραφίες και από το εσωτερικό της εντυπωσιακής μεζονέτας της στη Βούλα.

Το σπίτι της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου, είναι ένα μοντέρνο και άνετο σπίτι 261 τμ, το οποίο διαθέτει τρία υπνοδωμάτια και ιδιωτική πισίνα και ανήκει σε συγκρότημα κατοικιών, ενώ έχει μοναδική θέα τη θάλασσα.

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Έτσι ΧΑΛΑΣΕ η ΣΧΕΣΗ με τον Κοντομηνά, πως την ΕΞΑΦΑΝΙΣΑΝ από τον Alpha

Τη διακόσμηση του σπιτιού έχει επιμεληθεί εξ΄ ολοκλήρου η ίδια η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, η οποία έχει βάλει παντού την… προσωπική της σφραγίδα. Το λευκό και το γκρι κυριαρχούν, ενώ όπως είχε πει αρκετές φορές η παρουσιάστρια, έχει τοποθετήσει παντού καθρέφτες.Η βίλα της Κωσταντίνα Σπυροπούλου φωτογραφιες!

Στο σαλόνι υπάρχει ένας τεράστιος πίνακας με το πορτρέτο της, ενώ εκεί έχει στήσει και…γυμναστήριο!

Συναγερμός στον ΣΚΑΙ με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου
Η τελευταία εβδομάδα δεν ήταν ιδανική για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μιας και μετά τη συνέντευξη – καταγγελία της Ζήνας Κουτσελίνη, πολλά πρόσωπα της τηλεόρασης έχουν βγει να μιλήσουν για εκείνη και για την εμπειρία.

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Απουσίαζε από το Κάτι Ξαναψήνεται

Παρόλα αυτά, η νέα προσπάθεια που κάνει φέτος στον ΣΚΑΪ με το “Κάτι Ξαναψήνεται”, έχει στεφθεί από επιτυχία και έτσι “τρέχουν” και οι εξελίξεις με το μέλλον της στον σταθμό. Διαβάστε την συνέχεια στο Youweekly.gr!

Slide Up
x
This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :