Hit enter after type your search item

Η Ελένη Μενεγάκη, ο Τζέιμς Μπόντ και η προσωπική ζωή του «Πρωταγωνιστής» στην… εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη ήταν την περασμένη Πέμπτη ο πασίγνωστος πράκτορας Τζέιμς Μπόντ με αφορμή την νέα του ταινία που αναμένεται να βγει στους κινηματογράφους μέσα στο 2015.

Ελένη Μενεγάκη! Αυτό είναι το αγαπημένο εστιατόριο της κόρης της Βαλέριας

Η γνωστή παρουσιάστρια, που όπως αποκάλυψε έχει δει όλες τις ταινίες του, θέλησε να σκιαγραφήσει το προφίλ του μυστικού πράκτορα, εξηγώντας με επιχειρήματα γιατί ο Μποντ του κινηματογράφου δεν έχει κατά τη γνώμη της… γυναίκα και παιδιά!

Η Ελένη Μενεγάκη, ο Τζέιμς Μπόντ και η προσωπική ζωή του

«Είναι γραμμωμένος άντρας… Αλλάζει τις γυναίκες σαν τα πουκάμισα. Τον τρέχουν από δω κι από κει. Είναι πάρα πολύ επικίνδυνη η ζωή του και δεν είναι για να κάνει τον οικογενειάρχη. Διότι δεν θέλει να έχει ευαίσθητα σημεία για να μπορούν να τον πλήξουν οι αντίπαλοί του. Για αυτό είναι ελεύθερος ο Τζέιμς Μπόντ», είπε η Ελένη Μενεγάκη, σχολιάζοντας την… προσωπική ζωή του Μπόντ!

Ελένη Μενεγάκη ”Δε θέλω να δείχνεις τη μούρη μου, έτσι όπως έχει γίνει”

Για όσους δεν γνωρίζουν, ο Τζέιμς Μποντ (James Bond ή Πράκτωρ 007) είναι φανταστικός χαρακτήρας, δημιουργημένος το 1953 από το συγγραφέα Ίαν Φλέμινγκ. Είναι πρωταγωνιστής δώδεκα μυθιστορημάτων και δύο συλλογών διηγημάτων. Ο χαρακτήρας έχει, επίσης, χρησιμοποιηθεί στην πιο μακροχρόνια και επιτυχημένη κινηματογραφική σειρά, η οποία ξεκίνησε το 1962 με την ταινία Δόκτωρ Νο. Συνολικά έχουν γυριστεί 23 ταινίες, με την πιο πρόσφατη από αυτές, το Skyfall, κυκλοφόρησε τον Νοέμβριο του 2012. Μέσα στο 2015 αναμένεται η νέα ταινία με τίτλο “Spectre”.

Slide Up
x
This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views :