Η Ευαγγελία Αραβανή παντρεύεται ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗ!!! Βόμβα σήμερα με την είδηση!

Η Ευαγγελία Αραβανή παντρεύεται ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗ!!! Βόμβα σήμερα με την είδηση! Μας είπαν την χαρμόσυνη είδηση της εγκυμοσύνης της αλλά δεν μας ανέφεραν πως ο κούκλος μέλλοντας σύζυγος της Ευαγγελίας Αραβανή, Σπύρος Λάζαρης, είναι ο εγγονός του Σπύρου Σκλαβενίτη!

Ο Νίκος Γεωργιάδης λοιπόν σήμερα στην εκπομπή έριξε την είδηση: “Αχ επιτέλους μπορώ να το πω γιατί σας λέω το ήξερα και είχα χαρεί πάρα πάρα πολύ για αυτή την είδηση ή Ευαγγελία Αραβανή λοιπόν και ο σύντροφός της Σπύρος Λάζαρης περιμένουν το μωρό τους!…είπε ο Νίκος Γεωργιάδης ξεκινώντας σήμερα να μας λέει το αποκλειστικό του ρεπορτάζ.

Ευαγγελία Αραβανή Σπύρος Λάζαρης

Την έχω δει από κοντά είναι δηλαδή τόσο τόσο όμορφη και λαμπερή…

… επίσης να μου πεις ότι καταλαβαίνεις ότι είναι έγκυος παρόλο που μπαίνει τώρα στον όγδοο μήνα να ξέρεις είναι πολύ προχωρημένη, έχει μεγαλώσει αρκετά το ζευγάρι ζει μαζί επειδή γράφτηκε, όταν το είδα το πρωί πως ζουν στα νότια προάστια, όχι, βόρεια προάστια μένουν και έχουνε φτιάξει ένα σπίτι πάρα πολύ όμορφο εδώ και ένα χρόνο.

Ευαγγελία Αραβανή βιογραφικό σήμερα! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά

Η ευαγγελία τα τελευταία χρόνια επέλεξε ν’ αποσυρθεί από τα φώτα για αυτό και η εγκυμοσύνη έμεινε κρυφή. Στον 7ο καταλαβαίνετε από ένα πρόσωπο όπως είναι η ευαγγελία ήταν πολύ δύσκολο να κρατηθεί κρυφό.

Ο σπύρος είναι ιδιοκτήτης του πιο γνωστού του πιο μεγάλου ξενοδοχείου στον πόρο (δηλαδή μέχρι εδώ και πουθενά ως το τέλος του ρεπορτάζ δεν διαβάζουμε ότι Σπύρος Λάζαρης είναι εγγονός του Σπύρου Σκλαβενίτη) .

Συνεχίζει λοιπόν ο Νίκος Γεωργιάδης μαζί του και οι συνάδελφοι του στο πάνελ…λέγοντας “και περνάνε πάρα πολλούς μήνες στο νησί. Είναι πάρα πολύ ευτυχισμένη εκεί η κοπέλα. Αποφάσισε ξέρεις να βάλει την προσωπική της ευτυχία πάνω από τις τηλεοπτικές της φιλοδοξίες και πρέπει να σας πω ότι είχε προτάσεις είχε, και κάποιες καλές προτάσεις. Αν δεν κάνω λάθος και από τον σκαϊ και την είχαν προσεγγίσει πρόσφατα και από τον σκαϊ γιατί πολύ ωραία πολύ όμορφη.

Στο τέλος μας πληροφόρησε πως γνωρίζει και το φύλλο του μωρού αλλά δεν το λέει…

Από μας: Να ζήσουν αν ευτυχίσουν οι μελλόνυμφοι και με…κανέναν πόνο η Ευαγγελία να σφίξουν μαζί με τον Σπύρο στην αγκαλιά τους την ψυχή που έρχεται!

Slide Up
x