Hit enter after type your search item

Την ώρα που επισκεπτόταν το σπίτι του πρώην συζύγου της, Jonny Lee Miller στο Μπρούκλιν, απαθανάτισαν ο φωτογραφικός φακός την Angelina Jolie, την ώρα που η δικαστική διαμάχη με τον Brad Pitt καλά κρατεί.

Μάλιστα η πρωταγωνίστρια της σειράς ταινιών «Maleficent», μπήκε στο διαμέρισμα του Βρετανού ηθοποιού και πρώην συζύγου της, κρατώντας ένα πολύ ακριβό κρασί στα χέρια της.

Η Angelina Jolie φωτογραφήθηκε τη στιγμή που εισερχόταν στο κτίριο το βράδυ της περασμένης Παρασκευής, φορώντας μία κομψή καμπαρντίνα, την οποία συνδύασε με την υπέροχη Louis Vuitton τσάντα της, έχοντας μαζί της ένα μπουκάλι Peter Michael.

Η ίδια εθεάθη μόνη, χωρίς τους ανθρώπους ασφαλείας της, και έφυγε 3 ώρες αργότερα όπου παπαράτσι απαθανάτισαν ομοίως την έξοδό της.

Η Jolie και ο Miller γνωρίστηκαν στην ταινία «Hackers» το 1995, ερωτεύθηκαν σφόδρα και παντρεύτηκαν σχεδόν αμέσως, τον Μάρτιο του 1996.

Ο γάμος τους είχε προκαλέσει σάλο καθώς η 20χρονη τότε Jolie, είχε χρησιμοποιήσει το αίμα της για να γράψει στην λευκή μπλούζα που φόρεσε και είχε δανειστεί από τον σύντροφό της, το όνομά του.

Δυστυχώς, το ζευγάρι χώρισε το 1997 με το επίσημο διαζύγιο να βγαίνει το 1999.

Προς το παρόν δεν γνωρίζουμε αν η σχέση τους έχει περάσει σε άλλο επίπεδο, παρόλα αυτά η Jolie έχει εκφράσει σε πολλές συνεντεύξεις της ότι έχει μετανιώσει για τον χωρισμό τους. «Ο Jonny και εγώ δεν μαλώσαμε και δεν πληγώσαμε ο ένας τον άλλο. Ήθελα πραγματικά να είμαι η σύζυγός του. Ήθελα αλήθεια να είμαι δεσμευμένη μαζί του», είχε δηλώσει σε παλαιότερη συνέντευξή της, ενώ το 2004 είχε πει χαρακτηριστικά στο περιοδικό B πως «ο χωρισμός της από τον Miller ήταν το πιο ηλίθιο λάθος που έκανε ποτέ».  

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το freegossip.gr σας πηγαίνει παντού!

 

freegossip.gr

Slide Up
x
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin
  • Pinterest
This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :