Θοδωρής Κολυδάς: Αυτός είναι ο λόγος που βγαίνει ακόμα ζωντανά στο Mega
Τον λόγο για τον οποίο πηγαίνει ακόμα στο Mega και λέει ζωντανά το δελτίο καιρού κάθε μεσημέρι, εξηγεί οΘοδωρής Κολυδάς, μιλώντας για τις δύσκολες ώρες που περνά το κανάλι και οι εργαζόμενοί του.
«Η πλειοψηφία των δημοσιογράφων βρίσκεται σε επίσχεση εργασίας και δεν υπάρχει δυνατότητα να βγει στον αέρα ένα πλήρες δελτίο ειδήσεων όπως παλιά. Αντίθετα, ο καιρός ήταν και είναι ένα αυτόνομο κομμάτι που, σε μεγάλο βαθμό, υποστηριζόταν και υποστηρίζεται, με λιγότερες απαιτήσεις», λέει, στην Τίνα Μεσσαροπούλου και το «You», o μετεωρολόγος και συνεχίζει: «έτσι, πήρα την απόφαση να διατηρήσω “ζωντανή” την εκπομπή του καιρού, κάνοντας την παραγωγή και την εκφώνηση του δελτίου καθημερινά. Αυτό, όμως, που φαίνεται απλό δεν θα μπορούσε να υλοποιηθεί αν δεν εξακολουθούσε να υπάρχει η συμβολή αυτών που ακόμα εργάζονται στο κανάλι».
Όπως αναφέρει ο κ. Κολυδάς, η απόφασή του ήταν συνειδητή, ενώ ο ίδιος δεν έχει βγει σε επίσχεση εργασίας, καθώς είναι συνεργάτης και όχι μισθωτός, αν και παραμένει απλήρωτος από τον Δεκέμβρη.
«Δευτέρα με Παρασκευή, στις 16:40, βγάζουμε τον καιρό. Υπάρχουν περιπτώσεις που έχω βγει ζωντανά, αλλά και άλλες που έχει γραφτεί το δελτίο 20-30 λεπτά νωρίτερα, για να διευκολυνθεί η ροή», συνεχίζει ο μετεωρολόγος και αποκαλύπτει ότι έχει βάλει όριο στον εαυτό του να πηγαίνει στο κανάλι μέχρι το τέλος του έτους.
Discover more from FreeGossip.gr Lifestyle News
Subscribe to get the latest posts sent to your email.
