Hit enter after type your search item

Ιάσονας Μανδηλάς (τραγουδιστής)! Επίθεση στο μετρό μετά τηΝ εξομολόγηση ότι είναι ομοφυλόφιλος. Ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε για την πορεία του και τις συνεργασίες του, ενώ αναφέρθηκε στην επίθεση που δέχτηκε στο μετρό, μετά τη δημόσια εξομολόγηση ότι είναι ομοφυλόφιλος.

«Με σόκαρε, ήξερα ότι ίσως κάτι μπορεί να συμβεί, αλλά όχι ότι θα με πλακώσουν στο μετρό. Πίστευα ότι θα μου γράψουν αρνητικά σχόλια, όχι ότι θα μου έρθει από πίσω μπουνιά στο μετρό. Ήμουν έτοιμος, ξέρω σε τι κοινωνία ζούμε», ανέφερε ο Ιάσονας Μανδηλάς.

Για τον λόγο που βάφει τα νύχια του: «Αντιστέκομαι και νομίζω τα βαμμένα νύχια τα κρατάω ακριβώς γι’ αυτό τον λόγο. Ξεκίνησε από μια φωτογράφιση όπου κάποιος περιπτεράς κάπως με κοίταξε, μετά έγινε και η επίθεση και είπα: “δεν ξέρω καν αν μου αρέσουν τα βαμμένα νύχια, αλλά είπα θα τα κρατήσω για να περάσω ένα μήνυμα”», απάντησε ο Ιάσονας Μανδηλάς.

Και κατέληξε: «Θα με θεωρείς εσύ κατώτερο για να με πλακώσεις στο ξύλο λες και έχουμε κάποιο πρόβλημα… σαν κοινωνία πρέπει λίγο να παλέψουμε», είπε ο τραγουδιστής καλεσμένος στην πρωινή εκπομπή του Open.

Ιάσονας Μανδηλάς (τραγουδιστής)! Επίθεση στο μετρό μετά τηΝ εξομολόγηση ότι είναι ομοφυλόφιλος.
Ιάσονας Μανδηλάς (τραγουδιστής)! Επίθεση στο μετρό μετά τηΝ εξομολόγηση ότι είναι ομοφυλόφιλος.

Ιάσονας Μανδηλάς βιογραφικό σήμερα! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά Ο Ιάσονας Μανδηλάς είναι ηθοποιός. Το story της ζωής του – Ο 29χρονος ασχολείται με τη μουσική, την υποκριτική και τον χορό – Η λυτρωτική ανάρτηση που έκανε μετά τη δημόσια εξομολόγησή του
Με μια συνέντευξη σε τηλεοπτική εκπομπή ο Ιάσονας Μανδηλάς αποκάλυψε δημοσίως πως είναι ομοφυλόφιλος. Στην πιο ειλικρινή του εξομολόγηση ο 29χρονος καλλιτέχνης μίλησε όσο πιο ανοιχτά μπορούσε για ένα θέμα ταμπού.

 

Ιάσονας Μανδήλας: “Όταν παντρεύεται ένα στρέιτ ζευγάρι το βροντοφωνάζει, θέλουμε και εμείς”

«Είμαι ο Ιάσονας Μανδηλάς και ομοφυλόφιλος, έχω μάθει όλα αυτά τα χρόνια λίγο να… κρύβομαι, να συμμετέχω σε δράσεις, αλλά να μην λέω ουσιαστικά την αλήθεια μου», είπε χαρακτηριστικά στην εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου.

 

Ιάσονας Μανδηλάς βιογραφικό! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά

Ο πολυτάλαντος καλλιτέχνης – χορευτής, τραγουδιστής και ηθοποιός – άνοιξε την καρδιά του μίλησε για την προσωπική του ζωή από τον πρώτο του έρωτα ως νεαρό αγόρι μέχρι και την τωρινή σχέση με τον σύντροφό του.

«Θέλω να ζητήσω συγγνώμη, πολλές φορές έχω πει ψέματα γιατί έχω βρεθεί πολλές φορές σε δύσκολη θέση με το να απαντήσω σε ερωτήσεις του τύπου “Τι σου αρέσει από μια κοπέλα”, “πώς φλερτάρεις μια κοπέλα”. Πάντα μου ήταν δύσκολο να δώσω απαντήσεις», ανέφερε αρχικά.

 

Ενώ σε άλλο σημείο της συνέντευξή του πρόσθεσε: «Η μητέρα μου και ο πατέρας μου είχαν κάνει μια συζήτηση όταν ήμασταν μικροί με την αδερφή μου και μας είχαν μιλήσει για την ομοφυλοφιλία, οπότε από μικρή ηλικία κατάλαβα ότι υπάρχει το έδαφος και να μιλήσω στην οικογένειά μου. Εγώ το ήξερα από πάντα».

 

Ιάσονας Μανδηλάς: «Αν μου κάνουν πρόταση για τη Eurovision θα πάω»

Δείγμα της δουλειάς του στο θέατρο είναι οι παραστάσεις Η μελωδία της ευτυχίας (2014), West Side Story (2016), Cats (2018), Victor Victoria (2016).

Στην τηλεόραση συμμετείχε στη σειρά Οι συμμαθητές (2014).

 

”Είμαι ομοφυλόφιλος 🏳️‍🌈 I’m gay

Κάτι τόσο απλό, κάτι τόσο φυσιολογικό, αλλά τόσο δύσκολο να το πεις. Σήμερα σπάω την σιωπή μου και λέω την δική μου αλήθεια. Παίρνω θάρρος και δύναμη από όσους βγήκαν και μίλησαν πριν από εμένα με την ελπίδα να δώσω κι εγώ δύναμη σε κάποιον/α εκεί έξω. Για να βοηθήσω και εγώ με όποιον τρόπο μπορώ να φτιάξουμε μια κοινωνία πιο έτοιμη να αγκαλιάσει την διαφορετικότητα και ίσως μια μέρα να μπορούμε να ζούμε μέσα σε αυτή λίγο πιο ελεύθεροι.

Και ναι, αυτή την στιγμή φοβάμαι και έχω ταχυπαλμία, αλλά ξέρω ότι οφείλω να πάρω μια βαθιά ανάσα και να βάλω κι εγώ το λιθαράκι μου σε αυτόν τον αγώνα. Και σε κάθε παιδί εκεί έξω που νιώθει μόνο, φοβισμένο να είναι ο εαυτός του, κλειδωμένο σε ένα δωμάτιο γιατί δεν έχει σε ποιον να μιλήσει, να ξέρεις ότι έχω υπάρξει στη θέση σου και υπόσχομαι ότι θα κάνω ότι μπορώ για να κάνω την ζωή σου λίγο πιο όμορφη και λίγο πιο εύκολη. Με αγάπη, Ιάσονας 🤍

Slide Up
x
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin
  • Pinterest
This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :