Hit enter after type your search item

Ιλάειρα Ζήση! ”Είχα δεχτεί bullying σε σηµείο που ήθελα να πεθάνω.” Δηλαδή πώς ήταν τα παιδικά σου χρόνια, Ιλάειρα;

Ιλάειρα: Πέρασα πάρα πολύ δύσκολα στο σχολείο. Είχα δεχτεί bullying, όχι τόσο από τα παιδιά όσο από τους καθηγητές µου. Δυστυχώς ούτε οι γονείς µου ούτε οι καθηγητές µου είχαν καταλάβει ότι έχω δυσλεξία. Πέρασα πάρα πολύ άσχηµα στις πρώτες τάξεις του Δηµοτικού, µε µια δασκάλα που μας μείωνε. Χτυπούσε τους συµµαθητές µου και δεν µιλούσε κανείς. Εµένα µου έλεγε «θα πάρεις Δ’ είσαι άχρηστη».

Ιλάειρα Ζήση παιδικη ΗΛΙΚΙΑ! ”Έχω δυσλεξία.”

Ζούσαμε σε χωριό και δεν µπορούσα να αλλάξω σχολείο. Περνώντας τα χρόνια πέρασα πάλι δύσκολα. Ήµουν ένα φοβισµένο παιδί, κρυβόµουν πίσω από τη φούστα της µαµάς µου. Πάλι στο Λύκειο δεν ταίριαζα µε κανέναν.

Ιλάειρα Ζήση! Υπήρξε μαθήτριά του Μαυρίκιου Μαυρικίου

Ήµουν ροµαντική, φορούσα τις δαντελένιες φούστες µου και δεν µε ήθελαν γιατί ήµουν διαφορετική.

Ιλάειρα Ζήση! ''Είχα δεχτεί bullying σε σηµείο που ήθελα να πεθάνω.''
Ιλάειρα Ζήση! ”Είχα δεχτεί bullying σε σηµείο που ήθελα να πεθάνω.”

Διάβαζα βιβλία, έκανα παρέα µε παιδιά από την Αλβανία κι αυτό δεν άρεσε στους συμμαθητέςμου.

Ιλάειρα Ζήση! Ηρθέ εις γάμου κοινωνία με τον Μαυρίκιο Μαυρικίου

Είχα δεχτεί bullying σε σηµείο που ήθελα να πεθάνω. Tο προσπάθησα κιόλας. Αλλά είχα πίστη στον Θεό και µε βοήθησε. Με στηρίζει πολύ η life coach µου, η Έλενα Δηµητρίου από την Κύπρο. Έχει βοηθήσει πάρα πολύ κόσµο. (Ξεσπά σε δάκρυα.)»

Ιλάειρα Ζήση! Υπήρξε μαθήτριά του Μαυρίκιου Μαυρικίου Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και η μέλλουσα σύζυγός του, Ιλάειρα Ζήση ζουν έναν μεγάλο έρωτα και δεν διστάζουν να το δείξουν.

Το ζευγάρι παρόλο που μετρά κάποιους μήνες κοινής πορείας αποφάσισε να κάνει το επόμενο βήμα στη σχέση του και πραγματοποίησαν τον αρραβώνα τους πριν λίγες εβδομάδες στον Αγιο Κωνσταντίνο Φθιώτιδας.

Μαυρίκιος Μαυρικίου-Ιλάειρα Ζήση! ΔΙΠΛΟ βιογραφικό και 12.000 ευρώ….

Και μπορεί ο μουσικός και θεατρικός παραγωγός Μαυρίκιος Μαυρικίου να ήταν λίγο πολύ γνωστός στον χώρο, όμως, λίγοι γνώριζαν για την σχέση του με την μαθήτριά του.

Ποια είναι η σύντροφός του Μαυρίκιου Μαυρικίου
Το όνομα της παίζει παντού τον τελευταίο καιρό και πως να μην συμβαίνει αυτό άλλωστε αφού η Ιλάειρα Ζήση βρήκε τον έρωτα στο πρόσωπο του Μαυρίκιου Μαυρικίου και δεν διστάζει να το δείχνει. Τους τελευταίους μήνες μάλιστα οι κάμερες καταγράφουν κάθε κίνησή τους.

Ιλάειρα Ζήση ορίτζιναλ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ: Πως ΠΡΟΕΚΥΨΕ η ΣΧΕΣΗ με τον Μαυρικίου, Ηλικία, ύψος, καταγωγή,

Η αρχή έγινε όταν ανήμερα της Πρωτοχρονιάς ο Μαυρίκιος Μαυρικίου έκανε την έκπληξη στο Instagram δημοσιεύοντας φωτογραφία από την στιγμή που έκανε πρόταση γάμου στην Ιλάειρα Ζήση.

Ιλάειρα Ζήση βιογραφικό! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά

«Εύχομαι ολόψυχα σε όλους σας το 2022 να σας φέρει ό,τι επιθυμείτε και πάνω απ’ όλα υγεία και αγάπη. Εμένα ξεκίνησε με ένα μεγάλο ΝΑΙ στην σπουδαιότερη πρόταση που έκανα ποτέ…Μια πρόταση που νόμιζα πως δεν θα κάνω ποτέ…Σύντομα θα μοιραστούμε περισσότερα μαζί σας…» ήταν η λεζάντα της φωτογραφίας.

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ Μαυρίκιος Μαυρικίου Ιλάειρα Ζήση: Το ΣΚΑΝΔΑΛΟ με το ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ μεταξυ τους! Τι είπαν για τα δημοσιεύματα

«Εύχομαι η νέα χρονιά να σας χαρίσει απλόχερα αγάπη, γαλήνη & ευτυχία . Ο θεός να ευλογεί κάθε στόχο σας και νέα σας αρχή!!! Είμαι Ιδιαίτερα συγκινημένη που το 2021 φτάνει στο τέλος του. Διότι μέσα σε αυτό το διάστημα έζησα μερικές από τις πιο σημαντικές στιγμές της ζωής μου. Καθοριστικές για την τωρινή και μελλοντική μου ευτυχία. Μέσα σε αυτές τις στιγμές γνώρισα τον εαυτό μου . Την αγάπη μου για την τέχνη και το θέατρο . Αλλά και τον άντρα της ζωής μου. ❤️ Θέλω να σταθώ σε αυτό το τελευταίο, λέγοντας ότι δεν βλέπω την ώρα να περάσω ολόκληρη μου την ζωή μαζί σου», ήταν το δικό της σχόλιο στη φωτογραφία με την πρόταση γάμου.

Ελάχιστα άτομα από τον περίγυρο τους γνώριζαν ότι ο Μαυρίκιος Μαυρικίου ερωτεύτηκε την μαθήτριά του στα μαθήματα φωνητικής.

Ποια πραγματικά είναι η Ιλάειρα Ζήση

«Είναι η πρώτη φορά που ερωτεύομαι τόσο πολύ μία γυναίκα και έχω αυτή τη διάθεση να κάνω οικογένεια. Έκανα την πρόταση στην αλλαγή του χρόνου. Ήμασταν στον κουμπάρο μας, τον Γιώργο Τσούκαλη, τον ιδιωτικό ερευνητή.

Εγώ τραγουδούσα και καλά χάλασε το μικρόφωνο, άνοιξα το μικρόφωνο και είχε το μονόπετρο. Το κορίτσι αυτό είναι μαθήτριά μου, ήρθε για να σπουδάσει και ερωτευτήκαμε» είπε στο Πρωινό ο Μαυρίκιος Μαυρικίου για την γνωριμία τους, με την Ιλάειρα Ζήση να συμπληρώνει «ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά, ο Μαυρίκιος έκανε την πρώτη κίνηση. Είναι ο άνθρωπος που θέλω να περάσω την υπόλοιπη ζωή μου μαζί του».

Ιλάειρα Ζήση ΔΕΝ είναι το ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ της όνομα! Το βιογραφικό και η αληθινή ηλικία!

Στη συνέχεια, o Μαυρίκιος Μαυρικίου μιλώντας στην εκπομπή Super Κατερίνα παραδέχτηκε: «Την πρώτη φορά που έκανα έρωτα με την Ιλάειρα έβαλα τα κλάματα. Ένιωσα μια απίστευτη συγκίνηση, μια απίστευτη ολοκλήρωση που δεν την είχα ξανανιώσει ποτέ στη ζωή μου».

H γυναίκα, λοιπόν, που έχει κλέψει την καρδιά του Μαυρίκιου Μαυρικίου είναι 22 ετών και έχει σπουδάσει Φυσιοθεραπεία στην Κύπρο.

Ιλάειρα Ζήση! Υπήρξε μαθήτριά του Μαυρίκιου Μαυρικίου
Ιλάειρα Ζήση! Υπήρξε μαθήτριά του Μαυρίκιου Μαυρικίου

Μεγάλη αγάπη και των δύο είναι η μουσική αφού και η Ιλάειρα Ζήση συνέχισε τις σπουδές της στη μουσική και κινησιολογία ενώ συνεχίζει τα μαθήματα φωνητικής στη σχολή μουσικής στην οποία διδάσκει ο Μαυρίκιος Μαυρικίου.

«Όση ώρα είμαστε στη σχολή, μου μιλά στον πληθυντικό γιατί αυτό πρέπει να συμβαίνει. Μαζί κάνουμε όλα τα μουσικά μαθήματα, τραγούδι και φωνητική», έχει δηλώσει ο Μαυρίκιος Μαυρικίου.

Μαυρίκιος Μαυρικίου και Ιλάειρα Ζήση αρραβωνιάστηκαν στις 19 Φεβρουαρίου στον τόπο καταγωγής της νύφης, τον Αγιο Κωνσταντίνο Φθιώτιδας, με τις σούβλες να παίρνουν φωτιά από νωρίς ενώ ο γάμος τους αναμένεται να γίνει τον Αύγουστο στην Λεμεσό, στον τόπο καταγωγής του γαμπρού. Και μέχρι τότε το πιθανότερο είναι να εξακολουθούμε να βλέπουμε στιγμές από την καθημερινότητά τους.

Slide Up
x
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin
  • Pinterest
This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :