Hit enter after type your search item

Ιωάννα Μαλέσκου είδε τον ΘΑΝΑΤΟ ”Το λέω και με πιάνει με ταχυκαρδία και θα φορτιστώ πάλι” «Βαρύνομαι πάρα πολύ συναισθηματικά. Χθες, στην προσπάθειά μου να δω μέχρι ποιο σημείο μπορώ να προσπελάσω για να δω αν μπορώ να έρθω στο στούντιο, είδα κόσμο μαζεμένο στη γειτονιά, στα Μελίσσια. Το λέω και με πιάνει με ταχυκαρδία και θα φορτιστώ πάλι. Ένας άνθρωπος ήταν κάτω πεσμένος.

Κωνσταντίνος Δανιάς – Ιωάννα Μαλέσκου: Μαζί στο θέατρο και στη ζωή!

Μη γνωρίζοντας τι έχει συμβεί, ρωτούσαμε τους ανθρώπους που ήταν περισσότερη ώρα εκεί. Ήταν αυτός ο άνθρωπος, ο 77χρονος, που διαβάσατε ότι στην προσπάθειά του να πάει στο κοντινό φαρμακείο, γλίστρησε κι έπεσε. Αν δεν το βιώσεις, δεν μπορείς να καταλάβεις τι σημαίνει αυτό», είπε αρχικά η Ιωάννα Μαλέσκου.

Η Ιωάννα Μαλέσκου είπε στη συνέχεια: «Να μην μπορεί να πλησιάσει ασθενοφόρο για να παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες στον άνθρωπο. Ο άνθρωπος αυτός έφυγε από τη ζωή. Ήταν σοκαριστική η στιγμή όταν έφτασε το ασθενοφόρο και το σώμα του ήταν άκαμπτο. Ήταν η πιο σκληρή εικόνα που θα μπορούσα να αντικρίσω, ήταν εκεί που είπα φτάνει

Τραγικός θάνατος ηλικιωμένου στα Μελίσσια: Γλίστρησε στον πάγο πηγαίνοντας στο φαρμακείο

Τραγικό θάνατο είχε 77χρονος στα Μελίσσια, ο οποίος γλίστρησε στον πάγο καθώς πήγαινε στο φαρμακείο.

Σύμφωνα με όσα περιέγραψαν αυτόπτες μάρτυρες, ο άνδρας γλίστρησε στον πάγο, έπεσε και χτύπησε το κεφάλι του.

ωάννα Μαλέσκου -Κωνσταντίνος Δανιάς: Μαζί στην Μονεμβασιά!

Αν και το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ ήρθε άμεσα, εντός 15 λεπτών από την κλήση του, οι γιατροί δεν κατάφεραν να επαναφέρουν τον ηλικιωμένο στη ζωή.

Ο ηλικιωμένος μεταφέρθηκε στο ΚΑΤ όπου παρά τις προσπάθειες των γιατρών δεν κατάφεραν να τον επαναφέρουν. Αναμένεται ιατροδικαστική εξέταση για να διαπιστωθούν τα αίτια του θανάτου.

Μέχρι στιγμής δεν έχει διαπιστωθεί εάν ο θάνατός του προήλθε από το χτύπημα στο κεφάλι ή από παθολογικά αίτια.

Υπενθυμίζεται πως πολλές είναι οι περιοχές της Αττικής η οποίες δεν έχουν καθαριστεί ακόμα από το χιόνι, με τους πολίτες να αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα.

Slide Up
x
This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :