Hit enter after type your search item

Κάτια Νικολαΐδου! Απο τι πέθανε; Θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο σκόρπισε η ξαφνική είδηση του θανάτου της Κάτιας Νικολαΐδου.

Η ηθοποιός πάλεψε για χρόνια με τον καρκίνο, αλλά δεν κατάφερε να βγει νικήτρια από αυτή τη μάχη.

Την είδηση του θανάτου της έκανε γνωστή ο Δημήτρης Στρέπκος.

«Σήμερα πριν λίγο το αγαπημένο κορίτσι μου, το σπουργιτάκι μου η @katianikolaidou_official έφυγε.

»Πάλεψε γενναία με όλη της την δύναμη για χρόνια. Η οικογένειά μου. Το στήριγμά μου. Ό,τι πιο γλυκό και υπέροχο είχα στην ζωή μου. Σε αγαπώ πολύ. Μου είναι πολύ δύσκολο να δεχτώ όλο αυτό, αλλά τουλάχιστον ξέρω πως δεν πονάς πια», έγραψε σε μια ανάρτηση με τη φωτογραφία τους.

Το τελευταίο μήνυμα της Κάτιας Νικολαΐδου, που πέθανε στα 58 της: «Έπεσα και σηκώθηκα άπειρες φορές»

Το ‘22 ήταν η Χρονιά που μου δώσε τον μεγαλύτερο πόνο. Έχασα την Αγάπη τη Σταθερότητα το Στήριγμα μου . Έχασα ανθρώπους που τους θεωρούσα αναπόσπαστο κομμάτι μου . Έπεσα κ σηκώθηκα άπειρες φορές , κλείνοντας το μάτι στο ακατόρθωτο! Κάποια στιγμή ένιωσα την ανάγκη να ζωγραφίσω Πήρα καμβά κ πινέλα κ άρχισα χωρις να ξέρω τι κάνω!Το χέρι μου πήγε από μόνο του…. Κ κάπως έτσι Έφτιαξα το δέντρο της Ζωής! Της δικής μου ζωής! Που ότι κ να συμβεί θ ανθίζει χρυσοκόκκινα κ φωτεινά! Από επιλογή!Ευχή μου για τον Καινούργιο Χρόνο είναι να μην τα παρατάμε ποτέ!!!!!Να κάνουμε το Ακατόρθωτο Κατορθωτό !!!!!Το δέντρο μας ν ανθίζει κ ν’ανθίζει κ ν’ανθίζει!!!!Η Χαρά παραμονεύει κάπου κοντά!!!!
Καλή Χρονιά!!!!Σας γλυκοφιλώ!!!!

Κάτια Νικολαΐδου βιογραφικό: Το αντίο στα 59 της! Ο σύζυγος, ο γιος! Ηλικία ύψος, Οδυσσέας Σταμούλης

Slide Up
x
This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views :