Hit enter after type your search item

Κάτια Ταραμπάνκο μητέρα ”Ώρες αγωνίας για την οικογένειά της στην Ουκρανία”Σοκ σε ολόκληρο τον πλανήτη έχει προκαλέσει το γεγονός με την εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία. Μάλιστα, στην Μαριούπολη μένουν συγγενείς της Κάτιας Ταραμπάνκο, η οποία ωστόσο αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο Survivor και δεν έχει ιδέα για το τι γίνεται στη γενέτειρά της.

Η εκπομπή «Super Κατερίνα» επικοινώνησε με την μητέρα του μοντέλου, η οποία δήλωσε χαρακτηριστικά: «Έχω επικοινωνήσει με τους συγγενείς μας και είναι καλά. Έχουν κλείσει την Μαριούπολη και δεν αφήνουν τους πολίτες να φύγουν. Οι Ουκρανοί στρατιωτικοί δεν τους αφήνουν να φύγουν.

Survivor: Αυτό είναι το πραγματικό ποσό που θα πάρει η Κάτια Ταραμπάνκο

Η μάνα μου και η ανιψιά μου είναι εκεί, η αδερφή μου είναι 15 χιλιόμετρα μακριά και έχει το δικό της καταφύγιο. Αγχώνομαι, δεν κοιμάμαι. Δεν μπορείς να κάνεις τίποτα, δεν μπορείς να βοηθήσεις. Η μάνα μου, η αδερφή μου και η ανιψιά μου είναι ομογενείς».

Σύμφωνα με την εκπομπή του Alpha, η παραγωγή του Survivor θα ενημερώσει σήμερα την Κάτια Ταραμπάνκο για την κατάσταση στην Ουκρανία.

«Είναι θέμα επιλογής της αν θα αποχωρήσει ή θα συνεχίσει στο παιχνίδι» τόνισε η Χρύσλα Γεωργακοπούλου.

Κάτια Ταραμπάνκο: Το ποσό που θα πάρει στο Survivor και οι όροι του συμβολαίου

Κάτια Ταραμπάνκο μητέρα ''Ώρες αγωνίας για την οικογένειά της στην Ουκρανία''

Slide Up
x
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin
  • Pinterest
This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :