Hit enter after type your search item

Κατερίνα Βρανά βιογραφικό σήμερα! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά Η καταγωγή της είναι από την Ελλάδα, είναι 44 ετών και έχει μεγαλώσει στην Αθήνα, η οποία αποτελεί και τον τόπο της γέννησής της. Αφότου τελείωσε το σχολείο αποφάσισε να κάνει σπουδές στο Λονδίνο και έκτοτε σιγά – σιγά μπήκε στη ζωή της το stand up comedy.

Το stand up comedy
Έχει κάνει διεθνή καριέρα καθώς έχει πραγματοποιήσει παραστάσεις σε πάρα πολλές πόλεις της Ελλάδος, καθώς επίσης και χώρες το εξωτερικού μεταξύ των οποίων η Αγγλία, Κροατία, Σερβία, Αυστραλία και Αμερική κι άλλες. Έχει συνεργαστεί με κορυφαίους ηθοποιούς όπως ο Γιώργος Καπουτζίδης και οι παραστάσεις της πάντοτε είναι sold out αφού η Κατερίνα Βρανά είναι πολύ αγαπητή και έχει πολλούς θαυμαστές. Μερικές από τις πιο γνωστές είναι οι: “Ντερμπεντέρισσα”, “Staying Alive (Σχεδόν Πέθανα)”, “Φέτα, Sex και Αναπηρία” κι άλλες.

Η περιπέτεια της υγείας της στη Μαλαισία
Ούσα συνεχώς «στο πόδι» όπως έχει δηλώσει και η ίδια η Κατερίνα Βρανά σε παλαιότερες συνεντεύξεις της είχε καταπονήσει τον οργανισμό της και κατά τη διάρκεια του ταξιδιού της στη Μαλαισία, έφτασε στο σημείο να έρθει αντιμέτωπη με τον θάνατο. Μπήκε στο νοσοκομείο έχοντας συμπτώματα παρόμοια με αυτά της δηλητηρίασης, ωστόσο οι γιατροί κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι μάλλον πρόκειται για σκωληκοειδίτιδα. Κατά την διάρκεια του χειρουργείο θεώρησαν ότι έχει περιτονίτιδα, ωστόσο το ίδιο βράδυ έπαθε σηπτικό σοκ.

Το κώμα
Το ιατρικό προσωπικό αναγκάστηκε να την βάλουν σε καταστολή προκειμένου να προσπαθήσουν να αντιμετωπίσουν αυτό που είχε συμβεί. Όταν την ξύπνησαν είχε αδυνατίσει πολύ και είχε παραλύσει από το λαιμό και κάτω, ενώ λειτουργίες όπως η όραση και η ομιλία της είχαν επηρεαστεί σημαντικά. Η Κατερίνα Βρανά έφτασε πολύ κοντά στο θάνατο, ωστόσο σήμερα με πολλή προσπάθεια έχει καταφέρει να επανέλθει σε έναν πολύ μεγάλο βαθμό, ενώ πλέον μπορεί να παραμείνει για λίγη ώρα όρθια.

Η διάτρηση εντέρου
Στην εκπομπή “Μεσάνυχτα” η Κατερίνα Βρανά είχε μοιραστεί λεπτομέρειες σχετικά με το πώς προκλήθηκε το θέμα υγείας της που κόντεψε να της στοιχίσει την ζωή. Συγκεκριμένα είχε πει: “Έγινε διάτρηση εντέρου και μολύνθηκε όλο το σύστημα. Μολύνθηκε το αίμα μου. Έπαθα σηψαιμία και μπήκα σε σοκ από το οποίο οχτώ στους δέκα πεθαίνουν. Εγώ την γλίτωσα και δεν ξέρω ποιος είναι ο άλλος! Λόγω της σηψαιμίας δημιουργήθηκε μια αλυσίδα θεμάτων που επηρέασαν και άλλα πράγματα και εν τέλει έχω ακόμα θέματα κίνησης, ισορροπίας, ομιλίας, όρασης. Όλα τα έχω και συμφέρω».

Η Κατερίνα Βρανά στο ΜΟΡΝΙ ΚΡΟΥ με τους Κώστα Μαλιάτση, Βαγγέλη Γιαννόπουλο και Φελίσια Τσαλαπάτη.

Η σχέση με την οικογένειά της
Όταν η ίδια βρίσκονταν σε κώμα όλοι οι συνάδελφοί της που βρίσκονταν μαζί της προσπαθούσαν απεγνωσμένα να βρουν τα τηλέφωνα της οικογένειάς της προκειμένου να τους ενημερώσουν για όσα συμβαίνουν. Τελικά ο πατέρας της ήταν ο πρώτος άνθρωπος που ενημερώθηκε και κάλεσε αμέσως στο νοσοκομείο, ώστε να μάθει τι συμβαίνει. Όπως είναι λογικό το σοκ του ήταν τεράστιο κι ευθύς αμέσως ταξίδεψε για να είναι δίπλα της. Έπειτα ακολούθησε και η μητέρα της, ωστόσο τα πρώτα δύο άτομα που είδε όταν κατάφερε να ανοίξει τα μάτια της ήταν ο αδελφός, ο μπαμπάς της και η σύζυγός του. Πρόκειται για μία πολύ δεμένη οικογένεια που είναι πάντα δίπλα της από την πρώτη στιγμή.

Κατερίνα Βρανά: Η ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ της ΖΩΗΣ! Κρίσιμες στιγμές στην εντατική! (φωτογραφίες)

Η αναπηρία
Πρόκειται για μία γυναίκα πρότυπο, καθώς η Κατερίνα Βρανά έχει πει δημόσια όλα όσα θα έπρεπε να είναι δεδομένα για όλο τον κόσμο. Συγκεκριμένα, σε συνέντευξή της στην εκπομπή “The 2night Show” είχε δηλώσει: “Η αναπηρία δεν είναι κάτι κακό, είναι μία κατάσταση. Τι να κάνουμε, έγινε και αυτό, δεν είναι ανάγκη να κρυβόμαστε από αυτό ούτε από την ίδια τη λέξη «αναπηρία» και νομίζω ότι έχει αρχίσει η πολιτεία και η κοινωνία να κινείται προς την αποδοχή και την ένταξη των ανθρώπων με δυσκολίες“.

 

Slide Up
x
This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views :