Hit enter after type your search item

Κατερίνα Καινούργιου σύντροφος: ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΗΚΕ ο άνθρωπος που ΑΠΗΓΑΓΕ τον Παναγόπουλο! Την χαλάρωση των εορτών εκμεταλλεύτηκαν οι εκτελεστές του Γιάννη Σκαφτούρου για να τον δολοφονήσουν σήμερα στα Δερβενοχώρια.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες από αστυνομικές πηγές και το περιβάλλον του θύματος, ο Σκαφτούρος φοβόταν πως ήταν στόχος.

Για αυτό κυκλοφορούσε ελάχιστα στην Αττική και πάντα με την συνοδεία συνεργών του για προστασία.

Λόγω του Πάσχα όμως, είχε πάει στο πατρικό του στα Σκούρτα Βοιωτίας προκειμένου να γιορτάσει με την μητέρα του και συγγενείς, κάτι που γνώριζαν ελάχιστα άτομα και τα μέτρα προστασίας του ήταν χαλαρά.

Κατερίνα Καινούργιου: Την “ΤΣΑΚΙΣΕ” ο ΧΩΡΙΣΜΟΣ

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, οι δράστες ήταν τέσσερα άτομα που επέβαιναν σε δύο μοτοσικλέτες.

Σταμάτησαν κοντά στο σπίτι και δύο, που φορούσαν κράνη, μπήκαν στην αυλή του σπιτιού, όπου βρισκόταν ο Σκαφτούρος με περίπου 10 συγγενείς και φίλους και πυροβόλησαν πολλές φορές με καλάσνικοφ.

Γιάννης Σκαφτούρος βιογραφικό σήμερα! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, ο θάνατος, η καταγωγή, οι σπουδέςΑπό τις σφαίρες τραυματίστηκε θανάσιμα ο 55χρονος, ενώ τραυματίστηκαν ελαφρά 22χρονη κόρη του και ο 45χρονος συμπέθερος του.

Στον τόπο του εγκλήματος, ο οποίος έχει αποκλειστεί και γίνεται έρευνα, μέχρι πριν από λίγο είχαν βρεθεί πάνω από 15 κάλυκες από καλάσνικοφ, αλλά και ένας κάλυκας των 9 χιλιοστών.

Οι αξιωματικοί της Ασφάλειας αποδίδουν την δολοφονία σε συμβόλαιο θανάτου, που εκτελέστηκε στο πλαίσιο του πολέμου, που εδώ και καιρό βρίσκεται σε εξέλιξη στον χώρο της νύχτας, ο οποίος απαριθμεί πολλά θύματα μεταξύ των ηγετικών στελεχών της λεγόμενης ελληνικής μαφίας.

ΜΑΓΙΟ Κατερίνα Καινούργιου! Κατερίνα Καινούργιου ΜΑΓΙΟ!

Και ελικόπτερο της ΕΛΑΣ στις έρευνες

Επί ποδός βρίσκεται η ΕΛΑΣ μετά τη δολοφονία.

Όπως έγινε γνωστό, η ελληνική αστυνομία σήκωσε ελικόπτερο προκειμένου να συνδράμει από αέρος στις έρευνες.

Σκοπός είναι να βρεθούν οι δράστες χωρίς να χαθεί άλλο πολύτιμος χρόνος.

Ποιος ήταν ο Γιάννης Σκαφτούρος

Ο Γιάννης Σκαφτούρος θεωρείται ένας από τους τελευταίους «παλιούς» της “Greek Mafia”, με βαρύ βιογραφικό.

Έχει απασχολήσει τις αρχές για σοβαρά αδικήματα, όπως για εμπλοκή σε ανθρωποκτονία, στην απαγωγή του εφοπλιστή Περικλή Παναγόπουλου.

Το όνομά του συμπεριλαμβανόταν σε δικογραφίες με ηγετικά στελέχη των συμμοριών της νύχτας, για εκβιάσεις, εμπρησμούς και άλλα σοβαρά αδικήματα.

Είχε καταδικαστεί σε ισόβια, αλλά κατάφερε να τα «σπάσει» και πριν από τρία χρόνια αποφυλακίστηκε, καθώς είχε εκτίσει το μεγαλύτερο μέρος της ποινής του.

Οι έρευνες και αναζητήσεις των δραστών της δολοφονικής επίθεσης είναι σε εξέλιξη, ωστόσο μέχρι και πριν από λίγο δεν είχε βρεθεί κάποιο ίχνος τους.

Διαβάστε ακόμα: Η Κατερίνα Καινούργιου έχει υπονοήσει αρκετές φορές πως η προσωπική της ζωή τον τελευταίο καιρό δεν είναι στα καλύτερά της, γεγονός που επιβεβαίωσε δημόσια την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια είπε στον αέρα της εκπομπής της: «Δεν γιορτάζω. Χαίρομαι όμως όταν οι άλλοι γιορτάζουν, αρκεί να έχουν κάνει τις σωστές επιλογές»

Ο χωρισμός της με τον επιχειρηματία, Φίλιππο Τσαγκρίδη, έγινε γνωστός πριν από λίγο καιρό, με τα πρώτα σύννεφα στη σχέση να παρατηρούνται, σύμφωνα με δημοσιεύματα, κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού.

Κατερίνα Καινούργιου ΗΛΙΚΙΑ! Η μετάβαση απο τα 36 της στα 37 της χρόνια και ο ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ

Το πρώην ζευγάρι, δεν επιβεβαίωσε τον χωρισμό του, διατηρώντας χαμηλό προφίλ. Για εκείνους πάντως που παραμένουν ακόμη δύσπιστοι, η παρουσιάστρια, έδιωξε κάθε αμφιβολία.

Η ίδια φαίνεται, να έχει διαγράψει όλες τις κοινές της φωτογραφίες με τον πρώην σύντροφό της στο Instagram. Η μοναδική κοινή τους φωτογραφία που παραμένει στα social media, είναι αυτή από ταξίδι τους στη Σαντορίνη, στην οποία απεικονίζονται οι δυο τους σαν animated φιγούρες.

Αυτή ήταν και η μοναδική φωτογραφία που είχε δημοσιεύσει ο Φίλιππος Τσαγκρίδης με την Κατερίνα Καινούργιου στο προφίλ του, τον Αύγουστο του 2020.

Καινούργιου Τσαγκρίδης! Τι συμβαίνει και πως χωρίσαν

Slide Up
x
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin
  • Pinterest
This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :