Hit enter after type your search item

Κατερίνα Καραβάτου: Δεν ΑΝΤΕΞΕ! ΔΡΑΜΑΤΙΚΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ για την παρουσιάστρια «Τη θυμάμαι πολύ καθαρά εκείνη την ημέρα. Ήταν ένα χαρούμενο, ήρεμο, ήσυχο πρωινό στη Θεσσαλονίκη. Εύχομαι να σταθώ αντάξια αυτής της μητέρας, αυτών των δύο παιδιών, αυτής της απόλυτα αδιαπραγμάτευτης αγάπης. Χρόνια πολλά στις μητέρες σας, χρόνια πολλά σε όλες τις μητέρες». Η παρουσιάστρια, η οποία πριν από λίγους μήνες έχασε την μητέρα της, ανέβασε μία παλιά φωτογραφία στην οποία βλέπουμε τη μαμά της με την μικρή Αέλια.

Η Κατερίνα Καραβάτου έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησης: «Τη θυμάμαι πολύ καθαρά εκείνη την ημέρα. Ήταν ένα χαρούμενο, ήρεμο, ήσυχο πρωινό στη Θεσσαλονίκη. Εύχομαι να σταθώ αντάξια αυτής της μητέρας, αυτών των δύο παιδιών, αυτής της απόλυτα αδιαπραγμάτευτης αγάπης. Χρόνια πολλά στις μητέρες σας, χρόνια πολλά σε όλες τις μητέρες».

Κατερίνα Καραβάτου: Δεν ΑΝΤΕΞΕ! ΔΡΑΜΑΤΙΚΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ για την παρουσιάστρια
Κατερίνα Καραβάτου: Δεν ΑΝΤΕΞΕ! ΔΡΑΜΑΤΙΚΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ για την παρουσιάστρια

Κατερίνα Καραβάτου βιογραφικό! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά
Γέννηση 30 Δεκεμβρίου 1973
Θεσσαλονίκη
Χώρα πολιτογράφησης Ελλάδα
Πληροφορίες ασχολίας
Ιδιότητα δημοσιογράφος
Οικογένεια
Σύζυγος Κρατερός Κατσούλης (2011–2021)

Η Κατερίνα Καραβάτου (Θεσσαλονίκη, 30 Δεκεμβρίου 1973) είναι Ελληνίδα παρουσιάστρια.

Είναι 49 χρονών , Έχει ύψος 1,67 και 49 κιλά

Βιογραφικό
Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη. Τελειώνοντας το σχολείο σπούδασε στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης στο τμήμα Γαλλικής Φιλολογίας. Μετά το τέλος των σπουδών της εγκαταστάθηκε στην Αγγλία για μεταπτυχιακές σπουδές στο Εκπαιδευτικό Θέατρο.

Κατερίνα Καραβάτου: “ΞΕ…..ΣΤΗΚΑ”! Πιπέρι στο ΣΤΟΜΑ! Η ΛΕΞΗ που ΞΕΦΥΓΕ!…

Στις αρχές του 2000 ξεκίνησε να εργάζεται ως ραδιοφωνική παραγωγός σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης και συγκεκριμένα τον αλήστου μνήμης Star FM 97.1. Μαζί με την Κλεοπάτρα Πατλάκη και τον Δημήτρη Σαράντο παρουσίαζαν ραδιοφωνικές εκπομπές ως τρίδυμο.

Κατερίνα Καραβάτου: Το ΔΙΑΖΥΓΙΟ, ο ΘΑΝΑΤΟΣ, η ΑΠΕΙΛΗ για την ΥΓΕΙΑ της

Τη σεζόν 2004-2005, μετά την αποχώρηση της Ρούλας Κορομηλά από τον Alpha, το κανάλι πρότεινε στους τρεις ραδιοφωνικούς παραγωγούς την παρουσίαση της πρωινής καθημερινής εκπομπής με κεντρική παρουσιάστρια την Καραβάτου. Η εκπομπή είχε τον τίτλο «Πρωινό Κους Κους». Την επόμενη σεζόν μετά την μεταγραφή της Ελένης Μενεγάκη στο κανάλι, η εκπομπή μετακινήθηκε στην μεσημεριανή ζώνη με τίτλο «Κους Κους το μεσημέρι». Η εκπομπή μεταδόθηκε για έξι τηλεοπτικές σεζόν από τον Alpha TV.

Τις σεζόν 2009-2011, πέρα από την παρουσίαση του Κους Κους, ανέλαβε την παρουσίαση του reality σχέσεων με τίτλο «Μια νύφη για τον γιο μου» που μεταδιδόταν σε εβδομαδιαία βάση στην prime time του ίδιου σταθμού.

Έσπασε η Κατερίνα Καραβάτου! ΠΟΝΟΣ ΑΒΑΣΤΑΧΤΟΣ! ΠΟΤΑΜΙ τα ΔΑΚΡΥΑ!

Μετά την ολοκλήρωση της εκπομπής ασχολήθηκε με την παραγωγή θεατρικών παραστάσεων. Την σεζόν 2013-2014 επανήλθε τηλεοπτικά παρουσιάζοντας την έκτη σεζόν της πρωινής εκπομπής του Σαββατοκύριακου «Μες στην καλή χαρά».

Κρατερός Κατσούλης – Κατερίνα Καραβάτου! Χώρισαν και επίσημα

Τις σεζόν 2014-2016 παρουσίασε την πρωινή εκπομπή του Σαββατοκύριακου «Στα Καλά Καθούμενα» μαζί με τον σύζυγό της Κρατερό Κατσούλη στο epsilontv.[2][3] Τη σεζόν 2016-2017 η εκπομπή μεταφέρθηκε στο καθημερινό πρόγραμμα του σταθμού με τίτλο «Έτοιμο το πρωινό». Τον Ιανουάριο του 2017 η εκπομπή κόπηκε χωρίς να διευκρινίζονται οι ακριβείς λόγοι διακοπής της.

Τις σεζόν 2017-2021 το ζευγάρι ανέλαβε την παρουσίαση της πρωινής εκπομπής του STAR με τίτλο «Στη Φωλιά των Κου Κου».

Τον Αύγουστο του 2021 η παρουσιάστρια πήρε μεταγραφή για το MEGA και εκεί παρουσιάσει την εκπομπή «Τι Λες Τώρα!» στην μεσημεριανή ζώνη του Σαββατοκύριακου.[4]

Προσωπική ζωή
Το 2009 ξεκίνησε τη σχέση της με τον ηθοποιό Κρατερό Κατσούλη και στις 25 Ιουλίου 2011 παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο. Έχουν αποκτήσει μαζί δύο παιδιά: την Αέλια (γενν. 2011) και τον Αρίωνα (γενν. 2016). Στις 17 Αυγούστου 2021, ανακοίνωσαν από κοινού τον χωρισμό τους, έπειτα από δέκα χρόνια έγγαμου βίου

https://www.youtube.com/watch?v=v_yN3lK9jQw

Κατερίνα Καραβάτου: Η συγκίνηση on air για τους γονείς της και η αναφορά στο διαζύγιο από τον Κρατερό Κατσούλη

 

Η Κατερίνα Καραβάτου φιλοξενήθηκε το μεσημέρι της Κυριακής 9/1 στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» και μίλησε για το δύσκολο 2021 και όλα όσα πέρασε. Η παρουσιάστρια του «Τι λες τώρα» δεν έκρυψε τη συγκίνησή της, μετά το αφιερωματικό βίντεο με την αναφορά στους γονείς της.

https://www.youtube.com/watch?v=ctU4BvkKQEE

«Περίμενε λίγο γιατί όταν τα βλέπεις αυτά, παρόλο που τα ‘χεις ζήσει, είναι λίγο περίεργο. Νομίζω ότι αυτή είναι η μεγάλη μου νίκη στη δουλειά…» είπε αρχικά η Κατερίνα Καραβάτου και έκανε παύση, βουρκώνοντας. «Ήταν όλα μαζεμένα σε ένα βίντεο και ένιωσα σαν να περνάει η ζωή από μπροστά σου… Και κάποια από αυτά ήταν πολύ πρόσφατα» συμπλήρωσε.

Κρατερός Κατσούλης: “Έχουν γραφτεί “τέρατα” για τον χωρισμό μου με την Κατερίνα Καραβάτου”

Η Κατερίνα Καραβάτου αναφέρθηκε και στο διαζύγιο από τον Κρατερό Κατσούλη, τονίζοντας ότι θα την απασχολεί πάντα τι θα φτάσει στα αφτιά των παιδιών τους. «Είναι άλλο τα παιδιά να ξέρουν ότι είναι στο σπίτι η μαμά και ο μπαμπάς και άλλο να πηγαίνει η Αέλια στο σχολείο και μπορεί να της πουν τα παιδιά το ο,τιδήποτε».

Κρατερός Κατσούλης για τον χωρισμό του από την Κατερίνα Καραβάτου: «Έχουν γραφτεί τέρατα…»

Μάλιστα, έδωσε ένα παράδειγμα που αφορά στη δημοσιότητα που έχει εκείνη και ο πρώην σύζυγός της. «Όταν ήμουν στα Χανιά για τη μητέρα μου, ήταν Δευτέρα, είχα πει στην Αέλια να πει στο σχολείο ότι συνέβη αυτό το δυσάρεστο γεγονός. Όταν μιλήσαμε ξανά στο τηλέφωνο, μου είπε “μαμά, δεν είπα τίποτα, γιατί όλοι έρχονταν κατά πάνω μου και μου έλεγαν συλλυπητήρια”».

Slide Up
x
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin
  • Pinterest
This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :