Hit enter after type your search item

Κατερινόπουλος ”Θα συλληφθεί και ο Μάνος Δασκαλάκης” Τη στάση του συζύγου της Ρούλας Πισπιρίγκου και πατέρα των τριών νεκρών παιδιών, Μάνου Δασκαλάκη, στηλιτεύει ο Θανάσης Κατερινόπουλος.

Ο Ταξίαρχος ε.α., μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, άφησε σαφείς αιχμές για τον Μάνο Δασκαλάκη, τονίζοντας μάλιστα χαρακτηριστικά ότι δεν βλέπει σε εκείνον πατρικό ένστικτο, τη στιγμή που έχει χάσει τρία παιδιά.

Αθανάσιος Θανάσης Κατερινόπουλος ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ! Υπόθεση Πάτρα! ΟΙ σπουδές στην Αμερική, Ηλικία, προυπηρεσία

«Ένας πατέρας που έχει χάσει τα παιδιά του μέσα από μία σχέση που μία ήταν μαζί-μία χώρια, ο οποίος δήλωνε ότι “εγώ με τα χέρια μου θα τη σκότωνα, αν ήξερα ότι έκανε αυτά τα εγκλήματα”, μαθαίνει ότι απεδείχθη περίτρανα ο θάνατος του ενός παιδιού, και αντιδρά με αυτόν τον τρόπο; Τι τον θέλει τον δικηγόρο, κατηγορούμενος είναι;», επισήμανε ο κ. Κατερινόπουλος.

Θανάσης Κατερινόπουλος ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ: Οι ΕΞΥΧΝΙΑΣΕΙΣ, ΤΑ ΠΑΡΑΣΗΜΑ! ΗΛΙΚΙΑ, ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ, ΠΑΙΔΙΑ, ΣΠΟΥΔΕΣ!

Κατερινόπουλος: «Πού είναι το πατρικό ένστικτο; Δεν είναι αντίδραση πατέρα που πονάει τα παιδιά του»
«Ποιον πρέπει να συμβουλευτεί και γιατί να λάβει γνώση της δικογραφίας; Που είναι το πατρικό ένστικτο σε όλο αυτό; Δεν το βλέπω. Δεν είναι αντίδραση αυτή ενός πατέρα που πονάει για τα παιδιά του. Εγώ θα ήθελα να την έχω απέναντι να την στήσω στον τοίχο και να αυτοδικήσω.

ΠΑΤΡΑ Κατερινόπουλος ”Τα σκότωσε με ένεση! Η ΕΛ.ΑΣ τα ξέρει όλα”

Και όχι να περιμένω να δω τι λέει η δικογραφία. Ακόμα διατηρεί επιφυλάξεις δηλαδή; “Περιμένω να δω τον δικηγόρο μου για να βγάλω Δελτίο Τύπου”. Σιγά ρε φίλε! Ποιος είσαι; Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας; Έχασες τρία παιδιά! Εδώ είναι ευθύνη των αρχών να εξετάσει τα πάντα!», δήλωσε οργισμένος ο Θανάσης Κατερινόπουλος.Κατερινόπουλος ''Θα Συνελήφθη και ο Μάνος Δασκαλάκης''

Πάτρα – «Ο Μάνος θα συλληφθεί σίγουρα!»

Slide Up
x
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin
  • Pinterest
This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :