Hit enter after type your search item

Κωσταντίνα Σπυροπούλου πλαστικές: Το πριν και το μετά… Η ξανθιά παρουσιάστρια θεωρείται από τις πιο εντυπωσιακές γυναίκες της ελληνικής showbiz. Η νεαρή παρουσιάστρια κάνει μάλιστα τους χιλιάδες ακόλουθούς της στο Instagram να παραμιλούν με τις φωτογραφίες που αποδεικνύουν την ομορφιά της. Ωστόσο, βρίσκεται στη λίστα με τις γυναίκες, που έχουν κάνει πλαστική.

Όπως φημολογείται έχει κάνει κάποιες επεμβάσεις στο σώμα της για να φαίνεται ακόμα πιο εντυπωσιακή. Η παρουσιάστρια που επιστρέφει στην τηλεόραση, έχει πειράξει το στήθος της, αλλά και τη μύτη της, όπως προδίδουν οι φωτογραφίες του πριν και του μετά. Πάντως τι πριν, τι μετά, αδιαμφισβήτητα είναι κούκλα!

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου! Κατέρρευσε και ξέσπασε σε λυγμούς

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Πως ήταν πριν και πως είναι μετά τις πλαστικές

Το βιογραφικό της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου
Γεννήθηκε στις 22 Σεπτεμβρίου 1987 στη Ρόδο όπου και μεγάλωσε. Έχει μια μικρότερη αδελφή, την Κατερίνα (γενν. 1998). Μετά το σχολείο, πέρασε στο Τμήμα Φιλοσοφίας – Παιδαγωγικής και Ψυχολογίας της Φιλοσοφικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών κι έτσι μετακόμισε στην Αθήνα. Παράλληλα με τις σπουδές της, ασχολήθηκε με το modeling, σε συνεργασία με το πρακτορείο της Κρίστυς Κρανά. Το 2007, διακρίθηκε στο διαγωνισμό ομορφιάς «Miss Εurope Face». Έπειτα ξεκίνησε να δουλεύει στην τηλεόραση, κάνοντας διαφημιστικά. Επίσης, έλαβε μέρος στη στήλη ομορφιάς της εκπομπής ”Καφές με την Ελένη” ως μοντέλο.κωνσταντίνα σπυροπούλου πλαστικες

Τη σεζόν 2012-2013, ήταν μια από τους συμπαρουσιαστές της Ναταλίας Γερμανού στην ψυχαγωγική εκπομπή ”Μες στην καλή χαρά” του ALPHA. Τη σεζόν 2013-2014 συνέχισε στην ίδια εκπομπή, με παρουσιάστρια την Κατερίνα Καραβάτου. Τον Σεπτέμβριο του 2014 ανέλαβε την παρουσίαση της πρωινής ψυχαγωγικής εκπομπής ”Σπίτι μου σπιτάκι μου” στο ίδιο κανάλι, η οποία διήρκησε τρεις σεζόν, μέχρι τον Ιούνιο του 2017.

Μετά από ένα διάστημα αποχής από την τηλεόραση, προκειμένου να συνεχίσει τις σπουδές της στη Φιλοσοφική, επέστρεψε τηλεοπτικά το 2018 ως διαγωνιζόμενη μέσα από την ελληνική εκδοχή του ριάλιτι ”Survivor”, το οποίο προβλήθηκε από το κανάλι ΣΚΑΪ. Τη σεζόν 2018-2019 παρουσίασε τον δεύτερο κύκλο του ριάλιτι μόδας ”My Style Rocks” στο ίδιο κανάλι. Τέλος, το 2020, είναι διαγωνιζόμενη στο talent show ”Just the 2 Of Us” στο OPEN.

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: ΔΙΑΓΝΩΣΤΗΚΕ με ΚΑΡΚΙΝΟ

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Η παρουσιάστρια θεωρείται ως μια από τις πιο ωραίες γυναίκες της ελληνικής τηλεόρασης, ενώ νέες φήμες υπάρχουν για την καριέρα της.
Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου θεωρείται ως μια από τις πιο εντυπωσιακές γυναίκες στην ελληνική τηλεόραση, ενώ έχει χιλιάδες ακόλουθους και στα social media όπου δεν χάνει ευκαιρία να ανανεώνει τους λογαριασμούς της. Επίσης, πρόσφατα… άναψε φωτιές με την παρουσία της στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Η παρουσιάστρια, βέβαια, όπως φημολογείται έχει κάνει κάποιες επεμβάσεις στο σώμα της για να φαίνεται ακόμα πιο εντυπωσιακή. Μάλιστα, οι φωτογραφίες της από το παρελθόν έχουν κυκλοφορήσει στο ίντερνετ.

Να σημειώσουμε ότι αυτό το διάστημα έχουν αυξηθεί οι φήμες ότι θα επιστρέψει στην τηλεόραση για να παρουσιάσει νέα εκπομπή. Αυτές πλήθυναν μετά και από την εμφάνισή της στο «The 2Night Show» με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Ο δημοσιογράφος Κώστας Τσούρος, στενός συνεργάτης της Ναταλίας Γερμανού στο «Καλύτερα δεν γίνεται» μίλησε για την εκπομπή και το κανάλι όπου, αν όλα πάνε καλά, θα βρίσκεται η ξανθιά παρουσιάστρια από την αρχή της νέας σεζόν.

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου Σταθοκωστόπουλος! Φουντώνουν οι ΦΉΜΕΣ που την θέλουν ΕΓΚΥΟ

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Ποια εκπομπή αναμένεται να παρουσιάσει
Σύμφωνα με τα όσα είπε ο δημοσιογράφος, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, συζητάει με τον ΣΚΑΪ για το «Αγρότης μόνος ψάχνει» που θα προβληθεί από τον σταθμό, πιθανότατα στη θέση του «My Style Rocks», το οποίο ολοκλήρωσε τον κύκλο του και δεν θα συνεχιστεί την επόμενη σεζόν.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στην παρουσία της στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου απάντησε και για το αν είναι έγκυος. «Η αλήθεια είναι ότι όταν διάβασα και γω την είδηση ότι είμαι έγκυος, πήγα και γω να κάνω τεστ εγκυμοσύνης. Λέω, κάτι ξέρουν! Και… κάνω, κάνω αλλά δεν είμαι. Είναι μια πάρα πολύ ευχάριστη στιγμή η εγκυμοσύνη, τα παιδιά είναι ευλογία για ένα ζευγάρι και μακάρι να με αξιώσει ο Θεός να το ζήσω όλο αυτό. Εννοείται πως θέλω. Στη συγκεκριμένη όμως περίπτωση δεν ξέρω πως βγήκε κάτι τέτοιο», είπε η παρουσιάστρια.

Παράλληλα, η παρουσιάστρια μίλησε με τρυφερά λόγια για τον σύντροφο της. «Είναι πολύ καινούργιο για μένα όλο αυτό το συναίσθημα, το οποίο το εξωτερικεύω κιόλας αυθόρμητα». «Με τον Βασίλη ζω αυτά που άκουγα από τις φίλες μου και τα έβλεπα υπερβολικά σε μια σχέση. Τώρα μου φαίνονται φυσιολογικά».

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Θα ΤΡΙΒΕΙΣ τα ΜΑΤΙΑ ΣΟΥ με την ΑΔΕΡΦΗ ΤΗΣ!

Slide Up
x
This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views :