Hit enter after type your search item

Κόρη Μενεγάκης: Οχί 1, όχι 2 αλλά 3 κόρες έχει Ελένη Μενεγάκη. Μάθε τις ηλικίες τους Βαλέρια Λάτσιου: Έγινε 13 χρονών και αυτές οι πέντε φώτο δείχνουν την ομοιότητά της με την Μενεγάκη Καλοκαίρι στην αγαπημένη της Άνδρο περνάει και φέτος η Ελένη Μενεγάκη, στο νησί όπου μαζί με τον σύζυγό της έχουν δημιουργήσει μια απίθανη ξενοδοχειακή μονάδα και η κόρη τους Μαρίνα Παντζοπούλου φαίνεται πως έχει ενεργό ρόλο στο ξενοδοχείο.

Το Onar, είναι η μεγάλη αγάπη όλης της οικογένειας που περνάει το μεγαλύτερο μέρος των διακοπών της εκεί, ενώ με το σκάφος τους ταξιδεύουν και στα γειτονικά νησιά. Μάλιστα πρόσφατα ταξίδεψαν στη Μήλο.

Ελένη Μενεγάκη ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ: Ηλικία, κιλά, ύψος, γάμοι, παιδια και Καριέρα

Η παρουσιάστρια που τη νέα σεζόν επιστρέφει στην τηλεόραση, μετά από έναν χρόνο απουσίας, είναι το φετινό καλοκαίρι ιδιαίτερα ενεργή στα social media.

Το πρωί της Δευτέρας, η Ελένη Μενεγάκη έκανε μια πιο… επαγγελματική ανάρτηση στο Instagram διαφημίζοντας το Onar. Born: 2015 (age 6 years)

Στη μία φωτογραφία ποζάρει μαζί με τον Μάκη Παντζόπουλο φορώντας μπλούζες “Onar”, ενώ στη δεύτερη, μαζί τους είναι και η κόρη τους Μαρίνα.

Μαρίνα Παντζοπούλου: Η… διευθυντική θέση της κόρης της Ελένης Μενεγάκη στο Onar [Εικόνα]
Η μικρή Μαρίνα Παντζόπουλου ποζάρει μαζί με τους γονείς της και τον σκύλο τους φορώντας και εκείνη μπλούζα Onar, ενώ στην πλάτη της γράφει την… επαγγελματική ιδιότητά της στο ξενοδοχείο των γονιών της.

Όπως γράφει και η μπλούζα της η μικρή Μαρίνα είναι kids manager στο Onar… Δηλαδή ασχολείται με ό,τι έχει να κάνει με τα παιδιά που μένουν στο ξενοδοχείο τους.

H Bαλέρια Λάτσιου πριν λίγες μέρες έγινε 13 χρονών και είδαμε πως όσο μεγαλώνει τόσο περισσότερο μοιάζει στην κούκλα μαμά της, την Ελένη Μενεγάκη!

Και μπορεί να λένε ότι η μικρότερη κόρη της, Μαρίνα Παντζοπούλου της μοιάζει περισσότερο από όλα τα παιδιά, όμως η ομοιότητα της Βαλέριας με την παρουσιάστρια είναι εκπληκτική!

Λάουρα Λάτσιου: Η ΗΛΙΚΙΑ, το ΥΨΟΣ, τα ΚΙΛΑ της ΠΑΝΕΜΟΡΦΗΣ κόρης της Ελένης Μενεγάκη και του Γιάννη Λάτσιου.

Το τρίτο κατά σειρά παιδί που απέκτησαν η παρουσιάστρια και ο άλλοτε ισχυρός άντρας του ΑΝΤ1, Γιάννης Λάτσιος έγινε 13 ετών και είναι ένα πανέμορφο κορίτσι φτυστό η Ελένη Μενεγάκη!

Η Βαλέρια Λάτσιου είναι ένα ήσυχο αλλά και παραπονιάρικο κορίτσι, λατρεύει τα social media και όπως είχε αποκαλύψει η Ελένη διαβάζει και τη μικρότερη αδερφή της, τη Μαρίνα!

Η 13χρονη κόρη της δείχνει να είναι δεινή χρήστης των social media και όπως είχε αποκαλύψει η παρουσιάστρια σε παλιότερες δηλώσεις της μέσα από την εκπομπή της η Βαλέρια ήταν εκείνη που την είχε μάθει να κάνει Insatgram Stories, γεγονός που αποδεικνύει ότι τα πάει αρκετά καλά με την τεχνολογία.

Η Βαλέρια Λάτσιου είναι το μοναδικό παιδί της Ελένης που έχει πάρει τα μάτια της, τη μύτη της και τα σαρκώδη χείλη της… Μεγαλώνει και μοιάζει στην Ελένη και τρανή απόδειξη οι πέντε παρακάτω φωτογραφίες της Βαλέριας Λάτσιου!

Η Λάουρα Λάτσιου στις 9 Φεβρουαρίου έγινε 16 ετών με τη μαμά Ελένη να της εύχεται «Χρόνια Πολλά» μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

 

Αν και στο παρελθόν η ίδια δεν τα πήγαινε καλά με τα social media, με τη βοήθεια του γιου της Άγγελου και της κόρης της Λάουρας, κατάφερε να γίνει «expert» στις αναρτήσεις. Αυτό άλλωστε φαίνεται καθημερινά μέσα από τον λογαριασμό της.

Τα παιδιά της έχουν αρκετά χρόνια προσωπικούς λογαριασμούς στο Instagram. Πρώτος ο Άγγελος ήταν εκείνος που δημιούργησε τον προσωπικό του λογαριασμό και έπειτα ακολούθησε και η Λάουρα.

Ελένη Μενεγάκη ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ: Ηλικία, κιλά, ύψος, γάμοι, παιδια και Καριέρα

Ο προσωπικός λογαριασμός της Λάουρας Λάτσιου στο Instagram
Η Λάουρα διαφέρει αρκετά από τον μεγάλο αδερφό της Άγγελο. Ο Άγγελος έχει ανοιχτό τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, τον ακολουθούν πάνω από 46.700 χρήστες, ο ίδιος ακολουθεί 773 (ανάμεσα σε αυτούς και της Λάουρας) και έχει κάνει 85 αναρτήσεις μέχρι στιγμής.

Πόσους follower έχει η Λάουρα και πόσες φωτογραφίες έχει δημοσιεύσει; Ποια είναι η ωραιότερη φωτογραφία της;

Λάουρα Λάτσιου: Η ΗΛΙΚΙΑ, το ΥΨΟΣ, τα ΚΙΛΑ της ΠΑΝΕΜΟΡΦΗΣ κόρης της Ελένης Μενεγάκη και του Γιάννη Λάτσιου.

Ελένη Μενεγάκη ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ: Ηλικία, κιλά, ύψος, γάμοι, παιδια και Καριέρα

Ελένη Μενεγάκη ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ: Ηλικία, κιλά, ύψος, γάμοι, παιδια και Καριέρα Η Ελένη Μενεγάκη είναι ελληνίδα παρουσιάστρια, με τηλεοπτική καριέρα 30 χρόνων, από το 1991 εώς την τελευταία της εμφάνιση στην εκπομπή της «Ελένη» τον Ιούλιο του 2020. Όμως το καλοκαίρι του 2021 υπέγραψε συμβόλαιο με το Mega για την παρουσίαση μιας ψυχαγωγικής εκπομπής.

Νεανικά χρόνια
Γεννήθηκε στις 29 Οκτωβρίου 1969 στην Αθήνα και μεγάλωσε στον Κολωνό Αττικής (αν και κατάγεται από το Ηράκλειο Κρήτης).

Καριέρα

Τηλεόραση
Ξεκίνησε τη καριέρα της ως παρουσιάστρια το 1991, από το κανάλι MEGA και την εκπομπή, «Κοκτέιλ», στο πλευρό του Ιάσωνα Τριανταφυλλίδη. Έπειτα, το 1992, έκανε ένα πέρασμα από τις σειρές «Αχ Ελένη» και «Τα Μπακούρια» ενώ συμμετείχε και στο τηλεπαιχνίδι «Mega Banca» ως συμπαρουσιάστρια του Γιώργου Πολυχρονίου για δύο σεζόν.

Mad Clip: Εικόνες – σοκ από τον απεγκλωβισμό του Mad Clip

Το 1995, υπέγραψε συμβόλαιο με το κανάλι ΑΝΤ1 και πρωταγωνίστησε για μια σεζόν στη σειρά «Πάτερ ημών» μαζί με τον Κώστα Καρρά[1]. Επίσης, ξεκίνησε να παρουσιάζει την ψυχαγωγική εκπομπή «Πρωινός καφές», η οποία την ανέδειξε ως παρουσιάστρια και κράτησε δέκα χρόνια. Παράλληλα παρουσίαζε και τα «Καλλιστεία ΑΝΤ1» ενώ έκανε προσκεκλημμένη (γκεστ) εμφάνιση στις σειρές «Καραμπόλα» (1997) και «Νταντά για όλες τις δουλειές» (1998).

Το 2005, πήρε μεταγραφή για το κανάλι ALPHA και ανέλαβε τη παρουσίαση της πρωινής ψυχαγωγικής εκπομπής «Καφές με την Ελένη», η οποία ολοκληρώθηκε σε έξι σεζόν. Από το 2011 μέχρι το 2020, παρουσίαζε τη μεσημεριανή ψυχαγωγική εκπομπή «Ελένη» ενώ παράλληλα εμφανίστηκε ως γκεστ στις σειρές «Από άλλο ανέκδοτο» (2014) και «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» (2017).

Πως σκοτώθηκε ο Mad Clip: “Έτρεχε με 150 χιλιόμετρα , δεν φορούσε ζώνη”

Την 1 Ιουλίου του 2020 σταμάτησε την εκπομπή “Ελένη ” και απόχωρησε από τον σταθμό έπειτα από 15 χρόνια . Την σεζόν 2021 -2022 και έπειτα από απουσία ενός χρόνου επιστέφει στην τηλεόραση με την ανανεωμένη εκπομπή “Ελένη ” μέσα από την συχνότητα του Mega channel .

Προσωπική ζωή

Έχει κάνει τρεις γάμους. Ο πρώτος έγινε το 1989, με τον επιχειρηματία Σταύρο Γαρδέρη, αλλά κράτησε μόλις έναν χρόνο. Ο δεύτερος, έγινε το 2001, με τον πρώην διευθυντή προγράμματος του ΑΝΤ1, Γιάννη Λάτσιο, με τον οποίο ξεκίνησαν τη σχέση τους το καλοκαίρι του 1997. Απέκτησαν μαζί τρία παιδιά: τον Άγγελο (γενν. 2002), την Λάουρα (γενν. 2005) και την Βαλέρια (γενν. 2008). Το ζευγάρι πήρε διαζύγιο το 2010 και λίγο αργότερα, εκείνη ξεκίνησε τη σχέση της με τον επιχειρηματία Μάκη Παντζόπουλο, με τον οποίο παντρεύτηκε το 2015, ενώ την ίδια χρονιά γεννήθηκε η κόρη τους, Μαρίνα.

Slide Up
x
This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :