Headlines

Λεωνίδας Κουτσόπουλος ηλικία και διαφορά ηλικιάς με την συντροφό του

Λεωνίδας Κουτσόπουλος ηλικία και διαφορά ηλικιάς με την συντροφό του Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος έχει ηλικία 39 ετών και συγκεκριμένα γεννήθηκε στις 9 Οκτωβρίου του 1982.
Ανήκει στο ζώδιο του Ζυγού.
Κατάγεται από τον Πύργο Ηλείας.
Είναι Έλληνας μάγειρας και επιχειρηματίας. Η Χρύσα Μιχαλοπούλου είναι Ελληνίδα ηθοποιός.
Έχει βαφτιστεί Χρύσα Μάρθα Ελένη.
Είναι 23 ετών.
Αποφοίτησε από τη Δραματική Σχολή Μαίρης Βογιατζή Τράγκα.
Το 2005, όταν ήταν 6 ετών είχε παίξει σε 2-3 επεισόδια στη σειρά “Μάγισσες της Σμύρνης” στο Mega.

Τα παιδικά χρόνια και η σχέση με τα αδέρφια της
Στο περιοδικό ΟΚ!, η Χρύσα Μιχαλοπούλου είχε μιλήσει και για τα παιδικά της χρόνια και τη σχέση της με τα τρία τους αδέρφια. “Τυχαίνει να έχω τρία αδέλφια και είμαστε όλοι διαφορετικοί μεταξύ μας. Είμαστε δύο αγόρια και δύο κορίτσια και εγώ είμαι η δεύτερη. Ως παιδιά ήμασταν μια μικρή συμμορία, με πολύ παιχνίδι, γέλια αλλά και μικρούς τσακωμούς. Οι γονείς είναι δύο υπέροχοι άνθρωποι που μας έδωσαν χώρο, χωρίς όμως να ξεχνάμε πως υπάρχουν όρια και γενικά μας μεγάλωσαν με πολλή αγάπη”, είχε πει.

 

Η σχέση με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο
Ο κριτής του MasterChef και καταξιωμένος Έλληνας σεφ Λεωνίδας Κουτσόπουλος είναι ο άνδρας που κέρδισε την καρδιά της όμορφης Χρύσας Μιχαλοπούλου. Αν και οι δύο είναι low profile και δεν τους αρέσει να προκαλούν τα Media με τη σχέση τους, είναι γνωστό ότι το τελευταίο διάσημα ζουν έναν μεγάλο έρωτα.

Επική στιγμή στο MasterChef – Παντρεύεται ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος;

Μάλιστα, τον Σεπτέμβριο του 2020 είχαν κάνει την πρώτη τους δημόσια εμφάνιση. Τελευταία, η Χρύσα Μιχαλοπούλου έχει τη δική της ραδιοφωνική εκπομπή στο διαδικτυακό ραδιόφωνο που έχει δημιουργήσει ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος και μάλιστα πολλές φορές, εκείνος δημοσιεύει στο Instagram φωτογραφίες της, προωθώντας την εκπομπή της στο Samano Radio.

https://www.instagram.com/p/CYCCQrFo-er/

“Περνάει από το στομάχι o έρωτάς μου”
Μάλιστα πριν από μερικούς μήνες στην πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη στην εκπομπή The 2Night Show του Γρηγόρη Αρναούτογλου, η Χρύσα Μιχαλοπούλου είχε ερωτηθεί για τη σχέση της με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο. “Περνάει από το στομάχι o έρωτάς μου. Μαγειρεύω φανταστικά. Υπάρχει άνθρωπος που μου μαγειρεύει και τρώω. Και τρώω πάρα πολύ. Παλιά ήμουν πιο αδύνατη”, είχε δηλώσει χαρακτηριστικά αναφερόμενη με έμμεσο τρόπο στον αγαπημένο της.

Λεωνίδας Κουτσόπουλος βιογραφικό! Το ύψος, τα κιλά, η καταγωγή, η ηλικία και οι σπουδές

“Είμαι στο Samano Radio και κάνω εκπομπή. Είναι πειρατικό, ιντερνετικό. Εκεί κάνει εκπομπή πολύς κόσμος. Ο CEO του Samano είναι ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος. Αυτός είναι εκεί και για αυτό μπήκα και εγώ. Μου αρέσει πάρα πολύ το ραδιόφωνο. Είναι ωραίος τρόπος επικοινωνίας”, είχε πει ακόμα η Χρύσα Μιχαλοπούλου στον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Slide Up
x