Μάνος Δασκαλάκης για τον ΘΑΝΑΤΟ των 3 παιδιών στην ΠΑΤΡΑ ”δεν θα το αφήσουμε έτσι”
Μάνος Δασκαλάκης δια τον ΘΑΝΑΤΟ των 3 παιδιών στην ΠΑΤΡΑ ”δεν θα το αφήσουμε έτσι” Όσο η έρευνα του Τμήματος Ανθρωποκτονιών είναι σε εξέλιξη, ο Μάνος Δασκαλάκης προχωρά σε νέες δηλώσεις για όλα όσα ακούγονται για την υπόθεση των μυστηριωδών θανάτων των τριών κοριτσιών στην Πάτρα.
Πατρα! Φωτογραφίες από τον γάμο Ρούλας Πισπιρίγκου και Μάνου Δασκαλάκη
Σήμερα η εφημερίδα «Πελοπόννησος», μέσω της ιστοσελίδας της pelop.gr φέρνει στη δημοσιότητα την επικοινωνία της με τον Μάνο Δασκαλάκη, που αποτελεί ένα ξέσπασμα για όλα όσα βιώνει. Μέσα όμως από αυτήν καταδεικνύεται η «δική του αλήθεια», όπως και η στάση του απέναντι στην εν διαστάσει σύζυγό του, η οποία δέχεται αναπόδεικτες κατηγορίες για την απώλεια των τριών παιδιών της.

«Μόλις τελειώσει όλο αυτό, όσα γράφονται, δεν θα το αφήσουμε έτσι»
«Να ξέρετε, ότι μόλις τελειώσει όλο αυτό, όσα γράφονται, δεν θα το αφήσουμε έτσι, γιατί οι ανακρίβειες είναι πολλές. Μόνο κακό μάς έχουν κάνει» είναι τα πρώτα λόγια του Μάνου στην εφημερίδα που δείχνει θυμωμένος με όλα όσα ακούγονται.
Πάτρα ”ο Μάνος δεν ήθελε αυτή τη γρήγορη εγκυμοσύνη”
«Το δίκιο θα το βρω, όταν τελειώσει όλο αυτό. Και πιστέψτε με… δεν θ’ αργήσει. Δεν μπορείτε να φανταστείτε, ούτε στο 1%, τι κακό μας έχουν κάνει» αναφέρει ο Δασκαλάκης.
Discover more from FreeGossip.gr Lifestyle News
Subscribe to get the latest posts sent to your email.
