Headlines

Μάνος Παπαγιάννης και Αγγελική Δαλιάνη ”ΜΕΙΝΑΜΕ άνεργοι ΜΕΤΑ την ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ της Παυλίδου”

Μάνος Παπαγιάννης και Αγγελική Δαλιάνη ”ΜΕΙΝΑΜΕ άνεργοι ΜΕΤΑ την ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ της Παυλίδου” Ο Μάνος Παπαγιάννης και η Σοφία Παυλίδου θα συναντηθούν τους επόμενους μήνες στα δικαστήρια, ώστε να διαλευκανθεί η πολύκροτη υπόθεση. Στο Πρωινό της Τετάρτης, όμως, η Κέλλυ Χεινοπώρου έκανε μια αποκάλυψη που θα ταράξει τα νερά.

Η Σοφία Παυλίδου απαντά στον Μάνο Παπαγιάννη

Σύμφωνα με όσα είπε η δημοσιογράφος στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, ότι ανάμεσα στους έξι μάρτυρες υπεράσπισης υπάρχει μία πολύ γνωστή ηθοποιός, που αναμένεται να βάλει «φωτιά» στην υπόθεση. Πρόκειται για παλαιότερο θύμα του Μάνου Παπαγιάννη, το οποίο είχε δεχτεί επίθεση βιαιοπραγίας από τον ηθοποιό σε συνεργασία τους, παρουσία και άλλων συναδέλφων τους.

https://www.youtube.com/watch?v=auWC2IXCLVo&t=280s

Σοφία Παυλίδου Μάνος Παπαγιάννης! Στο εδώλιο θα καθίσει πρώτα η Σοφία Παυλίδου

Αυτή η γνωστή ηθοποιός ήταν και στην επίμαχη παράσταση «Πετάει, πετάει», στην οποία συνέβη το περιστατικό ανάμεσα στον Μάνο Παπαγιάννη και την Σοφία Παυλίδου.

Όπως είπε η Κέλλυ Χεινοπώρου, ο Μάνος Παπαγιάννης θα συμφωνήσει για συνεκδίκαση της υπόθεσης. Αυτό σημαίνει ότι και οι δύο θα καθίσουν στο σκαμνί την ίδια ημέρα. Από την πλευρά της Σοφίας Παυλίδου έχει γίνει ήδη το αίτημα της συνεκδίκασης, έχει γίνει αποδεκτό από τον Εισαγγελέα και μάλλον θα οριστεί νέα ημερομηνία εκδίκασης της υπόθεσης.

Μάνος Παπαγιάννης και Αγγελική Δαλιάνη

«Έχω ζήσει τα πάντα μέσα σε δυο χρόνια».
Στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη, «Μεσάνυχτα», βρέθηκε καλεσμένος ο ηθοποιός Μάνος Παπαγιάννης. Ο ίδιος ανάμεσα σε άλλα ανακοίνωσε την επιλογή του να αποσυρθεί από τον χώρο της υποκριτικής αποκαλύπτοντας τους λόγους ενώ στη συνέχεια μίλησε για τις δύσκολες ώρες που βίωσε με την δολοφονία που έγινε μέσα στην καφετέρια του.

Μιλώντας για την καριέρα του στην υποκριτική ο Μάνος Παπαγιάννης είπε: «Νιώθω πολύ χαρούμενος που πλέον δεν ανήκω στον χώρο αυτό. Κατάλαβα πολλά πράγματα που αφορούν τον χώρο του ηθοποιού στην Ελλάδα. Νιώθω, χωρίς να θέλω να απογοητεύσω τα παιδιά που θέλουν να γίνουν ηθοποιοί, ότι αν δεν έχεις οικονομικό background, δεν πρέπει να κάνεις αυτή τη δουλειά. Γιατί θα φτάσεις μέχρι ένα ορισμένο σημείο. Το σημείο που έφτασα εγώ. Σταμάτησα θιασάρχης. Σταμάτησα χαρούμενος, σταμάτησα γεμάτος. Αλλά σταμάτησα για να μην ευτελιστώ καλλιτεχνικά».

Κόνι Μεταξά! Μάρτυρας υπεράσπισης της Σοφίας Παυλίδου

Στη συνέχεια τόνισε: «Έφτασα σε ένα σημείο να προσπαθώ να δουλεύω με τους όρους μου. Και είδα πως αυτό δεν ήταν δυνατό. Αν ξαναγίνει κάτι ποτέ, θα γίνει μόνο με τους δικούς μου όρους. Πήρα αυτήν την απόφαση μιλώντας εκ του ασφαλούς. Έλυσα το θέμα το οικονομικό ανοίγοντας κάποια μαγαζιά. Δε θα πεινάσει η οικογένειά μου, που είναι ο εφιάλτης μου.Νιώθω πως κάποιοι συνάδελφοι είναι εγκλωβισμένοι σε αυτό το κομμάτι. Θέλουν να σταματήσουν και δε μπορούν. Η Αγγελική είδε όλο αυτό το διάστημα ότι είμαι ευτυχισμένος. Είναι δυο χρόνια περίπου. Ένιωθα υπερβολικά δυστυχής πριν σταματήσω. Το ένιωθα να έρχεται. Ό,τι κάνω θέλω να το κάνω καλά. Δε θέλω να κοροϊδεύω. Ένιωθα για μεγάλο διάστημα πως κοροϊδεύω τον κόσμο. Δεν θέλω να κάνω εκπτώσεις. Δε βλέπω καθόλου τηλεόραση, αλλά θαυμάζω αυτό που κάνει ο Νίκος Μουτσινάς. Ότι έθεσε τους δικούς του όρους. Ο μόνος λόγος και τρόπος να ξανακάνω κάτι είναι να έχω δικούς μου όρους».

https://www.youtube.com/watch?v=1g_cDhUN7CI

Όσο για την εν ψυχρό δολοφονία που έγινε στην καφετέρια του, στο Περιστέρι, τον Ιούλιο του 2019, ο Μάνος Παπαγιάννης περιέγραψε τι ακριβώς συνέβη εκείνη την ημέρα

https://www.youtube.com/watch?v=Bq_SA-WZFwM

«Έχω ζήσει τα πάντα μέσα σε δυο χρόνια. Μπήκε ένας άνθρωπος στο μαγαζί μου και σκότωσε έναν άνθρωπο. Με πήραν τηλέφωνο και μου είπαν πως κάποιος έχει πυροβοληθεί στο κεφάλι. Το μαγαζί ήταν γεμάτο. Όταν μου το είπαν λέω “τι;”. Έχω κάνει πολύ σκληρά πράγματα στη ζωή μου. Ήταν η μόνη φορά που κόλλησε το μυαλό μου. Πήγα το είδα και κόλλησε το μυαλό μου. Δε ξέρω άλλη φορά που κόλλησε το μυαλό μου. Ήθελα να βοηθήσω, ήταν γεμάτο αστυνομία. Ένιωθα σαν το CSI. Ήθελα να κάνω κάτι και δε μπορούσα να κάνω τίποτα. Δεν ήξερα καν αν ζει ο άνθρωπος. Μετά ήρθε το νοσοκομειακό και τον πήρε. Η ιστορία δεν έχει λυθεί. Αυτός ο άνθρωπος μπήκε κανονικά μέσα, με το πρόσωπό του κανονικά. Πυροβόλησε τρεις φορές και τον χτύπησε και 10 φορές με το όπλο. Και μετά σηκώθηκε ο κόσμος να τρέχει. Ήταν τραγικό. Ευτυχώς δεν ήμουν εκεί. Δεν ξέρω πως θα αντιδρούσα», εξομολογήθηκε ο ίδιος.

Slide Up
x