Headlines

Μαίρη Μηλιαρέση ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΥΓΕΙΑΣ: ”Αφαίρεσα τον θυρεοειδή. Αν δεν είχα κάνει επέμβαση, θα έβλεπα τα ραδίκια…”

Μαίρη Μηλιαρέση ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΥΓΕΙΑΣ: ”Αφαίρεσα τον θυρεοειδή. Αν δεν είχα κάνει επέμβαση, θα έβλεπα τα ραδίκια…”Η Μαίρη Μηλιαρέση παραχώρησε μία εφ’όλης της ύλης συνέντευξη στην εκπομπή Πάμε Δανάη.

Η παρουσιάστρια, μεταξύ άλλων, μίλησε για την κόρη της, τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετώπισε αλλά και για το πρόβλημα υγείας που την ταλαιπώρησε.

Φάρμα: Αποχώρησε η Μαίρη Μηλιαρέση – Το μήνυμά της σε όλες τις γυναίκες

«Υπήρχε ένας τσιλιαδόρος στην πόρτα του καμαρινιού μου κι όποτε άκουγε το μωρό να κλαίει, σφύριζε σε έναν άλλο τσιλιαδόρο που είχα στο πλατό. Ερχόταν τότε, σε ένα σημείο, πίσω από τον κόσμο και μου έκανε νοήματα. Έλεγα “στοπ”, έβγαζα το μικρόφωνο, πήγαινε στο καμαρίνι, θήλαζα το μωρό μου, ηρεμούσε και γυρνούσα ξανά», δήλωσε αρχικά η Μαίρη Μηλιαρέση.

Και συνέχισε: «Δεν μπορούσα να αφήνω το μωρό μόνο του όλη την ημέρα. Προτίμησα να διακόψω την τηλεόραση, μετά που προσπάθησα να ξαναμπώ και να κάνω δουλειές, έμπλεξα με άσχημες καταστάσεις. Μου είπαν πως όταν αποχωρείς, είναι δύσκολο να ξαναμπείς».

«Αποφάσισα ότι δεν θέλω να μπω στη διαδικασία να ψάχνω έναν – έναν τους όζους. Αφαίρεσα τον θυρεοειδή μου. Ο άγγελος που μου έστειλε ο Θεός, με αγαπάει πολύ, ήρθε στον ύπνο μου και μου είπε “βγάλτο να ησυχάσεις”. Ήταν κακοήθεια και είχε περάσει στο δεύτερο στάδιο. Αν δεν έβγαινε εκείνη τη στιγμή, θα είχε προχωρήσει, θα είχε περάσει στους λεμφαδένες και θα έβλεπα τα ραδίκια ανάποδα αυτή τη στιγμή», σημείωσε η Μαίρη Μηλιαρέση.

Μαίρη Μηλιαρέση: “Έχασα τον ύπνο μου μετά την Φάρμα”

Σχετικά με τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετώπισε στην πορεία, η ίδια εξομολογήθηκε: «Η κατηφόρα ξεκίνησε από το κανάλι Tempo. Είχα κάνει ένα συμβόλαιο και με βάση αυτό, είχα πάρει δάνειο κι αγόρασα σπίτι. Το συμβόλαιο δεν ίσχυε, δεν πληρώθηκα ούτε τους 7 μήνες που δούλεψα εκεί. Προσπάθησα να τραγουδήσω ξανά για το μεροκάματο, όμως βρήκα πολλές πόρτες κλειστές, πέρασα δύσκολα μέχρι να πωληθεί το σπίτι. Δεν είχα ποτέ ανθρώπους δίπλα μου να με βοηθήσουν οικονομικά, ποτέ δεν το ζήτησα. Αυτή τη στιγμή, κάνω τέσσερις δουλειές για να μπορώ να στηρίξω τους δικούς μου», κατέληξε η Μαίρη Μηλιαρέση.

Slide Up
x