Μελίνα Νικολαΐδη! Γενέθλια έχει σήμερα, η κόρη της Δέσποινας Βανδή και του Ντέμη Νικολαΐδη

Μελίνα Νικολαΐδη! Γενέθλια έχει σήμερα, η κόρη της Δέσποινας Βανδή και του Ντέμη Νικολαΐδη Γενέθλια έχει σήμερα, η κόρη της Δέσποινας Βανδή και του Ντέμη Νικολαΐδη, Μελίνα. Η ίδια γίνεται 18 ετών και ο μπαμπάς της, στην εκπομπή του αναφέρθηκε σε εκείνη.

Δέσποινα Βανδή κόρη: Μάθε τα πάντα Μελίνα Νικολαΐδη

«Να πούμε “χρόνια πολλά” στην κόρη μου που σήμερα γίνεται 18 και κάθε χρόνο ο κουμπάρος μου ο Γιάννης ο Λεουνάκης στον Rock FM βάζει αυτό το τραγούδι (Super Girl}. Κάθε χρόνο 8 του Φλεβάρη βάζει αυτό το τραγούδι για την κόρη μου. Γίνεται 18, ενηλικιώνεται» είπε ο Ντέμης Νικολαΐδης.

«Θα ήθελα να τη δω ευτυχισμένη, τίποτα άλλο»
Όταν όμως ρωτήθηκε τι θα ήθελε να της πει, προσπάθησε να αποφύγει μιας και ο ίδιος αποφεύγει να μιλά δημόσια για την προσωπική του ζωή. «Πάμε να κλείσουμε την εκπομπή, πάμε… Τελειώσαμε» είπε και συνέχισε, «Είναι το Super Girl μου, για πάντα. Εννοείται αυτό…».

Η Μελίνα Νικολαϊδη και τα 2 ΤΑΛΕΝΤΑ που ΚΛΗΡΟΝΟΜΗΣΕ απο την Δέσποινα Βανδή!

Λίγο μετά, εμφανώς συγκινημένος ο Ντέμης Νικολαΐδης πρόσθεσε: «Θα ήθελα να τη δω ευτυχισμένη, τίποτα άλλο. Θα την πάρω τηλέφωνο 12.01. Ελπίζω να είμαι το πρώτο τηλέφωνο. Κανονικά πρέπει να την πάρω 12 παρά 1 και να πιάσω την κουβέντα».Μελίνα Νικολαΐδη! Γενέθλια έχει σήμερα, η κόρη της Δέσποινας Βανδή και του Ντέμη Νικολαΐδη