Hit enter after type your search item

Μελίνα Νικολαΐδη ΥΨΟΣ! Ξεπέρασε τηΝ Δέσποινα Βανδή Ήταν 8 Φεβρουαρίου του 2004, όταν η Δέσποινα Βανδή έφερνε στον κόσμο την κόρη της, στη Μαδρίτη, έχοντας ακολουθήσει τον πρώην σύζυγό της, Ντέμη Νικολαϊδη.

Η ίδια σε παλαιότερη συνέντευξή της είχε αναφερθεί για την εποχή που έγινε μαμά, και είχε εξηγήσει τις αλλαγές στο σώμα της αλλά και στη σχέση της με τον ποδοσφαιριστή.

Μελίνα Νικολαΐδη: Ερωτευμένη η κόρη της Δέσποινας Βανδή

«Όλα άλλαξαν, ακόμα και η σχέση μου με τον Ντέμη. Και εκείνος κλήθηκε να αντέξει αυτή τη δική μου αλλαγή, που ξεκινά από το σώμα της γυναίκας στην εγκυμοσύνη και τις μεταπτώσεις στη διάθεση της, μέχρι τα πάντα, αλλαγές που ενίοτε δημιουργούν και εντάσεις. Μετά τη γέννηση της Μελίνας, έκανα πέντε μήνες να κοιμηθώ», είχε δηλώσει η Δέσποινα.

[videopress CkNZUfsz]

Μελίνα Νικολαΐδη βιογραφικό σήμερα! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά Η Μελίνα Νικολαΐδη ενηλικιώθηκε. Η κόρη της Δέσποινας Βανδή και του Ντέμη Νικολαΐδη κλείνει σήμερα τα 18 της. Η μεγάλη κόρη της Ελληνίδας σταρ και του άσσου του ποδοσφαίρου γεννήθηκε στις 8 Φεβρουαρίου 2004.

Η σχέση της Μελίνας Νικολαΐδη και του Αλέξανδρου Πολυχρονιάδη μετράει μήνες.

«Εσύ σήμερα έγινες 18 κι εγώ δίπλα σου όλα αυτά τα χρόνια καλύτερος άνθρωπος! Σε αγαπούσα μωρό μου πριν ακόμα γεννηθείς! Να είσαι είσαι υγιής κι ευτυχισμένη», ήταν τα λόγια της Δέσποινας Βανδή στο instagram, κάτω από τη νέα της ανάρτηση αγκαλιά με την Μελίνα της.

Μελίνα Νικολαΐδη ΥΨΟΣ! Ξεπέρασε τηΝ Δέσποινα Βανδή
Μελίνα Νικολαΐδη ΥΨΟΣ! Ξεπέρασε τηΝ Δέσποινα Βανδή

Στη Γλυφάδα απαθανάτισε στις αρχές του μήνα ο φωτογραφικός φακός τη Δέσποινα Βανδή με την κόρη της, Μελίνα Νικολαΐδη στη Γλυφάδα.

Δέσποινα Βανδή κόρη! Ετσι είναι σήμερα σε ηλικία 18 χρονών η Μελίνα Νικολαίδη

Μαμά και κόρη έκαναν βόλτα για shopping στα νότια προάστια, εκεί που μένουν δηλαδή, και εντυπωσίασαν όλους με την εμφάνισή τους. Η τραγουδίστρια επέλεξε φλοράλ φόρεμα από την προσωπική της συλλογή Despina Vandi Collection το οποίο συνδύασε με ψηλές μαύρες μπότες ενώ η 14χρονη Μελίνα ήταν ντυμένη πιο casual με παντελόνι καμπάνα και πουλοβεράκι σε απαλό γαλάζιο χρώμα.

Η Μελίνα Νικολαϊδη και τα 2 ΤΑΛΕΝΤΑ που ΚΛΗΡΟΝΟΜΗΣΕ απο την Δέσποινα Βανδή!

Εμάς αυτό που μας έκανε εντύπωση δεν ήταν μόνο το καλλίγραμμο σώμα της Μελίνας αλλά και ότι έχει φτάσει σε ύψος τη μητέρα της. Μάλιστα όπως δήλωσε η όμορφη μαμά της σε πρόσφατη συνέντευξή της στην εκπομπή DOT «Η Μελίνα είναι ήδη 1,72 ύψος. Εγώ είμαι ένα 1,68. Με έχει περάσει. Μία φορά έψαχνε τα μαύρα της αθλητικά. Φοράει 42 μισό νούμερο!».Η 18χρονη Μελίνα έχει ξεπεράσει πλέον σε ύψος τη μητέρα της και ετοιμάζεται να ανοίξει τα φτερά της για σπουδές στο εξωτερικό.

Δέσποινα Βανδή κόρη: Μάθε τα πάντα Μελίνα Νικολαΐδη

Η μητέρα της από την άλλη φαίνεται ότι διανύει μία από τις πιο ωραίες περιόδους της ζωής της αφού είναι ξανά ερωτευμένη.

Η Μελίνα έχει αρκετές καλλιτεχνικές επιρροές από τη μητέρα της μιας και τα τελευταία χρόνια ειδικά στις παραστάσεις που έκανε στο θέατρο η Δέσποινα Βανδή, την ακολουθούσε και ζούσε από κοντά τις συγκινήσεις που προσφέρει η τέχνη.

Αν δεν παινέψεις το σπίτι σου…. Η Μελίνα Νικολαΐδη σχολιάζει την … μητέρα της Δέσποινα Βανδή

Με αθλητικό και casual ντύσιμο μητέρα και κόρη απόλαυσαν τη μέρα τους, με τη Μελίνα να μην ενοχλείται από την παρουσία του φακού.Μελίνα Νικολαΐδη βιογραφικό σήμερα! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά

Slide Up
x
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin
  • Pinterest
This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :