Hit enter after type your search item

Μενεγάκη – Σπυροπούλου: ΙΕΡΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ! Η Ελένη ΞΕΘΑΨΕ παλιές φωτογραφίες και “ΕΠΙΤΕΘΗΚΕ” στην Κωνσταντίνα. Ανεπανάληπτες στιγμές. Από κείνες που πέφτουν μάσκες. Φιλίες, δήθεν φιλίες, αποκαλύπτονται. Θυμοί ξεσκεπάζονται. Μικρά ανθρώπινα ένστκτα αναδύονται στην τηλεοτπική επιφάνεια. Είναι το ένστικτο της επικράτησης; Γαιτί της επιβίωσης σίγουρα δεν είναι. Αλλά πόσο αγαπημένες μπορεί να είναι οι παρουσιάστριες; Πόσο αλληλοβοηθούνται; Πόσο παρέα κάνουν; Θυμάστε; Θυμάστε που ο φακός των παπαράτσι απαθανάτιζε τις δύο άλλοτε φίλες να πηγαίνουν μαζί γυμναστήριο, μαζί σινεμα;

Μενεγάκη - Σπυροπούλου: ΙΕΡΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ! Η Ελένη ΞΕΘΑΨΕ παλιές φωτογραφίες και "ΕΠΙΤΕΘΗΚΕ" στην Κωνσταντίνα
Μενεγάκη – Σπυροπούλου: ΙΕΡΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ! Η Ελένη ΞΕΘΑΨΕ παλιές φωτογραφίες και “ΕΠΙΤΕΘΗΚΕ” στην Κωνσταντίνα

Τα θυμάστε αυτά; Αυτό, το να πάψει μια φιλία είναι θεμιτό. Δεν ξέρουμε πόσο θεμιτό βρήκε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου την απόφαση της Ελένης Μενεγάκη, να ψάξει, αν βρει, να μοντάρει, να προβάλει και να σχολιάσει τις φωτογραφίες της Κωνσταντίανς Σπυροπούλου, πριν κάνει πλαστικές επεμβάσεις.

Ελένη Μενεγάκη ΓΑΜΟΙ! Κι ΟΜΩΣ! ΔΕΝ τους ΕΜΑΘΕΣ ΟΛΟΥΣ! Οι ΣΥΖΥΓΟΙ που δεν ΓΝΩΡΙΣΕΣ και η ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ

Και το έκανε αυτό ποια; Η Ελένη Μενεγάκη. Να πεις πως δεν έχιε κάνει επεμβάσεις, να έχεις να δώσεις ένα…ελαφρυντικό σε αυτό το…χτύπημα μεταξύ γυναικών και κάτω από την μέση!

Θα ΦΡΙΚΑΡΕΙΣ! Η Ελένη Μενεγάκη ΧΩΡΙΣ ΕΣΩΡΟΥΧΑ! Αναπανάληπτα καρέ!

Αυτή η επίθεση δεν ήταν η μόνη. Η Ελένη είχε βγάλει και έναν ολόκληρο θρόνο στον αέρα, τότε μάλλον που έμαθε πως η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου δεν θα έμενε για πολύ ακόμα στον Alpha!

Δείτε το απολαυστικό βίντεο για να καταλάβετε το μέγεθος της…αγάπης!

Slide Up
x
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin
  • Pinterest
This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :