Hit enter after type your search item

Στο πλατό της εκπομπής Happy Day βρέθηκε η Μυρτώ Αλικάκη το πρωί της Παρασκευής. Η ηθοποιός μεταξύ άλλων μίλησε στην Σταματίνα Τσιμτσιλή για το χωρισμό της από τον Πέτρο Λαγούτη.
«Ο Πέτρος είναι οικογένειά μου. Το ότι δεν ζούμε στο ίδιο σπίτι, δεν σημαίνει κάτι. Παίζει ρόλο η εντιμότητα, να μην έχεις δηλαδή προσπαθήσει επίτηδες να πατήσεις τον άλλον κάτω. Αλλά κυρίως έχει να κάνει με την προσπάθεια που κάνουν και οι δύο άνθρωποι να λύσουν τα προβλήματά τους, να ζητήσουν συγγνώμη από τον εαυτό τους και από τον άλλον, να προχωρήσουν, να βελτιωθούν, να γίνουν καλύτεροι ώστε και οι δύο να μπορέσουν ξανά να θαυμάσουν ο ένας τον άλλον. Αυτό συνέβη σταδιακά με εμάς», ανέφερε αρχικά η Μυρτώ Αλικάκη.
Η Μυρτώ Αλικάκη πρόσθεσε στην συνέχεια: «Έχουμε ξεπεράσει εδώ και πάρα πολλά χρόνια το “πολιτισμένοι” κι έχουμε περάσει στο “αγαπημένοι”. Το “πολιτισμένοι” είναι μια καλή βάση που πάντα την είχαμε. Μεταξύ μας συνέβησαν πολύ πληγωτικά πράγματα, αυτό δεν σημαίνει ότι χάνεις αυτή την αίσθηση του πολιτισμού, δεν ξεχνάς τα καλά του άλλου. Και μόνο για το καλό των παιδιών οφείλεις να είσαι πολιτισμένος».
 Η απάντηση του Παύλου Χαϊκάλη για το τροχαίο με την ανασφάλιστη μηχανή στην ΚηφισιάΛευτέρης Λαζάρου: Το Μπάκιγχαμ μου ζήτησε τις συνταγές από το γεύμα που έφαγε ο Κάρολος και η Καμίλα
Ακολουθήστε μας στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις.

Slide Up
x

Leave a Comment

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :