Hit enter after type your search item

Νίκος Ευαγγελάτος: ΔΡΑΜΑΤΙΚΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ για τον γιο του Λάμπη. Στο πλευρό του η Τατιάνα Στεφανίδου! Αν και ο ίδιος μένει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, όταν διάβασε τα δημοσιεύματα, που τον ήθελαν να ανεβαίνει σύντομα τα σκαλιά της εκκλησίας, θέλησε να απαντήσει με χιουμοριστικό τρόπο, βάζοντας ένα τέλος στις φήμες μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Ο 26χρονος, ο οποίος δεν έχει καμία σχέση με τον χώρο των media, έχει σπουδάσει Πληροφορική στο ΕΚΠΑ.

Νίκος Ευαγγελάτος: Η απάντηση από τον γιο του δημοσιογράφου στα δημοσιεύματα
Αν και ο ίδιος μένει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, όταν διάβασε τα δημοσιεύματα, που τον ήθελαν να ανεβαίνει σύντομα τα σκαλιά της εκκλησίας, θέλησε να απαντήσει με χιουμοριστικό τρόπο, βάζοντας ένα τέλος στις φήμες μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Τατιάνα Στεφανίδου Νίκος Ευαγγελάτος: Πόσω ΕΤΩΝ είναι και ΠΟΙΑ η ΔΙΑΦΟΑΡΑ ΗΛΙΚΙΑΣ μεταξύ τους;

Λάμπης Ευαγγελάτος

«Lads διαβάζω παντού πως παντρεύομαι. Ξέρεις κανείς πότε και με ποια; Είμαι καλεσμένος;», έγραψε χαρακτηριστικά σε story στο Instagram.

 

Διαβάστε ακόμα για την πρώτη του σύζυγο!

Νίκος Ευαγγελάτος: ΧΑΜΟΣ με την ΚΟΥΚΛΑ ΠΡΩΤΗ του ΣΥΖΥΓΟ! Το άγνωστο διαζύγιο! Αξίζει να αναφέρουμε πως η Ζέτα Θεοδωρακοπούλου ήταν μια από τις πρώτες γυναίκες που ασχολήθηκαν με την αθλητική επικαιρότητα. Η ίδια είναι απόφοιτος της Γυμναστικής Ακαδημίας και ασχολήθηκε για πολλά χρόνια με το στίβο ως αθλήτρια, με την ίδια στην συνέχεια να παίρνει τη μεγάλη απόφαση να ασχοληθεί με την αθλητική δημοσιογραφία.

H πιο συγκινητική στιγμή,στο Live News! Ο ασθενής με κορονοϊό χαιρέτησε τον Νίκο Ευαγγελάτο μέσα από το νοσοκομείο (βίντεο)

Η Ζέτα Θεοδωρακοπούλου είναι η πρώτη γυναίκα που παρουσίασε την αθλητική επικαιρότητα σε ελληνικό τηλεοπτικό σταθμό και μετά το διαζύγιό της με τον Νίκο Ευαγγελάτο έφτιαξε ξανά τη ζωή της.

Ζέτα Θεοδωρακοπούλου: Το διαζύγιο με τον Νίκο Ευαγγελάτο και ο δεύτερος γάμος
Η γνωστή αθλητικογράφος υπήρξε παντρεμένη με τον Νίκο Ευαγγελάτο, με τον οποίο απέκτησαν έναν γιο, τον Λάμπη. Το ζευγάρι ωστόσο έβαλε τέλος στη σχέση του το 1999, με τον δημοσιογράφο μετά από λίγα χρόνια να παντρεύεται για δεύτερη φορά την Τατιάνα Στεφανίδου.

Νίκος Ευαγγελάτος: ΧΑΜΟΣ με την ΚΟΥΚΛΑ ΠΡΩΤΗ του ΣΥΖΥΓΟ! Το άγνωστο διαζύγιο!
Νίκος Ευαγγελάτος: ΧΑΜΟΣ με την ΚΟΥΚΛΑ ΠΡΩΤΗ του ΣΥΖΥΓΟ! Το άγνωστο διαζύγιο!

Μετά το διαζύγιο με τον Νίκο Ευαγγελάτο, η Ζέτα Θεοδωρακοπούλου παντρεύτηκε τον Χρήστο Κουμάντο, με τον οποίο το 2003 απέκτησε μια κόρη, τη Φωτεινή, βιώνοντας την απόλυτη ευτυχία με τη σημερινή της οικογένεια.

ΟΔΥΝΗ! Ευαγγελάτος – Στεφανίδου βάπτισαν το ΜΩΡΟ πριν πεθάνει!!!

Η απόφασή της να ασχοληθεί με την αθλητική δημοσιογραφία
Αξίζει να αναφέρουμε πως η Ζέτα Θεοδωρακοπούλου ήταν μια από τις πρώτες γυναίκες που ασχολήθηκαν με την αθλητική επικαιρότητα. Η ίδια είναι απόφοιτος της Γυμναστικής Ακαδημίας και ασχολήθηκε για πολλά χρόνια με το στίβο ως αθλήτρια, με την ίδια στην συνέχεια να παίρνει τη μεγάλη απόφαση να ασχοληθεί με την αθλητική δημοσιογραφία.

Νίκος Ευαγγελάτος
Νίκος Ευαγγελάτος

Ζέτα Θεοδωρακοπούλου βιογραφικό σήμερα! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά

Την πρώτη της δουλειά ως αθλητική συντάκτρια βρήκε στις ραδιοφωνικές συχνότητες του Δεύτερου Προγράμματος και, στην συνέχεια, εργάστηκε ως ρεπόρτερ στην αθλητική τηλεοπτική εκπομπή «Αθλητική Κυριακή».

Είναι η πρώτη γυναίκα που παρουσίασε την αθλητική επικαιρότητα σε ελληνικό τηλεοπτικό σταθμό, ενώ εργάζεται μέχρι και σήμερα στο Mega.

Διαβάστε ακόμα:

Ζέτα Θεοδωρακοπούλου βιογραφικό σήμερα! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά
Γενικές πληροφορίες
Εθνικότητα Έλληνες
Χώρα πολιτογράφησης Ελλάδα
Εκπαίδευση και γλώσσες
Ομιλούμενες γλώσσες Ελληνικά
Νέα ελληνική γλώσσα
Πληροφορίες ασχολίας
Ιδιότητα αθλήτρια
δημοσιογράφος
Οικογένεια
Σύζυγος Νίκος Ευαγγελάτος (1996–1999)

 

Η Ζέτα Θεοδωρακοπούλου είναι Ελληνίδα δημοσιογράφος. Είναι μια από τις πρώτες γυναίκες δημοσιογράφους που ασχολήθηκαν με την αθλητική επικαιρότητα.

Λάμπης Ευαγγελάτος! Ο ΠΑΝΕΜΟΡΦΟΣ ΓΙΟΣ του Νίκου Ευαγγελάτου από τον γάμο του με την Ζέτα Θεοδωρακοπούλου

Βιογραφικά στοιχεία
Πρώτα χρόνια και προσωπική ζωή
Είναι απόφοιτος της Γυμναστικής Ακαδημίας και ασχολήθηκε για πολλά χρόνια με το στίβο ως αθλήτρια. Στην συνέχεια αποφάσισε να ασχοληθεί με την αθλητική δημοσιογραφία, όταν οι καθηγητές της στην σχολή της, τής επεσήμαναν την ευχέρειά της στην εκφώνηση, κατά την διάρκεια των σπουδών της. Από τον γάμο της με τον δημοσιογράφο Νίκο Ευαγγελάτο το 1996, απέκτησε ένα γιο, τον Χαράλαμπο που γεννήθηκε την ίδια χρονιά.[2] Μερικά χρόνια αργότερα, το 1999, χώρισε με τον Ευαγγελάτο και παντρεύτηκε το Χρήστο Κουμάντο, με τον οποίο απέκτησε μια κόρη,[3] τη Φωτεινή, που γεννήθηκε το 2003.

 

Επαγγελματική σταδιοδρομία
Την πρώτη της δουλειά ως αθλητική συντάκτρια βρήκε στις ραδιοφωνικές συχνότητες του Δεύτερου Προγράμματος και, στην συνέχεια, εργάστηκε ως ρεπόρτερ στην αθλητική τηλεοπτική εκπομπή Αθλητική Κυριακή.[4][5] Είναι η πρώτη γυναίκα που παρουσίασε την αθλητική επικαιρότητα σε ελληνικό τηλεοπτικό σταθμό.[4] Από το 1989 εργάζεται ως αθλητική συντάκτρια στον τηλεοπτικό σταθμό Mega.

Mega: Αυτά είναι τα νέα και παλιά πρόσωπα στο μεγάλο κανάλι

Παραπομπές
Δημήτρης Μαυροκεφαλίδης. «Ζέτα Θεοδωρακοπούλου [Αρχείο, συνέντευξη]». MyWorld.Gr. Ανακτήθηκε στις 5 Δεκεμβρίου 2012.
Νίκος Σεμαλτιανός (13 Δεκεμβρίου 2009). Η επόμενη μέρα μετά το βελούδινο διαζύγιο με τον ANT1. Espresso. Αρχειοθετήθηκε από το πρωτότυπο στις 2009-12-16. Ανακτήθηκε στις 5 Δεκεμβρίου 2012.

Ζέτα Θεοδωρακοπούλου: «Ήμουν δύο χρόνια με τον Οικονομόπουλο και δεν το χρησιμοποίησα για να αναδειχθώ»!

Γιάννης Πολέμης. «Χωρισμοί χωρίς κάμερες». WomenOnly.Gr. Ανακτήθηκε στις 5 Δεκεμβρίου 2012.
Ρέα Τουτουνζή; Θάλεια Προκοπίου (1 Ιανουαρίου 2007). «Εμείς οι γυναίκες: Νίνα Βλάχου, Ευρυδίκη Καραμανλή, Ζέτα Θεοδωρακοπούλου (Περιγραφή βίντεο, Κωδικός 0000074239)». ΝΕΤ-ΕΡΤ. Ανακτήθηκε στις 5 Δεκεμβρίου 2012.[νεκρός σύνδεσμος]

«Βωμολοχίες και επεισόδια». SentraGoal-Goal News. Ανακτήθηκε στις 5 Δεκεμβρίου 2012Θέλετε να μάθετε για τον γάμο της Ζέτας Θεοδωρακοπούλου με τον Χρήστο Κουμάντο, τα παιδιά, το Instagram και τον γιο της με τον Νίκο Ευαγγελάτο που σήμερα είναι 25 ετών;

 

Η Ζέτα Θεοδωρακοπούλου είναι Ελληνίδα δημοσιογράφος και μάλιστα, μια από τις πρώτες που ασχολήθηκαν με την αθλητική επικαιρότητα. Η όμορφη επαγγελματίας σήμερα εργάζεται στον τηλεοπτικό σταθμό MEGA, υπηρετώντας τη μεγάλη της αγάπη, όπως κάνει από την αρχή της σταδιοδρομίας της.

Ζέτα Θεοδωρακοπούλου: Όσα θέλουμε να ξέρουμε για τη δημοσιογράφο
Η Ζέτα Θεοδωρακοπούλου γεννήθηκε στα μέσα Μαΐου
Είναι απόφοιτος της Γυμναστικής Ακαδημίας και ασχολήθηκε για πολλά χρόνια με το στίβο ως αθλήτρια
Στην συνέχεια η Ζέτα Θεοδωρακοπούλου αποφάσισε να ασχοληθεί με την αθλητική δημοσιογραφία, όταν οι καθηγητές της στην σχολή της, τής επεσήμαναν την ευχέρειά της στην εκφώνηση, κατά την διάρκεια των σπουδών της

Ζέτα Θεοδωρακοπούλου βιογραφικό σήμερα! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά

Το 1996 παντρεύτηκε με τον δημοσιογράφο και παρουσιαστή Νίκο Ευαγγελάτο και απέκτησαν ένα γιο, τον Λάμπη, που γεννήθηκε την ίδια χρονιά και σήμερα είναι 25 ετών

Μερικά χρόνια αργότερα, το 1999, το ζευγάρι πήρε διαζύγιο και η Ζέτα Θεοδωρακοπούλου παντρεύτηκε το Χρήστο Κουμάντο, με τον οποίο το 2003 απέκτησε μια κόρη, τη Φωτεινή
Την πρώτη της δουλειά ως αθλητική συντάκτρια βρήκε στις ραδιοφωνικές συχνότητες του Δεύτερου Προγράμματος και, στην συνέχεια, εργάστηκε ως ρεπόρτερ στην αθλητική τηλεοπτική εκπομπή Αθλητική Κυριακή
Είναι η πρώτη γυναίκα που παρουσίασε την αθλητική επικαιρότητα σε ελληνικό τηλεοπτικό σταθμό.

Από το 1989 εργάζεται ως αθλητική συντάκτρια στον τηλεοπτικό σταθμό Mega
Το Instagram της είναι zetatheod

Ζέτα Θεοδωρακοπούλου: Δείτε πως είναι σήμερα ο κούκλος γιος της με τον Νίκο Ευαγγελάτο
Ο Χαράλαμπος (Λάμπης) Ευαγγελάτος σήμερα είναι 25 ετών και έχει γίνει ένας άκρως γοητευτικός και χαρισματικός άνδρας, όπως ακριβώς και οι γονείς του. Σπούδασε Πληροφορική στο ΕΚΠΑ και έχει άλλα 3 αδέρφια: Την 18χρονη Φωτεινή (από το γάμο της μητέρας του, Ζέτας Θεοδωρακοπούλου με τον Χρήστο Κουμάντο), τον 23χρονο Νικόλα και τη 18χρονη Λυδία (από τον γάμο του πατέρα του, Νίκου Ευαγγελάτου με την Τατιάνα Στεφανίδου).

Ζέτα Θεοδωρακοπούλου βιογραφικό σήμερα! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά

Μάλιστα, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Λάμπης Ευαγγελάτος μοιράζεται την αγάπη του για την κιθάρα και τα σπορ.

Slide Up
x
This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :