Hit enter after type your search item

Νίκος Μουρατίδης βιογραφικό! Ο 30 χρονος γιός, η ηλικία, οι σπουδές, η καταγωγή και η Κορομηλά Ο Νίκος Μουτσινάς (Θεσσαλονίκη, 6 Σεπτεμβρίου 1977) είναι Έλληνας παρουσιαστής, ηθοποιός, σεναριογράφος και σκηνοθέτης.[1]

Καριέρα
Σπούδασε υποκριτική στην σχολή ΙΑΣΜΟΣ του Βασίλη Διαμαντόπουλου στη Θεσσαλονίκη. Επίσης έχει παρακολουθήσει μαθήματα χορού στη σχολή της Ντιάνας Θεοδωρίδου ενώ έχει αποφοιτήσει από τα Κρατικά Ι.Ε.Κ. Θεσσαλονίκης και το Θεατρικό Εργαστήρι “Θεσπίς”. Όταν πήγε στην Αθήνα έγινε πιο γνωστός στο κοινό μέσα από τη συμμετοχή του στην εκπομπή Κους Κους το μεσημέρι στον Alpha την περίοδο 2005-2007 και παράλληλα το 2006 παρουσίασε μαζί με την Ναταλία Γερμανού το τηλεπαιχνίδι Soundmix Show.

https://www.youtube.com/watch?v=qg8Iy3a3zBc

Νίκος Μουρατίδης: “‘Έχω έναν γιο 22 ετών και είναι ποδοσφαιριστής”

Καλεσμένος στα «Καρντάσιανς» βρέθηκε το βράδυ της Τετάρτης 23 Ιανουαρίου 2014 ο ραδιοφωνικός παραγωγός Νίκος Μουρατίδης.

Ο Νίκος Μουρατίδης που διακρίνεται για την ανατρεπτικότητα των δηλώσεών του,στην συνέντευξη που παραχώρησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου, την Μαρία Μπεκατώρου και τον Δημήτρη Σταρόβα για άλλη μια φορά εξέπληξε τους παρουσιαστές και το τηλεοπτικό κοινό με τις απαντήσεις του.

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου κατά την διάρκεια της συνέντευξης ρώτησε τον Νίκο Μουρατίδη για το αν έχει συνάψει ποτέ σχέση με γυναίκα, γιατί δεν τον έχει δει να εμφανίζεται ποτέ επίσημα με σύντροφο. Ο Νίκος Μουρατίδης με την απάντησή του ξάφνιασε:«Έχω παντρευτεί δύο φορές και ετοιμάζομαι για την Τρίτη. Έχω παντρευτεί την Αφροδίτη, χώρισα. Μετά παντρεύτηκα τον Μπάμπη, χώρισα και τώρα θα παντρευτώ τον Αριστοτέλη που τώρα λέγεται Μόνικα.»

Ο Νίκος Μουρατίδης στην συνέχεια αποκάλυψε μια πτυχή της προσωπικής του ζωής που μέχρι πρότινος δεν είχε δει τα φώτα της δημοσιότητας: ο Νίκος Μουρατίδης είναι μπαμπάς. Ο ραδιοφωνικός παραγωγός δήλωσε χαρακτηριστικά:«Παιδί έχω με την Αφροδίτη. Είναι 22 ετών. Ποδοσφαιριστής στην Ζάκυνθο. Ζει με την μητέρα του εκεί, με τον καινούριο του daddy”.

Το 2008 συμμετείχε στην πρωινή εκπομπή Όμορφος Κόσμος το πρωί με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και την Σίσσυ Χρηστίδου. Την επόμενη χρονιά, το 2009, συμπαρουσίαζε μαζί με την Κατερίνα Ζαρίφη στον ΑΝΤ1 τον Πρωινό Καφέ, μια συνεργασία η οποία απέτυχε αφού το κανάλι διέκοψε τη συνεργασία τους στα μέσα της σεζόν. Την επόμενη χρονιά επέστρεψε στον Alpha όπου συνεργάστηκε τη σεζόν 2009-2010 με την Ελένη Μενεγάκη στην εκπομπή της Καφές με την Ελένη.

Την περίοδο 2009-2014 ήταν ο κεντρικός παρουσιαστής μαζί με τη Μαρία Ηλιάκη στην εκπομπή Δέστε τους. Από το 2014 έως το 2016 ήταν στον ΑΝΤ1 καθώς πρωταγωνιστούσε στο σήριαλ Τρίχες ενώ συμπαρουσίαζε μαζί με την Μαρία Μπεκατώρου το Πρωινό ΣουΚου και το 2016 επέστρεψε ξανά στον Alpha μέσω της εκπομπής Ξαναδέστε τους η οποία κόπηκε στις 24 Φεβρουαρίου 2017.

Τη σεζόν 2017-2018 πρωταγωνιστούσε στην κωμική σειρά του ΑΝΤ1 Κάτι Χωρισμένα Παλικάρια ενώ τον Φεβρουάριο του 2018 συμπαρουσίαζε στο ίδιο κανάλι με την Ζέτα Μακρυπούλια τη βραδινή εκπομπή Sunday Live η οποία κράτησε τέσσερα επεισόδια.

Στα τέλη της ίδιας χρονιάς επιστρέφει στην τηλεόραση μέσω του νεοϊδρυθέντος καναλιού Open TV παρουσιάζοντας τη μεσημεριανή εκπομπή “Για την παρέα” (την μεγαλύτερη επιτυχία του στην τηλεόραση μετά το Δέστε τους) της οποίας η πρεμιέρα έγινε στις 25 Οκτωβρίου του 2018 (σχεδόν μία μέρα μετά την αντικατάσταση του Epsilon TV στο Open Beyond το οποίο ξεκίνησε τις πρώτες του εκπομπές). Από τις 23 Σεπτεμβρίου 2019, παρουσιάζει ριμέικ της εκπομπής στον ΣΚΑΪ με το όνομα “Καλό Μεσημεράκι”, αλλά με την ίδια ομάδα.

Εκτός από παρουσιαστής είναι και ηθοποιός με πολλές επιτυχημένες θεατρικές παραστάσεις στο ενεργητικό του όπως Σεσουάρ για δολοφόνους, Οι απελπισμένοι, Ψέκασα την Ελίζα, Τα Βαφτίσια, ΚΤΕΛ, Βερβερίτσα, Οι από πάνω κ.ά.

Τέλος έχει κάνει έκτακτες συμμετοχές στις σειρές του Mega Μαρία η άσχημη, Το Κόκκινο Δωμάτιο, Singles 3 και Λατρεμένοι μου γείτονες.2. Η γυναίκα «Σαλώμη» στη ζωή του, η αχαριστία, τα talents show και ο οικονομικός απολογισμός: «Δεν έμειναν χρήματα. Χρειάζεται να δουλεύω για να ζήσω»

Η πορεία του Νίκου Μουρατίδη ξεκινάει σε ηλικία 19 χρονών που ως ένα φιλόδοξο ονειροπόλο αγόρι ξεκινάει από μια συνοικία της Νίκαιας για να πορευτεί μόνος του προς την ζωή και τα όνειρά του στον τομέα της σκηνοθεσίας. Τίποτα δεν του δόθηκε απλόχερα και χρειάστηκε να δουλέψει πολύ σκληρά να τα αποκτήσει.

Μας εξηγεί τους λόγους που κατάφερε να ξεχωρίσει σε αυτό που έκανε, αλλά και να τον λατρέψουν γυναίκες θρύλοι όπως η Μελίνα Μερκούρη,η Αλίκη Βουγιουκλάκη, η Ζωή Λάσκαρη και τα μεγαλύτερα ονόματα της ελληνικής showbiz. «Έφτιαξε» πολλούς καλλιτέχνες και βίωσε την αχαριστία πολλών από αυτούς. Η τηλεόραση του έδωσε το βήμα για ξεχωρίσει για μια ακόμη φορά. Ο σκληρός κριτής των talent show με τους τηλεοπτικούς καβγάδες να «χτυπούν» κόκκινο σε τηλεθέαση.Μια ζωή λαμπερή, με επώνυμες συνεργασίες και χιλιόμετρα στην tv. Αλήθεια τι έμεινε από όλα αυτά;

– « Υπήρχαν πράγματα που με απογοητεύσανε, από συμπεριφορές κυρίως, γιατί μέσα σε αυτό το συνάφι το καλλιτεχνικό το λεγόμενο πάρα πολύ μεγάλο ποσοστό είναι αχάριστοι. Είναι άνθρωποι που κοιτάνε μόνο τον εαυτό τους και το συμφέρον τους και τι μπορούν να πάρουν, να σε ξεζουμίζουν και μετά όταν δεν σε χρειάζονται…»

– «Αν ήμουν στην Αμερική με αυτά που έχω κάνει θα ήμουν με βίλες και πισίνες και όχι σε ένα διαμερισματάκι. Αλλά στην Ελλάδα δεν…».

– «Αν έμειναν λεφτά μετά από τόσα χρόνια σκληρής δουλειάς; Δεν έμεινε τίποτα απολύτως. Ποτέ στις δουλειές μου δεν έχω πάρει μίζα, ποτέ δεν έχω πάρει χρήματα που δεν δούλεψα, ποτέ δεν εξαπάτησα κάποιον. Και επίσης ότι λεφτά έβγαζα, δεν ήμουν άνθρωπος να τα αποταμιεύω, ούτε τίποτα. Δεν έχω περιουσία. Έχω ένα διαμέρισμα. Αυτό που βλέπεις. Δεν έχω ούτε εξοχικό, ούτε αυτοκίνητο, ούτε κότερο, ούτε τίποτα».

– «Χρειάζεται να δουλεύω ακόμα για να ζώ. Καμία σχέση από αυτό που μπορεί να φαντάζεται ο κόσμος, λόγω του ότι τα τελευταία χρόνια με έχουν ταυτίσει με τη τηλεόραση, κάνοντας πολλούς να νομίζουν ότι… Εγώ δεν είμαι από αυτούς που δουλεύουν στη τηλεόραση. Με φωνάζουν, κάνω είκοσι επεισόδια ενός talent show και φεύγω».

– «Η τηλεόραση δεν μου λείπει ούτε τα talent show.Το έκανα. Δεν είμαι νοσταλγός. Για εμένα που έχω κάνει όλα τα ριάλιτι παιχνίδια, είμαι πλέον κάτι σαν Εθνικός κριτής. Τώρα το μόνο που υπάρχει είναι το The Voice που το κόνσεπτ του είναι, ότι η επιτροπή είναι διάσημοι τραγουδιστές, οπότε εμείς δεν έχουμε δουλειά. Και έπειτα δεν γίνεται και κάτι σημαντικό στην τηλεόραση, συν ότι πια η τηλεόραση δεν πληρώνει όπως πλήρωνε παλιά και ούτε πληρώνει στην ώρα της».
Δεν μασάει τα λόγια του και πολλές φορές έχει υπάρξει καυστικότατος στις απόψεις του και στις κριτικές του για πολλά τηλεοπτικά πρόσωπα.

Νίκος Μουρατίδης: “Πήγα να δουλέψω σε εκπομπή της Ρούλας Κορομηλά και άντεξα δύο μέρες”

Συζητώντας για την ελληνική τηλεόραση και τι είναι αυτό που του αρέσει σήμερα και τι τον απωθεί, φτάσαμε στο κεφάλαιο Ρούλα Κορομηλά και μια μεταξύ τους κόντρα που κρατάει χρόνια τώρα. Τελικά τι έχει συμβεί με την Ρούλα; Από πού ξεκινάει και που τελειώνει η μεταξύ τους διαφορά αλλά και ποια είναι απάντησή του για το περιβόητο tweet βλέποντας το Greek Idol με παρουσιάστρια τη Ρούλα Κορομηλά: «Καλέ η Λιάνη παρουσιάζει το Greek Idol» ;

– «Δεν το κάνω από σνομπισμό αλλά αρνούμαι να δω ελληνική τηλεόραση. Βλέπω μόνο τα euronews γιατί σου δείχνουν σε εικόνα όλες τις ειδήσεις από τον κόσμο, βλέπεις αυτά που πρέπει και απλά ακούς. Στην ελληνική τηλεόραση μόνο μιλάνε. Bαρέθηκα πια τα ενημερωτικά, τα πρωινά επειδή λένε πάρα πολλά, πάρα πολύ μπλα-μπλά .Την βαριέμαι την ελληνική τηλεόραση. Είναι ψοφίμι, σέρνεται μπροστά στη ζωντάνια πλέον του διαδικτύου».

– «Όλος ο κόσμος, μπορώ να σας φέρω και αποδείξεις για αυτά που λέω, δημοσιογράφοι,έντυπα,δημοσιεύματα, κάνουν άσχημη κριτική στη Ρούλα Κορομηλά. Μόλις είπα εγώ κάτι, το κάνανε ότι τι; Άκου να δεις πώς ξεκίνησε. Είχα πάει σε μια εκπομπή στη Θεσσαλονίκη, έχω αστιγματισμό, δηλαδή μακριά δεν βλέπω καλά, πρέπει να βάλω γυαλιά για να εστιάσω και αρχίσανε να μου δείχνουν διάφορα πρόσωπα και εγώ έπρεπε κάτι να λέω. Και μου δείχνουν ένα κοριτσάκι και μου λένε Ρούλα Κορομηλά. Και λέω αποκλείεται δεν είναι αυτή η Ρούλα Κορομηλά. Η Ρούλα των 50 τόσο χρονών, αυτό είναι κοριτσάκι. Ε και όμως ήταν η Ρούλα Κορομηλά με πάρα πολύ photoshop και από εκεί ξεκινήσανε όλα».

Ο Νίκος Μουρατίδης αποκαλύπτει για πρώτη φορά: «Μου είπε ότι θα με πυροβολήσει»

– «Εγώ ποτέ δεν έκανα την αυτή την δήλωση στο twitter για τη Ρούλα Κορομηλά και βασικά δεν έχω twitter. Πηγαίνοντας σε μια δουλειά τότε και ενώ ήμουν στο ταξί, παίρνω ένα μήνυμα από μία φίλη μου η οποία μου γράφει «Καλέ η Λιάνη παρουσιάζει το Greek Idol» και έμεινα! Ρωτάω το ταξιτζή αν παίζεται το Greek Idol και μου απαντάει πως ναι και πως το παρουσιάζει η Ρούλα Κορομηλά. Τότε κατάλαβα την πλάκα και τι είχε γίνει».

– «Ναι ουσιαστικά όλη αυτή η κόντρα ξεκίνησε από παρεξήγηση αλλά δεν είναι παρεξήγηση κατά βάθος. Διότι δεν μου αρέσει η συγκεκριμένη παρουσιάστρια. Από τότε που θυμάμαι που την έβλεπα δεν είχε τίποτα να μου πει. Αρέσει σε πάρα πολύ κόσμο. Εγώ θέλω όταν βλέπω κάτι στο τέλος να μου μένει. Κάτι να έχω μάθει κάτι να έχω διδαχθεί., κάτι αισθητικά να είδα και να εντυπωσιαστώ. Δυστυχώς από τις εκπομπές της Ρούλας Κορομηλά δεν μου έμεινε τίποτα».

4. Το τίμημα της οικογένειας που «πλήρωσε» και ο θάνατος του παιδιού που μεγάλωνε σαν δικό του: «Δεν κατάφερα να το σώσω από τα ναρκωτικά»

Κάνοντας τον απολογισμό του καταλήγει ότι υπήρχε ένα μεγάλο τίμημα που πλήρωσε στο βωμό της «λαιμαργίας» για καριέρα. Και αυτό είναι το ότι δεν έκανε οικογένειε. Υπάρχουν στιγμές που από το μυαλό του περνάει να είχε σήμερα ένα παιδί και άλλες που η σκέψη αυτή εξαφανίζεται… Και αυτό γιατί δεν θέλει να έρθει αντιμέτωπος με τον θάνατο που βίωσε με τα παιδιά δυο φίλων του. Δεν αντέχει συναισθηματικά το ψυχικό φορτίο που κουβάλησε όταν έμαθε για το χαμό του «παιδιού» από το παιδικό χωριό «SOS», που δεν κατάφερε να το σώσει από την μάστιγα των ναρκωτικών.

Νίκος Μουρατίδης για Δέσποινα Βανδή: «Δεν βρίσκει δουλειά, η καημένη. Δεν κάνει επιτυχίες»

– «Ναι αυτή την στιγμή που μιλάμε θα ήθελα να έχω ένα παιδί. Μπορεί σε δυο ώρες να μην ήθελα..Αλλά υπάρχουν στιγμές που λέω, το έχασες αυτό το παιχνίδι και άλλες που λέω, τυχερός που έχεις γλιτώσει από όλα αυτά. Γιατί δεν είναι μόνο ευχάριστα στο να έχεις ένα παιδί. Εμπεριέχει και πάρα πολύ δράμα, το να έχεις οικογένεια και σπίτι. .Δεν θα μπορούσα να σκεφτώ ότι θα είχα ένα παιδί και… Ενός κολλητού μου φίλου για παράδειγμα τον έφτασε το γιο του 20 χρονών, καβάλησε το μηχανάκι και σκοτώθηκε. Ε δεν το θέλω αυτό το πράγμα. Ενός άλλου φίλου μου πέθανε ο γιος του με την σύριγγα στο χέρι. Δεν θα το άντεχα αυτό»

«Βέβαια η αλήθεια είναι πως το πέρασα ψυχολογικά αλλά όχι με δικό μου βιολογικά παιδί αλλά ένα παιδί από το παιδικό χωριό SOS το οποίο το είχα υπό την επιτήρηση μου, ήταν 18 χρονών, τον είχα βάλει και σε δουλειές, σε ραδιόφωνο, και έφυγε από υπερβολική δόση… (Τα μάτια του βουρκώνουν)

«Ναι το ότι δεν έκανα οικογένεια είναι το νούμερο ένα τίμημα που πλήρωσα. Αφοσιώθηκα τόσο πολύ στην καριέρα, παρασύρθηκα, γιατί όπως μπορείς να δεις είμαι λαίμαργος και εξωστρεφής σε όλα μου, που ήθελα και άλλο και άλλο».

5. Ο Σάκης, το «Άξιον Εστί» και οι ομοφοβικέ

O Νίκος Μουρατίδης τα «χώνει» για Ντάνο και Μενεγάκη

ς δηλώσεις του Μητροπολίτη Άνθιμου: «Aκατανόητο αυτό που έκανε αυτό ο Σάκης. Ο Άνθιμος να πάει σε κανένα τρελάδικο»

Φυσικά και δεν θα μπορούσαμε να μην αναφερθούμε σε θέματα που απασχόλησαν την επικαιρότητα, δίχασαν τον κόσμο και προκάλεσαν αντιδράσεις. Πριν από λίγο καιρό ο Μητροπολίτης Άνθιμος θα στρεφόταν με σκληρές δηλώσεις κατά των ομοφυλοφίλων, ξεσπώντας θύελλα αντιδράσεων. Όπως αντίστοιχα προκάλεσε και η ερμηνεία του «Άξιον Εστί» από το Σάκη Ρουβά (σημείωση η συνέντευξή μας έγινε Παρασκευή ενώ η συναυλία Σαββάτο).

– «Δεν μου αρέσει καθόλου. Εγώ δεν θα συμβούλευα ποτέ τον Σάκη να κάνει κάτι τέτοιο. Και δεν ξέρω γιατί το κάνει αυτό ο Σάκης. Οκ, του πρότεινε ο Δήμος Νέας Σμύρνης να τραγουδήσει το Άξιον Εστί., αλλά ο Σάκης γιατί δέχτηκε; Μου είναι ακατανόητο. Ο Σάκης είναι ένας πολύ ταλαντούχος ποπ σταρ και δεν κάνουν τέτοια πράγματα οι ποπ σταρ.

Κόλαφος ο Νίκος Μουρατίδης για το τραγούδι της Κύπρου που θα πάει στην Eurovision!

Είναι πολύ καλός σε ότι κάνει, εμένα μου αρέσει πολύ και τον ξέρω από μικρό από 19 χρονών πριν καν μάθει ο κόσμος την ύπαρξη του Σάκη Ρουβά. Αλλά αυτό το πράγμα ένας ποπ σταρ να τραγουδάει Οδυσσέα Ελύτη, με αυτά τα τραγούδια που τα έχουμε όλοι χαραγμένα στο DNA μας με την φωνή του Γρηγόρη Μπιθικώτση δεν μπορώ»…

– Στα 43 του δεν μπορείς να φέρεις πια το τίτλο του ποπ σταρ. Πρέπει να κάνεις στροφή, να αλλάξεις το ρεπορτοριό σου και να ψαχτείς σε νέα μονοπάτια. Όπως προς το θέατρο που στράφηκε μου άρεσε πολύ. Τον είδα στις “Βάκχες” και ήταν συγκλονιστικά και είχε δουλέψει πολύ.

– «Λέει ψέματα ότι ήταν το όνειρό του να τραγουδήσει το Άξιον Εστί. Δεν μπορώ να το χωνέψω».

– «Οι παππάδες οι οποίοι έχουν πολύ λερωμένη την φωλιά τους και είμαι πάρα πολύ έξαλλος, ειδικά με την Εκκλησία με όλα αυτά τα σκάνδαλα που κάνουν, με απίστευτα «τέρατα» και παιδεραστία, να κρατάνε μικρό καλάθι όταν μιλάνε γιατί δεν τους παίρνει πια. Έχουμε δει σκάνδαλα μεγάλα, με αποκορύφωμα του Αγίου Όρους που δεν πρέπει να λέγεται Άγιο πια αλλά σκέτο Όρος. Όσο για τον Άνθιμο να τον πάνε σε κανά τρελλάδικο γιατί κατά καιρούς λέει πάρα πολύ ηλίθια πράγματα».

6. Η πρόκληση για ένα Υπουργείο Δημόσιων Σχέσεων, το image making του Βαρουφάκη και η έκκληση: «Κάτω τα χέρια από την Κωνσταντοπούλου»

Ο Νίκος Μουρατίδης δεν κρύβει τις πρωτοποριακές του ιδέες που θα λειτουργούσαν με οικονομικό όφελος για να «ανασάνει» η Ελλάδα από την κρίση. Πώς; Μα με την δημιουργία ενός Υπουργείου Δημοσίων Σχέσεων, κάτι που υπάρχει σε άλλες χώρες. Με τον ίδιο γεμάτο όρεξη και σχέδια να κάνει πολλά πάνω στο κομμάτι αυτό. Μας καταθέτει τις «πολιτικές» του ιδέες και γίνεται υπέρμαχος στη «προστασία» της Ζωής Κωνσταντοπούλου.

«Το όνειρο μου είναι η Ελλάδα να αποκτήσει ένα Υπουργείο Δημοσίων Σχέσεων. Είναι η κατεξοχήν χώρα που δεν εκμεταλλεύεται αυτό που της συμβαίνει. Θα έκανα όμορφα «τέρατα»».

«Γιατί τι έχει ο Τσίπρας και ο Βαρουφάκης; Μια χαρά είναι. Τους λατρεύω και δεν με ενδιαφέρει το επικοινωνιακό όσο η ουσία τους.Μου αρέσουν πολύ που είναι νέοι άνθρωποι είναι καθαροί και παλεύουν για πράγματα που έπρεπε να παλεύουν χρόνια και οι προηγούμενοι.

«Λατρεύω Ζωή Κωνσταντοπούλου. Κάτω τα χέρια από την ζωή Κωνσταντόπουλου. Δεν μπορώ που της πετάνε λάσπη».

Νίκος Μουρατίδης σε Πάνια: «΄Ησουν 10 χρόνια με τον Καρβέλα και δεν ξέρεις πότε γιορτάζει;»

7. Οι αποκαλύψεις για το ζευγάρι gay ηθοποιών και το σύστημα: «Αν ανοίξω το στόμα μου με αυτά που ξέρω να δεις τι έχει να γίνει»

Ο έρωτας και η σχέση μεταξύ δυο γνωστών ηθοποιών-αντρών θα γινόταν πριν λίγες μέρες το απόλυτο talk of the town. Ο Νίκος Μουρατίδης θα έριχνε και άλλο λάδι στη φωτιά αφού μέσα από την στήλη του τα είπε όλα με το «νι» και με το «σίγμα» για αυτό το ζευγάρι ομοφυλοφίλων. Και δεν είναι το μόνο, σύμφωνα με τον ίδιο. Γνωρίζει και άλλα πολλά τέτοια ζευγάρια που η αποκάλυψη των ονομάτων τους θα προκαλούσε ντόρο. Άραγε υπάρχουν αυτοί που «φοβούνται» στην ιδέα της κυκλοφορίας ενός βιβλίου με όλα όσα έζησε και γνωρίζει ο Νίκος Μουρατίδης; Κλείνοντας την συνέντευξη μας εξομολογήθηκε τα επόμενα σχέδια του, το «Χωριό του Ηρακλή» που ονειρεύεται να δημιουργήσει αλλά και το πώς αντιμετωπίζει την ιδέα του θανάτου.

– «Αν και δεν ασχολούμαι με αυτά είπα κάτσε να κάνω λίγο πλάκα και λέω έτσι και έτσι έγινε το πράγμα σε αυτό το ζευγάρι. Για να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους χωρίς να πω τα ονόματά τους. Και τα έγραψα όπως τα ήξερα. Δεν το έβγαλα εγώ στη φόρα, αλλά με αφορμή αυτά που γράφτηκαν με ανακρίβειες, τα είπα εγώ ακριβώς όπως συνέβησαν. Πολλά ανάλογα περιστατικά με τέτοια ζευγάρια. Και εσείς τα γνωρίζετε αλλά δεν τα λέτε»…

– «Υπάρχει πολύς κόσμος που φοβάται αν ανοίξω το στόμα μου θα…. Αλλά δεν πρόκειται να το κάνω ποτέ. Ούτε μετά θάνατον. Εννοώ δεν θα γράψω ένα βιβλίο με εντολή να εκδοθεί μετά θάνατο που θα τα λέω μέσα όλα. Αυτά που έχω ζήσει εγώ στα σπίτια όλων αυτών των ανθρώπων και που έχω ακούσει, θα τα κρατήσω για εμένα».

«Δεν κάνω σχέδια για το αύριο, γιατί υπάρχει από πάνω κάποιος που όταν τα κάνεις γελάει και στα χαλάει. Θέλω μόνο να δημιουργώ».

«Η ιδέα του θανάτου δεν με τρομάζει. Λίγο πιο παλιά φρίκαρα. Μεγαλώνοντας και επειδή έχω χάσει κάποιους δικούς μου ανθρώπους έχω εξοικειωθεί πάρα πολύ. Τώρα πια το αντιμετωπίζω πολύ cool. Όλοι προς τα εκεί οδεύουμε όσο και αν θέλουμε να το καθυστερήσουμε. Αλλά εγώ θα ήθελα μέχρι τελευταία στιγμή να μπορώ να δημιουργώ. Που σημαίνει σκέφτομαι, γράφω,λέω».

Slide Up
x
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin
  • Pinterest
This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :