Hit enter after type your search item

Νίκος Μουτσινάς! Ο ΓΑΜΟΣ, η προσωπική ζωή και τα ΜΑΘΗΜΑΤΑ πατρότητας Στην εκπομπή «Όλα γκουντ» και τη Ναταλί Κάκκαβα έδωσε συνέντευξη ο Νίκος Μουτσινάς. Ο γνωστός παρουσιαστής μίλησε για το «Καλό μεσημεράκι», την υιοθεσία, αλλά και τη μητέρα του.

Νίκος Μουτσινάς: Θετικός στον κορονοϊό ο παρουσιαστής

«Η εκπομπή είναι η ψυχοθεραπεία μου, περνάω καλά πρώτα απ’ όλους εγώ. Υπήρξαν δύσκολες στιγμές φέτος λόγω επικαιρότητας, αλλά για το ύφος εκπομπής που έχουμε επιλέξει πρέπει να είμαστε και λίγο εκτός πραγματικότητας. Δεν μπορώ να μην είμαι ο εαυτός μου στην εκπομπή, φαίνομαι όταν είμαι καλά και όταν δεν είμαι», είπε αρχικά ο Νίκος Μουτσινάς.

Νίκος Μουτσινάς για ΣΚΑΙ: «Δεν περίμενα ποτέ να περάσω στην ενημέρωση»

Ο Νίκος Μουτσινάς είπε στη συνέχεια: «Η μητέρα μου μού είχε τεράστια αδυναμία και κάποιες φορές αυτό ήταν κουραστικό. Για να υιοθετήσεις παιδί περνάς ειδική εκπαίδευση, τύπου σχολή γονέων, το κάνουν αυτό. Επειδή το έψαξα, μου το είπαν. Είναι σαν σεμινάρια που σου κάνουν στη διαδικασία που περιμένεις μέχρι να γίνει η υιοθεσία, αν τελικά γίνει.

Συμβαίνουν πράγματα, συνέβαιναν έτσι κι αλλιώς και παλιότερα, που δεν χωράνε στον ανθρώπινο νου. Από το να μείνουμε στο γεγονός που είναι συγκλονιστικό κάθε φορά, μπορούμε να πάμε λίγο προς τα πίσω και να δούμε τι συνέβη και δημιουργήθηκε αυτό. Πάλι θα καταλήξουμε στην οικογένεια, είναι το πρώτο κυκλάκι το μικρό, άμα αυτό δεν καθίσει καλά, αυτό θα μεγαλώσει όχι καλά».

Νίκος Μουτσινάς ”Δηλωμένη ΠΟΥΣΤΑΡΑ”

«Είμαι περήφανος για όσα έχω καταφέρει και ελπίζω να είναι και η μητέρα μου», πρόσθεσε επίσης ο Νίκος Μουτσινάς.Νίκος Μουτσινάς! Ο ΓΑΜΟΣ, η προσωπική ζωή και τα ΜΑΘΗΜΑΤΑ πατρότητας

Είναι ΕΠΙΣΗΜΟ! Ο Νίκος Μουτσινάς ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ τον ΓΑΜΟ του! Αποφάσισε να κάνει την ανακοίνωση από την εκπομπή του. Κανείς απ όσους βρίσκονταν στο στούντιο και παρά τα επιφωνήματα που ακούσαμε, δεν έδειξε να εκπλήσεται. Όλοι το ήξεραν! Μάλλον και να περίμεναν την ανακοίνωση από το στόμα του γλυκύτατου παρουσιαστή!Ο λατρεμένος παρουσιαστής ξέρει να μας κρατά σε εκρήγορση. Λέει αυτό που πρέπει την κατάλληλη στιγμή…(όλες θεωρούνται κατάλληες για αποκαλύψεις τόσο ευχάριστες) και παίρνουν φωτιά τα πληκτρολόγια! Η είδηση που βγήκε και έχιε νακάνει με την κοινή ζωή του με τη Μαίρη Συνατσάκη, έχιε χτυπήσει κόκκινο στο ενδιαφέρον… Ο αγαπημένος παρουσιαστής, αντί αν το αφήσει έτσι απλά το θέμα να γίνεται αναπαραγωγή, προτιμά να ρίχνει λάδι μπόλικο…

Επιτέλους μπορούμε να του ευχηθούμε! Ο Νίκος Μουτσινάς αποφάσισε να “ΣΦΡΑΓΙΣΕΙ’ την είδηση των ημερών μιλώνατς ο ίδιος και μάλιστα στην εκπομπή του.

“Είμαι ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΟΣ” είπε μεταξύ άλλων διευκρινίζοντας μάλιστα και στο περίπου το χρονικό διάστημα του…γάμου!

ΠΩΣ ΣΥΝΕΒΕΙ; ΙΣΩΣ ΑΥΘΟΡΜΗΤΑ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΠΡΟΜΕΛΕΤΗΜΕΝΑ. ΕΚΕΙΝΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ.

Νίκος Μουτσινάς: Εκτός αέρα σήμερα το «Καλό μεσημεράκι»

Αφού και η ατάκα της καλεσμένης του Σίας Βοσκανίδου, μας έμοιαζε απλά η αφορμή για να κάνει τη δήλωση – κεραυνό ο παρουσιαστής! Ακόμα μία έκπληξη περίμενε τον Νίκο Μουτσινά στη σημερινή εκπομπή του “Καλό Μεσημεράκι“, καθώς στο πλατό “εισέβαλε” η Σία Βοσκανίδου.

Η πρώην παίκτρια του “Bachelor” μπορεί να μην κατάφερε να βρει τον έρωτα μέσα στο reality, ωστόσο έκανε ένα όνειρό της πραγματικότητα, αφού πριν από λίγες ημέρες κυκλοφόρησε το πρώτο τραγούδι της.

Φορώντας ένα λευκό φόρεμα, η Σία Βοσκανίδου εμφανίστηκε στην εκπομπή και άφησε άναυδο τον παρουσιαστή.

Η ανερχόμενη τραγουδίστρια, αφού μίλησε στον Νίκο Μουτσινά για το τραγούδι της και την εμπειρία της στο reality αγάπης, του ζήτησε να γίνει ο δικός της “Bachelor”. Ωστόσο, ο οικοδεσπότης της μεσημεριανής εκπομπής αρνήθηκε την πρόταση με το δικό του μοναδικό τρόπο.

-ΣΙΑ: ΝΙΚΟ, ΣΕ ΠΡΟΚΑΛΩ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ Ο BACHELOR ΜΟΥ!

-ΝΙΚΟΣ: ΑΓΑΠΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΠΡΟΛΑΒΕΙ! ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΝΩΡΙΤΕΡΑ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΕΛΕΓΕΣ… ΜΗΝ ΜΕ ΞΕΜΥΑΛΙΖΕΙΣ, ΕΙΜΑΙ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΟΣ. ΑΣΤΑ ΤΩΡΑ, ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΑ.

ΝΙΚΟΣ ΜΟΥΤΣΙΝΑΣ – ΘΑΝΑΣΗΣ ΑΛΕΥΡΑΣ – ΖΕΤΑ ΜΑΚΡΥΠΟΥΛΙΑ: ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΓΑΜΟ

-ΣΙΑ: ΕΦΑΓΑ ΑΚΥΡΟ!

Νίκος Μουτσινάς Υιοθεσία: ‘Έχει μεγάλη διαδικασία. Το έχω βάλει μπροστά.’

Διαβάστε ακόμα: Άκουσα ότι σε σχέση με την Μπεκατώρου έχει παραγραφεί το αδίκημα. Εκεί θα ήθελα να κάνω ένα κίνημα. Τι εννοείς ότι περάσανε τα χρόνια; Έχει συμβεί!”, λέει ο Νίκος Μουτσινάς.

Ο ΝΙΚΟΣ ΜΟΥΤΣΙΝΑΣ ΜΙΛΗΣΕ ΣΤΟ ΠΡΩΙΝΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΑΡΙΑ ΚΟΚΟΛΑΚΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΓΙΑ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΠΑΡΕΝΟΧΛΗΣΗ ΚΑΙ ΛΕΚΤΙΚΗ ΒΙΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑΣ.

«Δεν πιστεύω ότι υπάρχει κάποια θέση, είναι ένα πράγμα, δεν είναι αποδεκτό, δεν ήταν ποτέ αποδεκτό, απλά αυτή τη φορά ήρθε να καθίσει ωραία και καθαρά, να το αντιληφθούν όλοι και οι άνθρωποι που έχουν πέσει θύματα να αντιληφθούν ότι όχι, δεν είναι υποχρεωτικό. Ο άλλος δεν έχει καμία δύναμη πάνω σου!

Άκουσα ότι σε σχέση με την Μπεκατώρου έχει παραγραφεί το αδίκημα. Εκεί θα ήθελα να κάνω ένα κίνημα. Τι εννοείς ότι περάσανε τα χρόνια;

ΝΙΚΟΣ ΜΟΥΤΣΙΝΑΣ: ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΤΟΥ ΒΗΜΑ ΜΕΤΑ ΤΟ «ΚΑΛΟ ΜΕΣΗΜΕΡΑΚΙ»
Έχει συμβεί!

ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΥΠΗΡΧΕ ΣΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΤΟΥΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΠΟΤΕ ΝΑ ΜΑΘΕΥΤΕΙ ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΟΥΣΑΝ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ.
Οπότε εκεί συνειδητοποιώ πόσο μεγάλο κομμάτι φόβου υπήρχε προς τα θύματα και πόσο μεγάλο κομμάτι εξουσίας ένιωθαν αυτοί οι άνθρωποι που έλεγαν ότι “εμένα δεν θα με κουνήσει κανείς»!¨, δήλωσε ο Νίκος Μουτσινάς.

Διαβάστε ακόμα:Νίκος Μουτσινάς Υιοθεσία: ‘Έχει μεγάλη διαδικασία. Το έχω βάλει μπροστά.

«ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΥΙΟΘΕΤΗΣΩ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ. ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ. ΤΟ ΕΧΩ ΒΑΛΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ. ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΟ ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ.
Βέβαια, έχω κάνει τα ραντεβού να μάθω τι χρειάζεται. Εξετάσεις με γιατρούς υγείας για να πας να το καταθέσεις. Αν μπεις στη διαδικασία να υιοθετήσεις ένα παιδί σου κάνουν σεμινάρια. Θα έπρεπε όλοι οι γονείς να τα περνάνε.

Νίκος Μουτσινάς: Αποκαλύπτει το επόμενο τηλεοπτικό του βήμα μετά το «Καλό Μεσημεράκι»

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΓΟΝΕΙΣ. ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ. ΑΚΟΥΣΑ ΟΤΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙ ΝΑ ΤΟ ΦΕΡΕΙ ΣΤΟΝ ΕΝΑΝ ΧΡΟΝΟ.
Δεν έχει σημασία αν έχεις σύντροφο. Μονογονεϊκή οικογένεια μπορεί να υιοθετήσει. Όλοι θέλουν να υιοθετήσουν παιδί σε μικρή ηλικία.

Οι γυναίκες ταλαιπωρούνται τόσο πολύ με τις εξωσωματικές, τόσο πολύ. Το καταπονούν το σώμα τους.

ΝΙΚΟΣ ΜΟΥΤΣΙΝΑΣ: ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΟ ΧΙΟΝΙΣΜΕΝΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ, ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΓΑΜΟΥ!!!
ΙΣΩΣ ΑΛΛΑΞΕΙ ΣΕ ΜΕΡΙΚΕΣ Η ΣΚΕΨΗ. ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΠΟΥ ΘΑ ΥΙΟΘΕΤΗΣΕΙΣ.
Είναι μεγάλη η ταλαιπωρία του σώματος και της ψυχολογίας της γυναίκας και μετά του ζευγαριού. Μια συνεχόμενη προσπάθεια σε κάτι που δε σκάει ακριβώς », είχε πει πριν από λίγους μήνες ο Νίκος Μουτσινάς.

ΣΟΚΑΡΕΙ Ο ΝΙΚΟΣ ΜΟΥΤΣΙΝΑΣ! “ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΑ Η ΕΠΙΣΤΗΜΗ, ΝΑ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΔΩΣΕΙΣ ΕΣΥ ΣΠΕΡΜΑ, Η…”

Σοκάρει ο Νίκος Μουτσινάς!

“Δεν γίνεται να προχωρά η επιστήμη, να σου λέει μπορείς να δώσεις εσύ σπέρμα, η…”

Ο λατρεμένος, ο υπερταλαντούχος Νίκος Μουστινάς αφήνει συνεντεύξεις που συζητιούνται, που ανοίγουν δρόμους και ορίζοντες και ξεμεπρδεύουν τυχόν μεπρδεμένους αναγνώστες!

Νίκος Μουτσινάς: “Υπήρχε στον εγκέφαλο των θυτών ότι δεν πρόκειται ποτέ να μαθευτεί”

ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ ΠΟΥ Ο ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΣ ΚΑΙ ΚΑΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΑΝ ..ΣΩΤΗΡΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΤΗΝ ΟΡΑΣΗ ΜΑΣ!
Ο ΝΙΚΟΣ ΜΟΥΤΣΙΝΑΣ ΣΤΕΛΝΕΙ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΜΑΡΙΑ ΗΛΙΑΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ

Ο Νίκος Μουτσινάς μίλησε για την αποδοχή, την διαφορετικότητα και την αγάπη, αναφέροντας πράγματα που θα έπρεπε να θεωρούνται αυτονόητα.

Την πιο προσωπική του συνέντευξη με απόλυτα εξομολογητική διάθεση, παραχώρησε ο Νίκος Μουτσινάς στο Down Town Κύπρου, ενώ το πρόσωπό του κοσμεί και το εξώφυλλο του περιοδικού στα χρώματα του Pride, στο πλαίσιο καμπάνιας ευαισθητοποίησης της ACCEPT ΛΟΑΤΙ ΚΥΠΡΟΥ με τη στήριξη του Οργανισμού Νεολαίας Κύπρου

Ο ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΟΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΣ ΜΙΛΗΣΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΧΗ, ..

…ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ, ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΣ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΘΕΩΡΟΥΝΤΑΙ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ ΚΑΙ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΣΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΤΙ ΤΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΟΤΑΝ ΑΚΟΥΕΙ ΤΗ ΛΕΞΗ “ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΤΗΤΑ”, Ο ΝΙΚΟΣ ΜΟΥΤΣΙΝΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΜΕ ΑΦΟΠΛΙΣΤΙΚΗ ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΑ: “ΝΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ:
Η διαφορετικότητα θα ‘θελα να είναι όπως ένα σπίτι έχει τρίγωνη σκεπή και το άλλο τετράγωνη ή όπως το αυτοκίνητο αυτό είναι κόκκινο και το άλλο μπλε.

ΣΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΚΟΜΜΑΤΙ, ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΤΗΤΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΗΝ ΑΚΟΥΣΩ -ΟΡΙΑΚΑ- ΓΙΑ ΤΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ.

Μπορώ να καταλάβω, δηλαδή, ότι μία κοπέλα έχει ξανθό μαλλί κι η άλλη μαύρο, και να λέω “αυτές είναι διαφορετικές”.

ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ, ΟΜΩΣ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ.

γιατί, στην ουσία μας, είμαστε όλοι ακριβώς το ίδιο – ανήκουμε όλοι σε ένα είδος που λέγεται «άνθρωπος» και εκεί πρέπει να τελειώνει και η κουβέντα. Αν μπορέσει κάποιος να βρει λίγο χρόνο και το αναλύσει, είναι αστείο να μιλάει σήμερα για “διαφορετικότητα”.

ΑΛΛΩΣΤΕ, ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΖΗΣΑΜΕ ΟΛΟΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΡΩΝΟΪΟ, ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΠΕΡΙΤΡΑΝΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΤΙ ΕΙΣΑΙ:

ΕΥΤΡΑΦΗΣ, ΑΔΥΝΑΤΟΣ, GAY, STRAIGHT, ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΣ Η ΝΕΟΣ.

ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΩΣ ΤΟ “ΣΥΣΤΗΜΑ” ΜΑΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟ ΙΔΙΟ – ΑΛΛΑ, ΑΠΟ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ, ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΔΙΑΦΕΡΟΥΜΕ, ΜΕ ΟΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ.”
“Κι απ’ όσο μπορώ να θυμηθώ, ούτε στην πορεία της ζωής μου ένιωσα ποτέ “διαφορετικός”.

Το τι κάνει ο άλλος, άλλωστε, πού θα δώσει την αγάπη του, είναι τόσο προσωπικό, δεν αφορά κανέναν. Ούτε πρόκειται να σου υπογράψω ένα χαρτί ότι τώρα μου αρέσει ένα αγόρι και αύριο ένα κορίτσι.

Όχι, δεν θα σου υπογράψω κανένα χαρτί για τη ζωή μου! Γιατί;

ΚΑΙ, ΤΕΛΙΚΑ, ΤΙ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΑΝ ΑΝΗΚΩ ΚΑΠΟΥ; ΑΣ ΑΝΗΚΩ ΣΕ ΜΕΝΑ ΑΡΧΙΚΑ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΚΙ ΑΝ ΔΕΝ ΑΝΗΚΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΚΑΠΟΥ. ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΥΤΟ:

ΠΑΘΑΙΝΟΥΝ ΠΑΝΙΚΟ ΕΠΕΙΔΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΗΚΟΥΝ ΠΟΥΘΕΝΑ.
Ας μην ανήκεις! Ας ανήκεις στον εαυτό σου και στην καρδιά σου. Μπορεί να σου ακούγεται κάπως ρομαντικό αυτό, αλλά έτσι είναι”, ανέφερε ο Νίκος Μουτσινάς σε άλλο σημείο της συνέντευξής του.

Όσο για το αν ο έρωτας έχει φύλο ή όχι, ο γνωστός παρουσιαστής δήλωσε: “Μόνο η αναπαραγωγή έχει φύλο. Η κλασική, με τον πατροπαράδοτο τρόπο. Αλλά, τα πράγματα έχουν και εκεί πια προχωρήσει.

ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΚΑΙ ΚΑΤΙ, ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΚΑΙ Μ’ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΛΕΓΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΣ;
ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΑ Η ΕΠΙΣΤΗΜΗ, ΝΑ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΔΩΣΕΙΣ ΕΣΥ ΣΠΕΡΜΑ, Η ΑΛΛΗ ΩΑΡΙΟ, …

…ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΠΟΥ ΝΑ ‘ΝΑΙ ΔΙΚΟ ΣΟΥ, ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΝΑ ΠΑΘΑΙΝΟΥΝ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟ -«ΗΠΙΑ» ΠΑΛΙ Η ΛΕΞΗ- ΑΝ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΠΗΓΕ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ GAY, ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΤΡΩΕΙ BULLYING ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ!

Δεν σου λέω να το χειροκροτήσεις, αν δεν θες, αλλά μην το λιθοβολείς, σε παρακαλώ πολύ. Δώσε κι εσύ τον χώρο που σου έχει δοθεί!”

Slide Up
x
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin
  • Pinterest
This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :