Hit enter after type your search item

ΟΛΕΘΡΟΣ Ελένη Μενεγάκη! 6,1%! ΓΙΑΤΙ οι ΤΗΛΕΚΡΙΤΙΚΟΙ κάνουν τις ΠΑΠΙΕΣ! 6,1% Που; Στο Mega. Που και με …μαύρο, το έβλεπαν περισσότεροι! Αλλά οι τηλεκριτικοί τόσα χρόνια καλύπτουν με πάθος την αλήθεια. Το ότι ο κόσμος, έστελνε από την αρχή της καριέρας της, την Μενεγάκη στο σπίτι της!

Αλλοιώνουν επί δεκαετίες την αλήθεια. Εγώ, εσύ, όλοι, την Μενεγάκη την ξέραμε για την πιπεράτη προσωπική της ζωή, αλλά κανείς δεν την έβλεπε. Όλοι, την θεωρούσαμε κάτι που ποτέ δεν ήταν. Πετυχημένη στα νούμερα. και τελικά δεν ήταν ποτέ παρουσιάστρια. Μια σελέμπριτι ήταν και είναι. Σελέμπριτι με εκπομπή.

Η Ελένη Μενεγάκη στο καμαρίνι της

Έχουμε πολύ πλάκα που γράφουμε εκείνο που κανείς δεν μπορεί να διαψεύσει. Ότι μόλις πρωτοβγήκε ο Αρναούτογλου στον αέρα (φανταστείτε πόσα χρόνια πίσω) την περνούσε δέκα μονάδες για πλάκα!

Αγγελος Λάτσιος: ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ "ΚΑΖΟ" στην Ελένη Μενεγάκη!
Αγγελος Λάτσιος: ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ “ΚΑΖΟ” στην Ελένη Μενεγάκη!

Οι τηλεκριτικοί που έγλυφαν τον Αντ1 μήπως και τους προσλάβει κάποτε, την βάτπισαν βασίλισσα της πρωινής ζώνης. Μια βασίλισσα που …έτρωγε ξύλο πάντα, από όποιον κια να ήταν απέναντι της. Μόνο ο Σεγλουλόπουλος παραδέχτηκε με…δολο καλεσμένος στην εκπομπή της, πως έχανε από την Μενεγάκη.

Νέα Ελένη Μενεγάκη και Ελένη Μενεγάκη Νέα!

Στην ουσία το έκανε για να τονίσει πως η εκπομπή του στο mega με την Μπακοδήμου πήγαινε περίφημα, αλλά έχανε μόνο από την πρώτη, την Ελένη Μενεγάκη. Όμως η αλήθεια ήταν τόσο μα τόσο διαφορετική. Μπακοδήμου και Σεργλολόπουλος, έκαναν 12 και 13%. Την επόμενη χρονιά λοιπόν, επειδή πήγαιναν τόσο…καλά, τους αντικατέστησαν με τον Αρναούτογλου, που έκανε 26, 27, 28%!

Τηλεκριτικοί που να δουλέυουν στην τηλεόραση γίνεται;

Καταρχήν, πως το παράλογο, καθίσταται, όταν υπάρχει συμφέρον, φυσιολογικό! Οι περισσότεροιεργάζονται σε έντυπα που έχουν σχέση ή έιναιιδιοκτησία των ιδίων των καναλιών. Οι…τηλεκριτικοί έχουν πιάσει για τον λόγο αυτό, όλα τα πόστα. Έχουν πιάσει όλα τα πόστα! Εφημερίδες, σάιτ, εκπομπές. Δημοσιογράφοι χωρίς ταυτότητα!

ΟΛΕΘΡΟΣ Ελένη Μενεγάκη! 6,1%! ΓΙΑΤΙ οι ΤΗΛΕΚΡΙΤΙΚΟΙ κάνουν τις ΠΑΠΙΕΣ!
ΟΛΕΘΡΟΣ Ελένη Μενεγάκη! 6,1%! ΓΙΑΤΙ οι ΤΗΛΕΚΡΙΤΙΚΟΙ κάνουν τις ΠΑΠΙΕΣ!

Όλοι αυτοί οι…τηλεκριτικοί είχαν στόχο εξ’ αρχής να βγάλουν τη μούρη τους στην τηλεόραση. Αφού προφανώς έλυσαν το θέμα της…επιβίωσης, έβαλαν πλώρη να βρεθούν στην θέση εκείνων που έκριναν, χωρίς να χουν όμως κανέναν, να κρίνει τους ίδιους!

Ελένη ΜΕΝΕΓΑΚΗ Instagram: Κυκλοφοράει και τα ΣΠΑΕΙ!

Οι…κρινόμενοι – μέχρι τότε – από την πένα τους παρουσιαστές, τους ρόμπιασαν πανεύκολα!  Τους έκαναν…παραπαίδια τους. Ένα σκαμπουδάκι τους έδωσαν κάπου κοντά τους στο πλατό, έτσι, για να δείχνουν (όχι παρουσιαστές, μην μπερδευτούμε κιόλας)…πανελίστες.

Μ’ αυτό το…κοκαλάκι τηλεοπτικής προβολής, εξασφάλισαν την…προστασία τους.

Αυτό ήταν. Τόσο απλά τους βούλωσαν το..στόμα! Γι αυτό και οι τηλεκριτικοί, προσπαθούν τόσα χρόνια να κρύψουν τον ήλιο!

Ελένη Μενεγάκη τα χωσε στην αρχισυντάκτρια
Ελένη Μενεγάκη τα χωσε στην αρχισυντάκτρια
Ελένη Μενεγάκη: ΣΚΑΝΔΑΛΑΡΑ με τον χωρισμό! Πως ΠΡΟΓΓΙΞΕ τον Μάκη Παντζόπουλο!
Ελένη Μενεγάκη: ΣΚΑΝΔΑΛΑΡΑ με τον χωρισμό! Πως ΠΡΟΓΓΙΞΕ τον Μάκη Παντζόπουλο!

Σκέφτονται, εκείνο που σκέφονταν τόσα χρόνια, όταν η Μενεγάκη ήταν στον Αντ1 ή στον Alpha. Να κάνουν δημόσιες σχέσεις με την ελπίδα, αύριο, να εργάζονται εκείνες στο mega, στον Αντ1, στον Alpha... Και το έκαναν. Όλες τους σχεδόν. Ξέμειναν οι πιο καινούργιες.

Τα στάδια του καλοπιάσματος δεν ήταν πολλά. Αφού και οι…δύο πλευρές, ήξεραν καλά τι ήθελαν.

Πρώτα, οι αρχισυντάκτες καλούσαν τις τηλεκριτικούς στις εκπομπές. Να μιλήσουν ως…κριτικοί της μικρής οθόνης. Μετά, τους έδωσαν εκπομπή! Τότε η…γκρίνια τους σβήστηκε 100%, διά μαγείας!

Όταν λοιπόν κρίνεις κατά το δοκούν, τι μου λες “είμαι τηλεκριτικός”;

Θα σου λεγα τι είσαι, αλλά μας διαβάζουν και παιδιά!

Τι τηλεκριτικός είσαι αν κάνεις εκπομπή;

Τρεις στις τρεις πιο γνωστές τηλεκτιτικούς, τις έχουν “λαδώσει” δίνοντας τους θέσεις στο γυαλί. Ποια δουλειά τους να κάνουν μετά; 6,1% τηλεθέαση η Ελένη Μενεγάκη την Παρασκευή. Φυσικά όλες οι μέρες της ήταν χάλια και φέτος! Το είδατε πουθενά γραμμένο;

Μόνο εκθειαστικά κείμενα, για οτιδήποτε άλλο, εκτός της ουσίας που δεν μπορούν ν’ αγγίξουν:Τα νούμερα τηλεθέασης!

Η Μενεγάκη απολαμβάνει την ασυλία της!

Θα την ρωτήσει άραγε κανείς; Σαν…Μενεγάκη, πως δικαιολογεί την θέση της; Δεν πρέπει κάποια στιγμή, κάποια με΄σα σε αυτή την σεζόν τουλάχιστον, επιτέλους, να κάνει νούμερα; Να βρει έναν θεμιτό τρόπο και να μπορέσει να πει: Έκανα καλά νούμερα τηλεθέασης; Όμως εδώ έχουν φτάσει στο άλλο άκρο. Όχι εκείνο που δεν κάνει νούμερα, αλλά εκείνο που κάνει τραγικά, απαράδεκετα, εκείνο που…δεν την βλέπει κανείς λες.

Και πως γίνεται τόσο περίοδο χάριτος; Όχι, δεν ζητάμε την κεφαλί της επί πίνακη. Δεν μας έχει ανάγκη. Π΄ρωτη φίρμα, τόσα εξώφυλλα΄, τόσα εκατομμύρια να τρέχουν από παντού τόσα χρόνια στα μπατζάκια της και ποτέ δνε θυμόμαστε να δικαιολόγησε όλα αυτά τα πράγματα η Ελένη Μενεγάκη.

Γιατί αν πληρώνεσαι με τα αμύθητα ποσά που πληρωνόταν εκείνη, δεν πρέπει να έχεις και την ανάλογη απόσταση από τους αντιπάλους σου;

Δεν μπορείς να λες όταν για μια μικρή περίοδο έκανες διψήφια και να λες “γουάου σκίζουμε”. Με τα χρήματα που έπαιρνες, θα έπρεπε να σε βλέπουν με τα κυάλια.

 

ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ
Ant1
ΡΟΥΚ ΖΟΥΚ
20,6% 19,1%
Alpha
T-LIVE
15,3% 16,5%
Star
SHOPPING STAR
13,3% 14,3%
ΣΚΑΪ
ΚΑΛΟ ΜΕΣΗΜΕΡΑΚΙ
9,9% 8%
Mega
ΕΛΕΝΗ
6,1% 7,4%
ΕΡΤ1
ΣΤΟΥΝΤΙΟ 4
5% 4,5%
Open Beyond TV
ΜΕΡΑ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΜΕ ΤΗ ΜΑΡΙΟΝ
2% 3,6%

Slide Up
x
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin
  • Pinterest
This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :