Hit enter after type your search item

“ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΡΙΑ” Ο Μικρούτσικος ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΣΕ στον αέρα την Κατερίνα Καινούργιου! Αυτό συνμβαίνει όταν υποτιμάς τον άλλο. Όταν την ευγένεια του την μεταφράζεις σε ανικανότητα. “Από τα πεπραγμένα, δεν είσαι παρουσιάστρια” Το είπε και το επανέλαβε στην αποσβολομένη…παρουσιάστρια! Ήταν θέμα χρόνου να βγάλει το σπαθί της γνώσης, ο Ανδρέας Μικρούτσικος και ν’ αποκεφαλίσει το θράσος το τηλεοπτικό και την αταλαντοσύνη του Γιάννη Πουλόπουλου και της Κατερίνας Καινούργιου.

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος ΕΣΦΑΞΕ στον αέρα την Κατερίνα Καινούργιου “ΔεΝ ΕΊΣΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΆΣΤΡΙΑ

Με αυτούς βέβαια και με δική του ευθύνη αναγκάστηκε να συνομιλεί ο υπερταλαντούχος και ευφυής Ανδρέας Μικρούτσικος προκειμένου να επιστρέψει στην τηλεόραση. Αυτό έχει το …κόστος του!  Ένα κόστος, που προφανώς θεώρησε πως έφτασε το πλήρωμα του χρόνου και …πάτσισε!

Όταν λοιπόν το άγχος του Γιάννη Πουλόπουλου να δείχνει πιο…ειδικός από τον Ανδρέα Μικρούτσικου και η επιμονή της Κατερίνας Καινούργιου να τον διακόπτει για να στρέφει την εκπομπή σε άλλα και αδιάφορα θέματα για την eurovision o Ανδρέας Μικρούτσικος έβαλε τα όρια του!

Κατερίνα Καινούργιου ΗΛΙΚΙΑ! Η μετάβαση απο τα 36 της στα 37 της χρόνια και ο ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ

Νωρίτερα βέβαια έδειξε την ενόχληση του που τον διέκοπταν ακριβώς ενώ προσπαθούσε να πει την άποψη του! Αποτέλεσμα να μην μπορεί να την ολοκληρώσει όσο κι αν πιεζόταν να είναι σύντομος. Εδώ κάνουμε παρένθεση και λέμε πως στην εκπομπή φαίνονται όλοι να ξεχνούν πψς ο βασικός λόγος που βλέπουμε, είναι ακριβώς ο τρόπος που εκφράζεται ο Ανδρέας Μικρούτσικος. Εκείνος μπορεί ιδανικά και είναι ο μόνος από τους συντελεστές, που σκηνοθετεί με τον λόγο του τηνν εκπομπή. “Ζωγραφίζει” δίνει ενδιαφέρον και όλα τα άλλα γύρω του περνούν στο παρασκήνιο.

Η Κατερίνα Καινούργιου ξεκαθαρίζει: “Εγώ δεν έχω διώξει ποτέ κανέναν”

Αυτό λοιπόν επιμένουν να υποβαθμίζουν οι πανελίστες και η παρουσιάστρια, αφού δεν τους αρέσει ο μοιραία πρωταγωνιστικός και πουσιαστικός ρόλος του Ανδρέα…σε αντίθεση με την δική τους παρουσία, που δεν έχει κάμια ουσία. Είτε λοίπουν είτε είναι παρόντες, το ίδιο και το αυτό!

Έτσι λοιπόν, σε ένα σημείο που ξαναδιέκοψαν τον Μικρούτσικο, εκείνος δεν άντεξε και με αναβασμένο τόνο τους ζήτησε να πάψουν να το κάνουν, διότι έστι δεν βγαίνει νόημα. Η Κατερίνα Καινούργιου πήγε να τον…επαναφέρει στην ηρεμία αλλά πάλι με λάθος τρόπο. Δηλαδή…αυταρχικά και όχι με σοβαρό επιχείρημα. Διότι, δεν είναι επιχείρημα το ότι είναι η παρουσιάστρια και δίνει τον λόγο όπου πρέπει. Τότε λοιπόν ο Μικρούτσικος της είπε πως δεν είναι παρουσιάστρια. “Από τα πεπραγμένα, δεν είσαι παρουσιάστρια” της είπε!

Η Κατερίνα Καινούργιου ξεκαθαρίζει: “Εγώ δεν έχω διώξει ποτέ κανέναν”

Τόσο καιρό, ένας ένας από το πάνελ – εξαιρουμένου του Δημήτρη Αλεξάνδρου – έδειχναν μία τεράστια επιθυμία ν’ αποδείξουν πρώτα στον εαυτό τους και μετά στον θεατή, ότι καλώς κάθονται δίπλα στον ικανότατο και έμπειρο Ανδρέα. Πως είναι ισάξιοι και γιατί όχι ανώτεροι του!

Ο Μικρούτσικος τους έβαζε διακριτικά στη θέση τους αλλά εκείνοι “τσινούσαν” που υποχρεόνονταν να πάνε πάσο. Αυθαδίαζαν διακόπτοντας τον πάρα πολύ συχνά και χωρίς να χουν κάτι ουσιαστικό να πουν. Απλά, να πάρουν το πλάνο από πάνο του και να χρεωθούν πρωταγωνιστικό ρόλο. Μεγαλύτερο εκείνο του Ανδρέα.

Κατερίνα Καινούργιου σύντροφος! Ποιος είναι ο καινούργιος έρωτας της!

Η Κατερίνα Καινούργιου υποστήριζε τα δήθεν κεκτημένα του Γιάννη Πουλοπουλου ως ειδικού eurovisionλόγου! Έδινε προταιρεότητα σε κείνον τόνίζοντας αυτή του την…ειδικότητα! Τον Ανδρέα Μικρούτσικο όμως τον “σαμποτάριζε” τηλεοπτικά! Προσπαθεί πολύ μάλιστα! Δεν  σέβεται την παρουσία αλλά και τον λόγο για τον οποίο τον έχουν συνεργάτη στην εκπομπή!

 

Τον διέκοπτε ενώ έκανε εύστοχη κριτική! Την έκανε με τρόπο που θέλαμε να την ακούσουμε. Εκτός της ικανότητας του Μικρούτσικου να εκφράζεται ελκυστικά, φέρει στην πλάτη του και προσωπική εμπειρία δεκαετιών (ακόμα και συμμετοχή ως συνθέτης της Άνοιξης) περισσότερων από τον Γιάννη Πουλόπουλο!

Ο οποίος Πουλόπουλος, που πλασάρεται και ως ειδικός επί θεμάτων eurovision, τι είχε να πει; Τίποτα απολύτως.

Ξαναμασούσε σαν είδηση, αυτό που γνωρίζουν όλοι οι φίλοι της eurovision εδώ και δεκαετίες: “Όσο πιο προς το τέλος είναι η σειρά μας να εμφανιστούμε, τόσο πιο καλό είναι, αφού μας θυμούνται όσοι ψηφίζουν”, τέτοιου τύπου αναφορές ακούσαμε και από τον Γιάννη Πουλόπουλο και από την παρουσιάστρια Κατερίνα Καινούργιου. Πείτε μας τώρα, πως αυτοί οι άνθρωποι δικαιολογούν και την θέση και τον μισθό τους και τον τίλτο τους;

ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΡΙΑ Ο Μικρούτσικος ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΣΕ στον αέρα την Καινούργιου
ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΡΙΑ Ο Μικρούτσικος ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΣΕ στον αέρα την Καινούργιου

Αντίθετα, ο Ανδρέας Μικρούτσικος, δημιουργούσε σασπένς αλλά και μεγάλο ενδιαφέρον. Αντί να εκθειάσει τα κακώς κείμενα, τα υπέδειξε με άνεση αλλά κυρίως με επιχειρήματα. Έθιξε την κακή παρουσία της Ελληνικής συμμετοχής και δικαιολογημένα αφού η εκπρόσωπος μας δεν μπόρεσε να τραγουδήσει σωστά,. Είχε κομένη ανάσα, είχε φάλτσα, φορούσε ένα απαράδεκτο φόρεμα που από την πολύ απλότητα, έμοιαζει εμέ σεντόνι πρόχειρα ραμένο πάνω της. Σαν να ξύπνησε κορίτσι κάπου στο 1800, κάπου στην Αμερική, σε κάποιο ράντζο. Το έχουμε ξαναδεί σε ταινίες γουέστερν. Μπορείς να πεις και οικοτροφείο.

 

Μην πούμε για την σκηνοθεσία του Φωκά Ευαγγελινού! Πείτε μας εσείς τι καταλάβατε; Τι βλέπατε προσπαθώντας να αντιληφθείτε με ποιον τρόπο πλαίσιωσε σκηνοθετικά την τραγουδίστρια ο Φωκάς. Άλλο τι είχε στο μυαλό του, άλλο τι κατάφερε να δείξει. Γιατί εμείς, δεν είδαμε τίποτα. Ένα μόνιμα σκοτεινό σκηνικό. Σε καμία περίπτωση δεν καταλαβάμε ότι τα ατάκτως ερριμένα αντικείμενα στην σκηνή ήταν καρέκλες – άσε που και το νόημα της σκηνικής παρουσίας τους  δεν γίνεται κατανοητό- Όταν το καταλάβαμε ότι επρόκειτο για καρέκλες αναποδογυρισμένες, σκεφτήκαμε ότι είχε κλείσει το…μαγαζί και δεν τις είχαν μαζέψει…

Slide Up
x
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin
  • Pinterest
This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :