Hit enter after type your search item

Πάνος Νάτσης ΘΑΝΑΤΟΣ! Με αυτη τη ΜΗΧΑΝΗ σκοτώθηκε! Η είδηση του θανάτου του ηθοποιού Πάνου Νάτση έχει προκαλέσει θλίψη στον καλλιτεχνικό χώρο και όχι μόνο.

Ο ηθοποιός σκοτώθηκε από θανατηφόρο τροχαίο που σημειώθηκε στη συμβολή των οδών Δεληγιώργη και Κεραμεικού, καθώς η μηχανή που οδηγούσε συγκρούστηκε με φορτηγό.

Πριν από λίγες ώρες ήταν με φίλους και γιόρταζε
Το story στο instagram του Γιώργου Καπουτζίδη

θάνατος Πάνου Νάτση! Αυτος ή το απορριμματοφόρο όχημα παραβίασαν το STOP

Η ανάρτηση της ηθοποιού Αλεξάνδρα Ταβουλάρη με εικόνες και βίντεο από τα γενέθλια της

Η ανάρτηση του Σπύρου Μπιμπίλα

«Συγκλονισμένοι και άφωνοι έχουμε μείνει όλοι από τον τραγικό θάνατο σε τροχαίο του νεαρού ηθοποιού Πάνου Νάτση, του πρωταγωνιστή του Γιώργου Καπουτζιδη στην νέα σειρά ΣΕΡΡΕΣ…και στο θέατρο ΗΒΗ…Αδύνατον ΝΑ δεχτούμε αυτό το τραγικό νέο….Ποσο γλυκό παιδί, πόσο ωραία δουλέψαμε …Δεν μπορώ να σε αποχαιρετήσω Πάνο μου»

Ποιος ήταν ο Πάνος Νάτσης
Ο Πάνος Νάτσης πρωταγωνιστούσε στη θεατρική παράσταση «Όποιος θέλει να χωρίσει… να σηκώσει το χέρι του» στο Θέατρο Ήβη, ενώ θα πρωταγωνιστούσε και στην κωμική σειρά του Γιώργου Καπουτζίδη, «Σέρρες». Η τελευταία του τηλεοπτική συμμετοχή ήταν στη σειρά «Γυναίκα χωρίς όνομα».

Ο Πάνος Νάτσης γεννήθηκε στις 3 Ιανουαρίου 1991 (ηλικία 31 χρονών) στην Αθήνα.

Αποφοίτησε από τη Δραματική Σχολή του Θεάτρου Τέχνης το 2012.

Έχει συμμετάσχει στις θεατρικές παραστάσεις «Καλώς ήρθατε ντετέκτιβ Πουαρό» την περίοδο 2013-2014, «Η Στέλλα με τα κόκκινα γάντια» την περίοδο 2015-2016, «Ο ήχος του όπλου» τη σεζόν 2016-2017 και άλλες.

Τη σεζόν 2016-2017 ήταν μέρος του καστ της κωμικής σειράς «Αστέρας Ραχούλας» στον Alpha όπου υποδυόταν τον Κωνσταντή. Το 2018 πρωταγωνίστησε στην καθημερινή σειρά «Γυναίκα Χωρίς Όνομα» στον ANT1 στο ρόλο του Κωστή Αναγνώστου.

Πάνος Νάτσης: Η τελευταία τηλεοπτική συνέντευξη και οι σκέψεις για οικογένεια

Στον κινηματογράφο έκανε την πρώτη του εμφάνιση στην ταινία μικρού μήκους «Mary Wants a Purple Dress» το 2015. Ακολούθησε η ταινία «3000» την επόμενη χρονιά. Το 2017 συμμετείχε στο δράμα «Role Rlay: The Movie».

Δείγμα της δουλειάς του στο θέατρο είναι οι παραστάσεις The Curing Room (2017), ΤΟ ΕΠΟΣ… ΤΗΣ ΜΑΛΑΜΩΣ (2018), Όποιος θέλει να χωρίσει…να σηκώσει το χέρι του! (2019), Manji (2016)

Slide Up
x
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin
  • Pinterest
This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :