Hit enter after type your search item

Πάτρα Νέες αναρτήσεις της μητέρας ”το έχω πάθει από έναν ηλίθιο γιατρό εδώ στην Πάτρα” Ιδιαίτερα δραστήρια στο διαδίκτυο και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ήταν στο παρελθόν η 33χρονη μητέρα από την Πάτρα, η οποία έχασε τα τρία παιδιά της σε διάστημα περίπου τριών χρόνων. Τις προάλλες, ήρθαν στο «φως» αναρτήσεις της 33χρονης μητέρας σε ομάδα για μαμάδες στο facebook, όταν τις ρωτούσε για τον καρκίνο των ωοθηκών.

“Η ΜΑΝΑ ΤΑ ΣΚΟΤΩΣΕ”! Έτσι ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΑΙ η ΜΗΤΕΡΑ των ΝΕΚΡΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ στην Πάτρα

Σήμερα, έρχονται στη δημοσιότητα και άλλα posts της Ρούλας Πισπιρίγκου μέσα από το ρεπορτάζ της Γιώτας Κηπουρού στο T-live.

ΒΡΑΖΕΙ η Πάτρα! “ΕΝΟΧΗ” η ΜΗΤΕΡΑ των ΝΕΚΡΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ

Το 2015 απαντώντας σε ερώτημα της ίδιας ομάδας, περιέγραφε πώς είναι η σχέση με τον σύζυγό της. «Εμείς βγαίνουμε σπάνια χώρια. Ο άντρας μου βγαίνει να πάει για μπάλα που ακολουθώ ή πάει να δει αγώνα με τους φίλους του. Αλλά δεν θέλει να βγαίνει, προτιμά μαζί μου, λέει πάντα καλύτερα. Εγώ λόγω παιδιών δεν πολυβγαίνω και δε μου λείπει κιόλας» έγραψε πριν έξι χρόνια η 33χρονη.

Τον Μάρτιο του 2016 προσπαθούσε να αντλήσει πληροφορίες για το επίδομα τέκνων. Όπως αναφέρει, λίγους μήνες πριν είχε έρθει στη ζωή η κορούλα της.

Λίγους μήνες μετά, είχε μοιραστεί κάποιες σκέψεις της για τα παιδιά και το ερώτημα που είχε τεθεί ήταν αν τα παιδιά λένε ψέματα. Δύο μήνες μετά, τον Νοέμβριο του 2016, είχε εκφραστεί ανοιχτά για ένα άλλο πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε. «Φυσικά και το έχω πάθει από έναν ηλίθιο γιατρό εδώ στην Πάτρα, δεν μου έδωσε και έπαθα ενδομητρίωση, κόντεψα να πεθάνω. Ευτυχώς ο γιατρός που έχω το κατάλαβε έγκαιρα. Μερικοί γιατροί είναι για πέταμα» έγραφε.Πάτρα Νέες αναρτήσεις της μητέρας ''το έχω πάθει από έναν ηλίθιο γιατρό εδώ στην Πάτρα''

Slide Up
x
, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin
  • Pinterest
This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :