Hit enter after type your search item

Πάτρα ΣΠΙΤΟΝΟΙΚΟΚΥΡΑ «Δέχομαι απειλές» υποστηρίζει ο δικηγόρος των συγγενών της Ο δικηγόρος των συγγενών της 69χρονης σπιτονοικοκυράς της Ρούλας Πισπιρίγκου, Ανδρέας Θεοδωρόπουλος, μίλησε στο «Κοινωνία Ώρα ΜEGA» για την περιουσία της σπιτονοικοκυράς.

Ρούλα Πισπιρίγκου: ΤΡΕΛΛΑΝΕ τον ΠΡΩΗΝ της! Άλλαξε ΗΠΕΙΡΟ για να γλυτώσει!

Ο κ. Θεοδωρόπουλος μίλησε για τα περιουσιακά στοιχεία της σπιτονοικοκυράς της οικογένειας Δασκαλάκη, αλλά και το πληρεξούσιο που είχε κάνει η ίδια η 69χρονη στον Μάνο Δασκαλάκη.

Πάτρα ΣΠΙΤΟΝΟΙΚΟΚΥΡΑ «Δέχομαι απειλές» υποστηρίζει ο δικηγόρος των συγγενών της

«Η σπιτονοικοκυρά τα τελευταία χρόνια ήταν κατάκοιτη, είχε κάποια προβλήματα υγείας, αλλά όχι το πρόβλημα που το ζευγάρι είχε δημοσίως αναφέρει. Η 69χρονη πέθανε από παθολογικά αίτια, και η Ρούλα Πισπιρίγκου ισχυρίζεται ότι πέθανε από διαφορετικά αίτια. Έχουμε καταθέσει αίτηση στην Εισαγγελία Πατρών να εκταφεί η 69χρονη για να βρούμε στοιχεία σχετικά με τον θάνατο της ίδιας αλλά και στοιχεία που μπορεί να βοηθήσουν και να συνδέονται με τη δολοφονία της Τζωρτζίνας ή και των άλλων δύο τέκνων εφόσον αποδειχτεί το ίδιο και γι’ αυτά», ανέφερε αρχικά.

Δε θα σταματήσω την έρευνα όσες απειλές και αν δεχτώ, καθώς δέχθηκα απειλές από άγνωστο ο οποίος με κάλεσε και μου είπε να σταματήσω την έρευνα. Δεν θα σταματήσουμε γιατί διακυβεύονται χρήματα, αλλά προσβάλουν έναν άνθρωπο που έχει πεθάνει, αλλά και γιατί το πληρεξούσιο είναι πλαστό. Η γυναίκα που νοσηλευόταν στο νοσοκομείο του Ρίου, δεν είχε σώας τα φρένας της, όπως ανέφερε ο Μάνος Δασκαλάκης, δεν ήταν σε θέση να κάνει πληρεξούσιο σε οποιονδήποτε. Το πληρεξούσιο ελήφθη από τον συμβολαιογράφο, όταν βρισκόταν στο νοσοκομείο», συμπλήρωσε.

Slide Up
x
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin
  • Pinterest
This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :