Hit enter after type your search item
freegossip.gr Lifestyle News

Όλα τα νέα για τους διάσημους

Παίχτες του Power of Love και του Big Brother σε ΤΑΙΝΙΕΣ ΠΟΡΝΟ Στο ρεπορτάζ της Espresso με backstage φωτογραφίες από τα γυρίσματα, ο Νικόλας Παπαπαύλου δέχεται σκηνοθετικές οδηγίες λίγο πριν την λήψη. Παρόντες στα γυρίσματα ήταν η Ίνα Ινάκι και ο Φίλιππος Αρβανίτης. Το είχε προαναγγείλει και το έκανε πράξη. Ο Νικόλας Παπαπαύλου, που είχε συστηθεί στο κοινό πέρυσι μέσα από τη συμμετοχή του στο Big Brother, αποφάσισε να συνεχίσει την τηλεοπτική του καριέρα συμμετέχοντας σε ταινίες ερωτικού περιεχομένου.

Big Brother: Ο πρώτος αρχηγός και τα προνόμιά του

Νικόλας Παπαπαύλου
Η πορνό ταινία στην οποία πρωταγωνιστεί ο Νικόλας Παπαπαύλου έχει τίτλο «Πώς το κάνει ο Μεγάλος Αδελφός – gay version», με τον πρωταγωνιστή να έχει και γνώριμη παρέα, τον Φίλιππο Αρβανίτη, που γνωρίσαμε μέσα από το Power of Love, ενώ πλέον κάνει καριέρα στις αισθησιακές ταινίες.

Big Brother Live: H Ιωάννα Μαλέσκου στο Big Brother

Στο ρεπορτάζ της Espresso με backstage φωτογραφίες από τα γυρίσματα, ο Νικόλας Παπαπαύλου δέχεται σκηνοθετικές οδηγίες λίγο πριν την λήψη. Παρόντες στα γυρίσματα ήταν η Ίνα Ινάκι και ο Φίλιππος Αρβανίτης.

Παίχτες του Power of Love και του Big Brother σε ΤΑΙΝΙΕΣ ΠΟΡΝΟ Παίχτες του Power of Love και του Big Brother σε ΤΑΙΝΙΕΣ ΠΟΡΝΟ

x
This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views :