Παύλος Χαικάλης: “ΣΤΗΜΕΝΕΣ” επιθέσεις με ΜΙΣΟΣ και ΚΑΚΙΑ και ΨΕΜΑΤΑ κατά του ηθοποιού

Παύλος Χαικάλης: “ΣΤΗΜΕΝΕΣ” επιθέσεις με ΜΙΣΟΣ και ΚΑΚΙΑ και ΨΕΜΑΤΑ κατά του ηθοποιού. Είναι οξύμωρο το ότι ο ηθοποιός “διώκεται” στην ουσία εδώ και καιρό, χωρίς σε καμία περίπτωση να έχει κατηγορηθεί έστω, έστω και από μία κοπέλα για κάτι κακουργηματικό. Έφτανε μία και μόνη καταγγελία για…φλερτ σε μαθήτρια του, για να…εξοριστεί στο πυρ το εξώτερον.

Παύλος Χαϊκάλης σε Σκορδά Λιάγκα! ”Δημοσιογραφική αλητεία!”

Δεν γίνεται όμως να έχουν κάνει τόσο καταχρηστικά, τέτοια χρήση του ονόμα τος του και το αποτέλεσμα είνια όταν πηγαίνει να πάιξει σε έναν επαρχιότηκο θίασο, να ξεσπά είδηση σύμφωνα με την οποία, κάποιοι δεν θέλουν να παίξει γιατίς τους…αμαυρώνει το θέατρο.

Παύλος Χαικάλης: "ΣΤΗΜΕΝΕΣ" επιθέσεις με ΜΙΣΟΣ και ΚΑΚΙΑ και ΨΕΜΑΤΑ κατά του ηθοποιού
Παύλος Χαικάλης: “ΣΤΗΜΕΝΕΣ” επιθέσεις με ΜΙΣΟΣ και ΚΑΚΙΑ και ΨΕΜΑΤΑ κατά του ηθοποιού

Και λάθος πληροφορημένοι είναι και έχουν μπερδέψει εσκεμμένα την σκάφη με τα σύκα! «Τέθηκε ένα θέμα το οποίο είναι πολύ ύποπτο, ότι δήθεν υπάρχουν κάποιες εντάσεις και διαμαρτυρίες για τη συμμετοχή μου. Χαίρομαι γιατί επιβεβαιώνομαι σε αυτό που φώναζα, ότι είναι άλλοι οι λόγοι και δεν είναι αυτοί που θέλουν να παρουσιάσουν κάποιοι. Κάτι άλλο κρύβεται, το οποίο το κυνηγάνε και θέλουν να το στιγματίσουν.

Παύλος Χαϊκάλης για Φαίη Σκορδά! ”Διασύρομαι κανονικά”