Hit enter after type your search item

Ποιά ειναι η Δανάη Μπάρκα;
18 Νοεμβρίου 1992 (29 ετών)
Αθήνα
Εθνικότητα Ελληνίδα
Πληροφορίες ασχολίας
Ιδιότητα
ΗθοποιόςΠαρουσιάστρια
Οικογένεια
Σύντροφος Πάνος Αδαμόπουλος
(2012-σήμερα)
Γονείς Νώντας Μπάρκας
Βίκυ Σταυροπούλου
Εν ενεργεία 2016-σήμερα

Δανάη Μπάρκα Τίμος Ζαχαράτος: Σχέσεις σε διπλό ταμπλό

Η Δανάη Μπάρκα (γεν. 18 Νοεμβρίου 1992) είναι Ελληνίδα ηθοποιός και παρουσιάστρια. Έγινε ιδιαίτερα γνωστή στο ευρύ κοινό από την παρουσίαση της πρωινής εκπομπής του Mega Channel Πάμε Δανάη τη σεζόν 2020-2021.

Δανάη Μπάρκα! Οι ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ! ΘΕΣ ΝΑ ΤΗΝ ΔΕΙΣ ΤΟΠΛΕΣ;

Πρώτα Χρόνια
Γεννήθηκε στις 18 Νοεμβρίου του 1992 στην Αθήνα όπου και μεγάλωσε. Ο πατέρας της, Νώντας Μπάρκας, είναι επιχειρηματίας ενώ η μητέρα της, Βίκυ Σταυροπούλου, είναι ηθοποιός. Από μικρή ηλικία, λόγω του διαζυγίου των γονιών της, μεγάλωσε μαζί με τη μητέρα της και τον επίσης ηθοποιό Χρήστο Χατζηπαναγιώτη.

Σε ηλικία μόλις 9 ετών έκανε την πρώτη της εμφάνιση ως ηθοποιός στην τηλεόραση συμμετέχοντας σε ένα επεισόδιο της κωμικής σειράς Είσαι το Ταίρι Μου, στην οποία πρωταγωνιστούσε η μητέρα της, υποδυόμενη το χαρακτήρα της Στέλλας Παπαλημναίου σε μικρή ηλικία.[1] Το 2004 ακολούθησε μία ακόμη μικρή τηλεοπτική συμμετοχή στο επεισόδιο “Η Λογική Πεθερά” της σειράς Επτά Θανάσιμες Πεθερές. Σε ηλικία 20 ετών αποφάσισε να γίνει ηθοποιός ξεκινώντας τις σπουδές της.

Βιογραφικό
Ξεκίνησε την πορεία της ως ηθοποιός κυρίως στο θέατρο το 2016. Τη σεζόν 2016-2017 συμμετείχε στη θεατρική παράσταση Έπεσε νέκρα στο Θέατρο Αποθήκη. Το καλοκαίρι του 2017 συμμετείχε στο αρχαίο δράμα Λυσσιστράτη κάνοντας περιοδεία σε όλη την Ελλάδα. Ακολούθησαν οι συμμετοχές της σε παραστάσεις όπως Νίκη, Ουρανία, Οι μάγισσες της Σμύρνης και Τα καινούργια ρούχα του βασιλιά.

Τον Ιούνιο του 2020 υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τον τηλεοπτικό σταθμό Mega Channel για την παρουσίαση της νέας πρωινής ψυχαγωγικής ζώνης του σταθμού.[2] Στις 21 Σεπτεμβρίου ξεκίνησε να παρουσιάζει την εκπομπή Πάμε Δανάη, εγκαινιάζοντας και πάλι τη ψυχαγωγική ζώνη του σταθμού μετά την επαναλειτουργία του.[3]

Φιλμογραφία
Τηλεόραση
Έτος Τίτλος Προγράμματος Κανάλι Ρόλος Σημειώσεις
2002 Είσαι το Ταίρι Μου MEGA Στέλλα Παπαλημναίου (μικρή) 1 επεισόδιο
2004 Επτά Θανάσιμες Πεθερές MEGA παιδί στη γειτονιά Επεισόδιο: “Η Λογική Πεθερά”
2020-2022 Πάμε Δανάη MEGA Η Ίδια Παρουσιάστρια
2021 Έξαψη MEGA 1 επεισόδιο
Πρωτοχρονιά στο σπίτι με το Mega MEGA Παρουσιάστρια

Ρεκόρ ΤΡΑΓΙΚΗΣ τηλεθέασης η Δανάη Μπάρκα!

Θεατρογραφία
Έτος Τίτλος Παράστασης Χώρος
2016-2017 Έπεσε νέκρα Θέατρο Αποθήκη
2017 Λυσιστράτη Περιοδεία
2017-2018 Νίκη Θέατρον Κέντρο Πολιτισμού Ελληνικός Κόσμος
2018-2019 Ουρανία 104 Κεντρική σκηνή
2018-2019 Οι μάγισσες της Σμύρνης Θέατρο Παλλάς
2019 Μαρία Πενταγιώτισσα Περιοδεία
2019-2020 Τα καινούρια ρούχα του βασιλιά Θέατρο Αλίκη

Απόψε στις 24:00, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχεται στο «The 2Night Show» τη Δανάη Μπάρκα. Μπριόζα και κεφάτη μοιράζεται τις όμορφες, αλλά και τις δύσκολες στιγμές που έχει αντιμετωπίσει από τη θέση της παρουσιάστριας. Ποια συνήθειά της, έχει καταφέρει να «δαμάσει» για τις ανάγκες της τηλεόρασης; Ποιος είναι ο μεγαλύτερος φόβος της στην εκπομπή; Πώς αντιδρά στα σχόλια που ακούει για τη δουλειά της; Η Δανάη μιλάει για τη δυνατή σχέση με τη μητέρα της Βίκυ Σταυροπούλου και δηλώνει κτητική με τους ανθρώπους που αγαπάει. Τέλος, ο Γρηγόρης σε «ρόλο» εφοριακού τηλεφωνεί στον καλό της φίλο και συνεργάτη Άρη Καβατζίκη και κατά λάθος του κάνει φάρσα, αφού αποφασίζει να του ανακοινώσει, ότι έχει οικονομικές εκκρεμότητες στην εφορία!

Δανάη Μπάρκα: 10 πράγματα που δεν γνωρίζατε για την ηθοποιό και παρουσιάστρια

Είναι ένα γλυκό κορίτσι γεμάτο θετική ενέργεια και χαμόγελο, που ομορφαίνει τις μέρες μας κάθε πρωί στην εκπομπή της «Πάμε Δανάη» στο MEGA. Ας γνωρίσουμε καλύτερα όμως την Δανάη Μπάρκα, μέσα από 10 facts.

Η Δανάη Μπάρκα είναι ένα ταλαντούχο, αυθόρμητο κορίτσι γεμάτο ενέργεια και χαρά για ζωή, που μεταδίδει στους τηλεθεατές που την παρακολουθούν από φέτος στην πρωινή της εκπομπή στη τηλεόραση, το «Πάμε Δανάη».

Ηθοποιός στο επάγγελμα, που δεν φοβάται να ρισκάρει μπαίνοντας στα παπούτσια της τηλεπαρουσιάστριας, ενώ δεν είχε καμιά εμπειρία πάνω στο αντικείμενο. Κι όμως, αποδείχθηκε παραπάνω από καλή, κάτι που φαίνεται από τα αμέτρητα μηνύματα αγάπης που της στέλνουν οι θαυμαστές της εκπομπής.

 

Ας γνωρίσουμε όμως καλύτερα αυτό το φρέσκο πρόσωπο της τηλεόρασης, μέσα από 10 facts:
1. Γεννήθηκε στο Περιστέρι και είναι μόλις 28 χρονών.

2. Είναι η μονάκριβη κόρη της γνωστής ηθοποιού, Βίκυς Σταυροπούλου.

3. Ο πατέρας της είναι ο Νώντας Μπάρκας και οι γονείς της είναι χωρισμένοι.

4. Σαν δεύτερο πατέρα της έχει τον ηθοποιό Χρήστο Χατζηπαναγιώτη, με τον οποίο συγκατοικεί η μητέρα της εδώ και πολλά χρόνια.

5. Έχει σπουδάσει στην Ανωτέρα Δραματική Σχολή του Γιώργου Αρμένη.

6. Ήξερε από μικρή ότι θέλει να γίνει ηθοποιός και μάλιστα δεν είχε διαβάσει για να γράψει στις πανελλήνιες, ενώ είχε γράψει στους καθηγητές, ότι αν της βάλουν καλό βαθμό, θα τους καλέσει με πρόσκληση στις παραστάσεις της!

7. Έχει συμμετάσχει σε 7 θεατρικές παραστάσεις από το 2015, που είναι οι εξής: Νίκη (2017), Οι μάγισσες της Σμύρνης (2018), Μαρία Πενταγιώτισσα (2019), Λυσιστράτη (2017), Έπεσε Νέκρα (2016), Αναμείνατε στο ακουστικό σας (2015), Ουρανία (2018).

8. Η σημαντικότερη στιγμή της στο θέατρο ήρθε με την παράσταση «Ουρανία» το 2018, όπου βρισκόταν μόνη σε μια σκηνή, ερμηνεύοντας έναν αμφίθυμο μονόλογο πάνω στο όνειρο και τη ματαίωση του, πάνω στον απόλυτο έρωτα και την ολοκληρωτική μοναξιά.

9. Έχει κάνει ένα σύντομο πέρασμα, το 2001, από την κωμική σειρά «Είσαι το Ταίρι μου», όπου γνωρίσαμε την μητέρα της. Η ίδια αποκάλυψε ότι είχε το ρόλο της Στέλλας (Βίκυ Σταυροπούλου) σε μικρή ηλικία. Δεν έχει ξανά εμφανιστεί σε τηλεοπτική σειρά έκτοτε.

10. Διατηρεί σχέση με τον personal trainer Πάνο Αδαμόπουλο και τα τελευταία 8 χρόνια μένουν μαζί στα Βόρεια Προάστια, από τους πρώτους δύο μήνες της σχέσης, ενώ δηλώνει πολύ ερωτευμένη.

Slide Up
x
This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views :