Headlines

Ποιος είναι ο Βασιλιάς Κάρολος που περίμενε 70 χρόνια να στεφθεί; Ηλικία σχέσεις παρασκήνιο!

Ποιος είναι ο Βασιλιάς Κάρολος που περίμενε 70 χρόνια να στεφθεί; Ηλικία σχέσεις παρασκήνιο! Ποτέ άλλοτε διάδοχος δεν περίμενε τόσο πολύ να στεφθεί βασιλιάς, αλλά όλα έδειχνα πως ο Κάρολος προτιμούσε πάντα δίπλα του την αγαπημένη του μητέρα, παρά να δει τον εαυτό του στον θρόνο.

Βασιλιάς Κάρολος ηλικία
Ποιος είναι ο Βασιλιάς Κάρολος που περίμενε 70 χρόνια να στεφθεί; Ηλικία σχέσεις παρασκήνιο! 4

Πάντως ούτε ένα χρόνο αργότερα, η είδηση – κίνδυνος έσκασε σαν βόμβα! Στις 31 Ιανουαρίου, η βασίλισσα Καμίλα έδωσε μια ενημέρωση για τον Βασιλιά Κάρολο, αναφέροντας ότι «έκανε ό,τι καλύτερο μπορούσε» μετά την επέμβαση. Αυτή η είδηση ​​έφερε ανακούφιση στο κοινό, καθώς ήλπιζαν σε ομαλή ανάρρωση για τον αγαπημένο τους Βασιλιά. Γρήγορα στις 26 Ιανουαρίου και ο Βασιλιάς Κάρολος εισήχθη στην κλινική του Λονδίνου το πρωί για να λάβει την απαραίτητη θεραπεία για τον διευρυμένο προστάτη του.

Βασιλιάς Κάρολος υγεία
Ποιος είναι ο Βασιλιάς Κάρολος που περίμενε 70 χρόνια να στεφθεί; Ηλικία σχέσεις παρασκήνιο! 5

Ευτυχώς, η βασίλισσα Καμίλα καθησύχασε το έθνος δηλώνοντας ότι ο σύζυγός της «τα πάει καλά» και ότι η διαδικασία είχε επιτυχία. Μετά από τρεις ημέρες, στις 29 Ιανουαρίου, ο βασιλιάς Κάρολος πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο. Ωστόσο, έγινε σαφές από το Παλάτι ότι θα έπρεπε να αναβάλει τα δημόσια καθήκοντά του για να έχει περίοδο ιδιωτικής ανάρρωσης. Το έθνος περίμενε υπομονετικά για περαιτέρω ενημερώσεις για την κατάσταση του Βασιλιά.

Στις 17 Ιανουαρίου, ανακοινώθηκε επίσημα από τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ ότι ο βασιλιάς Κάρολος θα έπρεπε να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση για διόγκωση του προστάτη την επόμενη εβδομάδα. Αυτή η είδηση ​​προκάλεσε ανησυχία στο κοινό καθώς περίμεναν ενημερώσεις για την υγεία του Βασιλιά.

Συνολικά, το ταξίδι των αγώνων υγείας του βασιλιά Καρόλου, από την αρχική ανακοίνωση της χειρουργικής επέμβασης μέχρι την απροσδόκητη διάγνωση του καρκίνου, ήταν ένα τρενάκι συναισθημάτων για το έθνος. Οι άνθρωποι παρακολουθούσαν με αγωνία τις ενημερώσεις, ελπίζοντας σε θετικά νέα και πλήρη ανάκαμψη για τον αγαπημένο τους Βασιλιά.

Βασιλιάς Κάρολος βιογραφικό
Ποιος είναι ο Βασιλιάς Κάρολος που περίμενε 70 χρόνια να στεφθεί; Ηλικία σχέσεις παρασκήνιο! 6

Ωστόσο, στις 5 Φεβρουαρίου έγινε άλλη μια απρόσμενη ανακοίνωση από το Παλάτι. Αποκαλύφθηκε ότι κατά την πρόσφατη επέμβαση, ο βασιλιάς Κάρολος είχε διαγνωστεί με μια μορφή καρκίνου. Ο ακριβής τύπος καρκίνου δεν αποκαλύφθηκε, αφήνοντας το κοινό περίεργο και ανησυχητικό για τη σοβαρότητα της κατάστασης. Ωστόσο, αναφέρθηκε ότι ο Βασιλιάς είχε ήδη ξεκινήσει τη θεραπεία του και το έθνος ήλπιζε για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Στη συνέχεια, στις 4 Φεβρουαρίου, συνέβη μια σημαντική στιγμή όταν ο βασιλιάς Κάρολος έκανε την πρώτη του δημόσια εμφάνιση μετά το χειρουργείο.

Συνοδευόμενος από τη βασίλισσα Καμίλα, παρακολούθησε μια εκκλησιαστική λειτουργία στο Σάντριγχαμ. Οι δημοσιογράφοι ήταν πρόθυμοι να χαιρετήσουν τον Βασιλιά και να πάρουν μια γεύση από την πρόοδό του, καθώς ανησυχούσαν για την ευημερία του. Σύμφωνα με το BBC, ο βασιλιάς Κάρολος μετέφερε προσωπικά πληροφορίες στα μέλη της οικογένειάς του, συμπεριλαμβανομένων των παιδιών του, πρίγκιπες Γουίλιαμ και Χάρι, καθώς και στα αδέρφια του, Άννα, Άντριου και Εδουάρδο.

Έχει αναφερθεί ευρέως ότι ο πρίγκιπας Χάρι θα κάνει ένα ταξίδι από την τωρινή του κατοικία στην Καλιφόρνια στο Λονδίνο στο εγγύς μέλλον, με σκοπό να έχει μια στενή και προσωπική συνάντηση με τον πατέρα του, βασιλιά Κάρολο. Σύμφωνα με αξιόπιστη πηγή κοντά στον πρίγκιπα Χάρι, ο δούκας έχει ήδη συνομιλήσει με τον πατέρα του για μια συγκεκριμένη διάγνωση, η οποία τον οδήγησε να πάρει την απόφαση να ταξιδέψει στη Βρετανία για να είναι δίπλα στον πατέρα του τις επόμενες ημέρες. Αυτή η είδηση ​​κοινοποιήθηκε στην Ένωση Τύπου.

Slide Up
x