Hit enter after type your search item

Ποιος ειναι ο Ιάκωβος Γκόγκουα; Η ηλικία, η σχέση, το ιατριο και η … Ισλανδία

Τοπία επιστημονικής φαντασίας, καταρράκτες, γαλάζιες λίμνες, θερμοπίδακες, ηφαίστεια, παγετώνες και, φυσικά, το Βόρειο Σέλας…

Το ταξίδι στην Ισλανδία είναι εμπειρία ζωής και ο Ιάκωβος Γκόγκουα, που την έζησε πρόσφατα, μας μεταφέρει εικόνες που δύσκολα μπορεί κανείς να δει συνδυαστικά σε άλλη χώρα.

«Είναι ένα μέρος με πολλές αντιθέσεις. Είναι η χώρα του πάγου και της φωτιάς! Οδηγώντας με ένα νοικιασμένο τζιπ, μια ώρα από το Ρέικιαβικ με την παρέα μου, βρεθήκαμε μπροστά σε φυσικά… θαύματα που εναλλάσσονται μοναδικά.

Είδαμε ηφαίστεια, λίγο αργότερα καταρράκτες ακόμη και παγετώνες, ενώ θερμά λουτρά συναντάς σχεδόν σε κάθε περιοχή!» αναφέρει ο γιατρός που λατρεύει τα ταξίδια κι έχει ταξιδέψει σχεδόν στο μισό πλανήτη!

 «Ενθουσιάστηκα πολύ με το Βόρειο Σέλας. Ήταν η τελευταία μας μέρα στην Ισλανδία και είχα αγωνία διότι μπορεί να μην καταφέρναμε να το δούμε, όπως πάρα πολλοί που επισκέπτονται το νησί.

Όσο περνούσε η ώρα, το φαινόμενο γινόταν όλο και πιο αισθητό και οι αντιδράσεις μας ήταν ίδιες με ενός μικρού παιδιού που βλέπει το δώρο του κάτω από το χριστουγεννιάτικο δέντρο» μας λέει και προσθέτει:

«Είδαμε επίσης τον παγετώνα Solheimajokull, καθώς και τη λίμνη Κerid. Στην πραγματικότητα, πρόκειται για έναν κρατήρα που μέσα του «φωλιάζει» μια ολοστρόγγυλη λίμνη.

Το χειμώνα, το νερό παγώνει και δημιουργεί ένα τοπίο που κόβει την ανάσα. Στο γεωλογικό πάρκο Geysir, στη μέση του πουθενά, όπου ρέει καυτό νερό, την παράσταση κλέβει ο Strokkur, ένας πίδακας που ανά τρία λεπτά ξυπνά και πετά καυτό νερό δεκάδες μέτρα ψηλά στον αέρα. Μια έκρηξη ατμού και νερού από τα έγκατα της γης, σαν να είσαι στο διάστημα».

Ξεχωριστή εμπειρία για τον γιατρό Ιάκωβο Γκόγκουα και την παρέα του, τον ηθοποιό Χρήστο Σκορδά, όπως και τον ηθοποιό-επιχειρηματία Παναγιώτη Σούλη αλλά και για όλους τους ταξιδιώτες της μακρινής Ισλανδίας, είναι η επίσκεψη στη Secret Lagoon.

Μια ιαματική λίμνη με γαλάζια, αχνιστά νερά. «Ενώ έξω η θερμοκρασία είναι… πολική, στα νερά της μπορεί κανείς να απολαύσει ζεστά το ποτό του» αναφέρει ο Ιάκωβος Γκόγκουα, ενώ last but not least, για τον ίδιο και την παρέα του «ο καταρράκτης Gullfoss, από τους ομορφότερους και πιο μεγάλους της χώρας και πιο εντυπωσιακούς της Ευρώπης».

Στα highlights της Ισλανδίας ο ταξιδιώτης γιατρός περιλαμβάνει τη φιλικότητα των κατοίκων της καθώς και το γεγονός ότι η οικονομία της είναι τόσο αυτάρκης ώστε να μην έχουν ανάγκη ούτε να εισάγουν ούτε να πληρώσουν για ενέργεια!

Έχοντας χαραχτεί ανεξίτηλα στη μνήμη του, το ταξίδι στην Ισλανδία είναι μια εμπειρία που ο Ιάκωβος Γκόγκουα μάς συστήνει ανεπιφύλακτα να ζήσουμε, καθώς όπως μας λέει χαρακτηριστικά «Το νησί προσφέρει εικόνες που δύσκολα θα δεις συνδυαστικά σε άλλο μέρος».

Ιάκωβος Γκόγκουα βιογραφικό σήμερα! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά Ο Ιάκωβος Γκόγκουα είναι απόφοιτος της Ιατρικής σχολής Πατρών. Το ενδιαφέρον του και η αγάπη του για τη δουλειά του και την ομορφιά, τον έχει ωθήσει και συνεχίζει να τον παρακινεί για την συνεχή εξέλιξή του.

Ιάκωβος Γκόγκουα: Από σέξι χορευτής, γιατρός στο Κολωνάκι! Η συγκλονιστική ζωή του!


Έχει εκπαιδευθεί δίπλα σε σπουδαίους γιατρούς του είδους και έχει λάβει μέρος σε επιστημονικά μετεκπαιδευτικά προγράμματα στη Ρωσία, στο Ισραήλ, στη Σιγκαπούρη και στη Γεωργία, λαμβάνοντας έτσι την απαραίτητη τεχνογνωσία για την αντιμετώπιση και τη καταπολέμηση της γήρανσης.


Αν και νέος σε ηλικία, έχει ήδη καταφέρει να πρωτοστατεί και να κεντρίζει το ιατρικό ενδιαφέρον, μετρώντας πάνω από 8000 περιστατικά στο ιστορικό του.

Ιάκωβος Γκόγκουα βιογραφικό σήμερα! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά


“Είναι πάρα πολύ δύσκολο για ένα παιδί 11-12 ετών να βιώσει κάτι τέτοιο” ανέφερε ο Ιάκωβος Γκόγκουα.

Σε μια εξομολόγηση καρδιάς πέρασε ο Ιάκωβος Γκόγκουα σε συνέντευξή του στο ΕΓΩ και στον Ανδρέα Θεοδώρου και μίλησε για τις δύσκολες συνθήκες που έζησε στην Γεωργία.

Έζησες στη μετεμφυλιακή Γεωργία στην ηλικία των 12 για δύο έτη. Ποιες είναι οι πιο σκληρές εικόνες που κλήθηκες να αντιμετωπίσεις τότε;

Ιάκωβος Γκόγκουα βιογραφικό σήμερα! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά

Σοκ, δέος, αβεβαιότητα, φόβος και χρώματα όπως μαύρο και γκρι είναι αυτά τα οποία μου έχουν μείνει σαν εικόνες από την Γεωργία. Ωστόσο, ευτυχώς είχα δίπλα μου ανθρώπους, οικογενειακούς φίλους, με τους οποίους ένιωσα αγάπη κι ασφάλεια τα δύο χρόνια που έμεινα εκεί χωρίς τους γονείς μου. Είναι πάρα πολύ δύσκολο για ένα παιδί 11-12 ετών να βιώσει κάτι τέτοιο. Δεν θυμάμαι ακριβώς πως τα κατάφερα, ήταν πάρα πολύ δύσκολο διάστημα αφού χρειάστηκε να επιβιώσω σε πολύ δύσκολες συνθήκες.

Ιάκωβος Γκόγκουα: Τριήμερη απόδραση στη μαγευτική Σαντορίνη
Φαντάζομαι για ένα παιδί που έχει γεννηθεί και μεγαλώσει στην Ελλάδα είναι σοκαριστικό να ζει σε ένα σπίτι χωρίς ρεύμα ή χωρίς νερό.

Ναι είναι σοκαριστικό αλλά μόλις ξεπεράσεις το γεγονός ότι έχασες κάτι «δεδομένο» και κάτι που δικαιούσαι να έχεις, ότι σου έχουν δημιουργήσει σκληρές συνθήκες όπως το να μην έχεις ρεύμα ή νερό, να μην έχεις τους γονείς σου, τους φίλους σου, να μη γνωρίζεις τη γλώσσα που μιλάνε οι συμμαθητές σου, το παίρνεις απόφαση. Βλέπεις ότι η ίδια συνθήκη ισχύει για όλους και δεν είσαι κάτι διαφορετικό. Σταματάς να γκρινιάζεις και να παραπονιέσαι κι ασχολείσαι με το τι θα συμβεί από εδώ και στο εξής με τα υπάρχοντα δεδομένα.

Ιάκωβος Γκόγκουα βιογραφικό σήμερα! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά
Ιάκωβος Γκόγκουα βιογραφικό σήμερα! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά
Ιδιαίτερη και συναρπαστική είναι η πορεία του Ιάκωβου Γκόγκουα που βρέθηκε από την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου της Πάτρας στη σκηνή της Eurovision, αλλά και πολλών νυχτερινών κέντρων, για να καταλήξει στο δικό του ιατρείο στο Κολωνάκι.

Μπορεί να έγινε γνωστός ως χορευτής, όταν βρέθηκε με αυτή την ιδιότητα στο πλευρό της Ελένης Φουρέιρα και του Γιώργου Αλκαίου(αργότερα έκανε και τα δικά του τραγούδια και μάλιστα είναι ακόμα στο δυναμικό της heaven), αλλά σήμερα η ζωή του είναι εντελώς διαφορετική.

Είναι ένας γοητευτικός και σέξι γιατρός, ενώ το προφίλ του στο Instagram είναι πλέον γεμάτο όχι με σέξι εμφανίσεις του από νυχτερινά κέντρα, αλλά με… ενέσεις, ιατρικές μπλούζες και δερματολογικά περιστατικά!

Γιατί επιλέξατε την κοσμητική ιατρική;
Ήμουν ανάμεσα σε ψυχιατρική ή κοσμητική ιατρική. Θεωρώ πως αυτές οι δύο ειδικότητες έχουν πολλά κοινά. Μπορεί ο εσωτερικός σου κόσμος να σε κάνει να νιώθεις πολύ όμορφα με τον εαυτό σου, όπως και ο εξωτερικός σου κόσμος. Απλά η κοσμητική ιατρική είχε μεγάλη δόση τέχνης και για αυτό τελικά διάλεξα αυτή.

Τι ζητάνε συνήθως περνώντας την πόρτα του ιατρείου σας;
Αρκετές φορές με ρωτάνε οι ίδιες να τους πω εγώ τι να κάνουν, κάτι το οποίο με κολακεύει πάρα πολύ γιατί δείχνει τρομερή εμπιστοσύνη. Οι περισσότερες όμως μου ζητάνε χείλη και διόρθωση μαύρων κύκλων.

Οι άντρες ασχολούνται με την εμφάνιση τους; Θα σας επισκεφθούν;
Βέβαια. Έχω ένα ποσοστό 10%. Τις θεραπείες για άντρες τις ονομάζουμε Brotox. Οι άντρες δηλαδή γιατί να μην διασκεδάζουν;

Πώς μπήκε ο χορός στη ζωή σας;
Δεν με φανταζόμουν ποτέ χορευτή. Έτυχε να γνωρίσω την Ελένη Ανδριοπούλου η οποία ήταν αυτή που μου έμαθε τα πρώτα βήματα χορού. Το βρήκα πολύ ενδιαφέρον. Μέσα στη σχολή χορού γινόντουσαν και κάποια μικρά πάρτι ώστε να κάνουν εξάσκηση οι μαθητές. Ερχόντουσαν 5-10 μαθητές κάθε Πέμπτη και πίνανε το αναψυκτικό τους. Εκεί αποφάσισα πως αυτό θα έπρεπε να γίνε πιο μεγάλο. Έτσι μετά από 1-2 χρόνια φτάσαμε να κάνουμε ένα από τα καλύτερα λάτιν πάρτι της Πάτρας. Είχαμε φέρει μέχρι και κουβανέζικο συγκρότημα να παίζει live ενώ ο κόσμος που ήταν πάνω από 100 άτομα, κάθε Πέμπτη να ζει βραδιές dirty Dancing

Ποιος ειναι ο Ιάκωβος Γκόγκουα; Η ηλικία, η σχέση, το ιατριο και η ... Ισλανδία
Slide Up
x
This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views :