Hit enter after type your search item

Ποιος ηταν ο Απόστολος Φουρνατζόπουλος; Εντοπίστηκε νεκρός πάνω σε στύλο υψηλής τάσης στο Παλαιό Φάληρο Σύμφωνα με τον ΑΝΤ1, ο νεκρός είναι ο 26χρονος πρώην δημοσιογράφος Απόστολος Φουρνατζόπουλος που στο παρελθόν εργαζόταν στον τηλεοπτικό σταθμό Kontra.

Ο Φουρνατζόπουλος είχε εγκαταλείψει τα τελευταία χρόνια τον χώρο της δημοσιογραφίας και σύμφωνα με πληροφορίες από το οικείο του περιβάλλον, δεν αντιμετώπιζε ιδιαίτερα οικονομικά ή προσωπικά προβλήματα στη ζωή του.

Οι αρχές ερευνούν τα στοιχεία του θανάτου και προσπαθούν να διαλευκάνουν την υπόθεση.

Σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες ο άνδρας που εντοπίστηκε πάνω στον στύλο του ΔΕΔΔΗΕ ήταν ο 26χρονος πρώην ρεπόρτερ του Kontra και όχι όπως είχε ειπωθεί αρχικά κάποιος που και επιχείρησε να πραγματοποιήσει ρευματοκλοπή. Μέχρι στιγμής παραμένουν άγνωστες οι συνθήκες κάτω από τις οποίες έχασε τη ζωή του ο Απόστολος Φουρνατζόπουλος, καθώς και ο λόγος για τον οποίο ανέβηκε στον στύλο. 

Σημειώνεται ότι την περασμένη Δευτέρα ο δημοσιογράφος εντοπίστηκε από τα κλιμάκια πυροσβεστικής και του ΔΕΔΔΗΕ σε στύλο υψηλής τάσης στο Παλαιό Φάληρο, όταν ειδοποιήθηκαν για έκρηξη στον μετασχηματιστή στις οδούς Αιώλου και Τρίτωτος.
 
Σύμφωνα με την ΕΡΤ, χρειάστηκε πολλή ώρα για να απεγκλωβιστεί από τον στύλο του ΔΕΔΔΗΕ ενώ ο δημοσιογράφος μεταφέρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του στον Ευαγγελισμό, όπου και επιβεβαιώθηκε ο θάνατός του. 

Φίλιππος Τσαγκρίδης σχέση! Η Δανάη Μπάρκα ειναι η ΝΕΑ του σύντροφος

Slide Up
x
This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views :